до севлиево???

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
sashito
ще става разбирач
ще става разбирач

до севлиево???

Мнение от sashito »

колеги по пътя за севливо,в посока в.търново севлиево,слет комплекс палмите имаше в ляво един рибарник от лявата страна,някой чувал ли е нещо за там-дали е пуснат и как се плаща,благодаря предварително
Аватар
ЗАЕКА
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: до севлиево???

Мнение от ЗАЕКА »

Ми ловяхме толупи и шаранчета на прожини , преди 2 години нз сега как е хавата върви провери и сподели. :lol: :lol:
Аватар
дидо
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от дидо »

Ами колега платено е и се ловят добри шарани около 5кг. че и по-големи много е добър язовира много е плитък и бързо се топли ,но таз годишно инфо нямам но до седмица ще ти пиша повече. 8)
Изображение
Аватар
sashito
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от sashito »

ами колега ще чакам малко повечко инфо за там,преди две години и аз бях ходил там и извадихме шаранче кило и половина и две малки бели риби и много каракуда ама за миналата и за тази година нищо не знам преди се плащаше 2лв на пръчка ама сега незнам?
pechoto
новобранец
новобранец

Мнение от pechoto »

дидо написа:Ами колега платено е и се ловят добри шарани около 5кг. че и по-големи много е добър язовира много е плитък и бързо се топли ,но таз годишно инфо нямам но до седмица ще ти пиша повече. 8)
Приятелю,сподели нещо и за язовира след разклона за Г.Росица,отдясно след моста.Ходил съм там,но никога няма хора.Една година хващах прилични каракуди и червеноперка,но после нищо.Явно го тарашат.А местото е муцка..Кажи нещо повече за него..
Аватар
дидо
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от дидо »

това е яз.Кастел за него ли питаш от доста време е платен най-добре зарибения в региона язовир страхотни шарани , ако потърсиш из форума има доста инфо на него даже тази зима собственика пусна около 20кг шаран той ще донесе награда на късметлията който го улови плаща се рибата плаща се и такса за месни е около 5 лв ама съм чел за колеги от форима им е взел по 10 май квото прецени пазача но по принцип е 5 лв. шарана и амура са по 4 или 4.5 на кило не е задължително да вземеш всичката риба не се гледа с добро око на хора ловящи с пружини или повече от две куки за да не се наранява рибата . дава доста добре на царевица и на плувка и на дъно . За язовина на Калнакория (над 'палмите' ) още нямам инфо ще се постарая за утре да разпитам . 8)
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”