Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Модератор: dantho.mihov
Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3
Браво, Дончо, като струна си! Знам 50-годишни, като тюфлеци пред тебе! 

- Don4o_62
- учете се от него
Докторе,направо съм като изпънат каиш
Данчо,ако четеш тук с прискърбие съобщавам,че като отидох на село да полея там квото има, 1-я от 2 - то Чимшира беше изсъхнал целия и то за 1 седмица
другия и тои тръгнал а бяха зелени и весели,кво ги умори не знам,много странно,някаква идея.....и ако ги резна до дъно, дали след време ще тръгнат

Данчо,ако четеш тук с прискърбие съобщавам,че като отидох на село да полея там квото има, 1-я от 2 - то Чимшира беше изсъхнал целия и то за 1 седмица

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Съдейки по това ще хвърля и моите пет стинки .
Най-вероятно са гъсеници , разтръскай чемшира и ако паднат такива го пиши безвъзвратно бегал .
Имах 90 годишен чемшир в двора .
Поддържах го на 3 метра висок , естетически окастрен .
Абе отделях му време така да се каже .
Та взе да съхне , предвид големината му малко по-бавно от твоя но определено бързо .
Като ми споменаха , че може да са гъсеници първо не повярвах , но след по-щателен оглед вече бях сигурен .
Какво ли не пробвах и тц , чемшира си отиде .
Когато го отрязах "до дъно" се учудих от къде изпълзяха толкова много гадни зелени гъсеници .
Цяла седмица пълзяха навсякъде а преди това даже не се забелязваха , дори по къщата пълзяха гадовете мръсТни .
Няма възстановяване , чекорчето му вече поредна година си стои сираче и не прокарва .
В целия квартал изядоха чемширите тия гадове и не разбрах някой да е успял да спаси своя , въпреки различните опити за това .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Don4o_62
- учете се от него
Имаше някакви паяжини като се сетя,ще отида после да напръскам със препарат за гадини и другия, ако не са го изхрупали и него

-
- Модератор
Чета бе Дончо. Павел обаче стаанал половин агроном. Вярно, че червея е молец по Чемшира. Доста устойчив, направо като копринена буба.

У нас и в ЕС обаче Нурелето вече е забранено и ако нямаш, купуваш Нимазал или Рапакс. Трябва да къпеш обаче поне три пъти, защото този молец прави по 3-4 поколения в годината. Впечатленията ми са, че Нимазал е по-слабичък, но пък е по-екологичен. И ... трябва да знаеш, че има и фалшив Нимазал. Оригинала е Ним Азал Т/С. За гаранция си го поръчваш от тук : https://amiti.org/product/nim-azal-tc-insekticid
Ментето пък е по-евтино, но някои го продават на цената на оригинала.
Успех !
- Don4o_62
- учете се от него
Напръсках го с коктейл от няколко препарата за всяква гад,фанала се за зелено пък ще видим,като отварях в дълбочина се виждаше нещо като микроскопични паяжинки,това е изяденото
А това наченатото,тръгнало е отдолу, но след пръскането ще видим
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

Павел Иванов написа: ↑Съб Юли 16, 2022 2:17 pm Здрасте ви муцкОФФци .
Да земем па да ви се пооплачем![]()
Начи миналата седмица края вкл началото на тая одих уж за пъстърва а то къ се продъни небето , реките мътильок , рибата се скрила , напрау евах бабата на чернио дроП и стомаха![]()
После .
Знам че има много свестни хора от прованса .
Имам куп познати и приятели такива , но има едни селски тарикатчета където се мислят за много оборотни и ме дразнат тотално![]()
Те сабаале .
Редим си се на един павилион да си земем цигари .
Под павилионо се събрали приходящи дюлгери и си спретнали нещо като пиаца .
Стира баровеца им с врачански номер и им расфърля по едни пет лева та да не умрат от глади .
Единият от дюлгерите веднага се наби най-отпреде да си земел "само цигари" .
Като го подредих , че всички чекаме основно само за едни цигари он предвид това , че вийш ли били пет , шес смешника а ас самичок зе да ми се отваря и то у в среди мойо си квартал![]()
Та наложи се да дзвъннем по телефона и вече ни пиацата я има , ни "баровеца" им е собственик на вървящо МПС![]()
![]()
![]()
После детко па си викнал уж на тънкана едни уж не презаверени биуети за Хилс ъф Рок , от некъф отворко от Своге .
Минавам през Еконто и естествено си ползвам опцията за преглед преди цакане![]()
Е , оказа се , че непрезаверените билети са били презаверени и кода им вече е невалиден![]()
Та върнах му ги прау у в Своге на отворкото къде си мисли , че сички освен него са балъци и мое им продава нещо което вече е продал на други неколкократно![]()
Друго кво ме мъчи![]()
Писна ми от ненаситни моми над 40те , наборки , че даже и по-дръти от мене![]()
Начи не моем ги разбера от де им е тоя ищах да ме пипнат , да ме погалат по кунката , да ми ръснат куп намеци![]()
Нещо не се усещат явно , че аз съм само на педесе а те вече са минале четиредесе![]()
Е вчера бодигардката у в немското посолство и тя , с което ми преле над капачката![]()
Те и жегата е канска , требе да си слагам лед на царевичако оти инак ногу се потим .....
Абе заеби , само мъка и страдания у в последно време![]()
Късметлия си ти да знаеш, пък и красив сигурно!
Последно промяна от Мilena на Вто Юли 19, 2022 1:00 am, променено общо 1 път.
Дончик
Да ти немам познатите

Нал си ми за пример
Пууусни и ти една снимка да ти се порадвам подобаващо
- kukukuka
- кандидат преподавател
нямаш усет към естетика ам са изявяваш като критик

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- kukukuka
- кандидат преподавател
ко речи къзъм

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Бах ти мазохизма!
Никога не бих дала за себе си подобно определение, ако ме разбираш изобщо
- kukukuka
- кандидат преподавател
разбирам че си свикнала да те ласкаят