Относно ЕКИПА

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Nedeltcho Delev

Re: Относно ЕКИПА

Мнение от Nedeltcho Delev »

Айде и моята дойде,преди малко ми се обадиха от фирмата спедитор и утре ще я имам,със Сапуна и Илийката ще сме кат тризначета :D :D :D
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

И аз заръчах нещо, ама кво точно не моем да ви каем.
Важното е че връз него ще има надпис :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Забравих да ви кажа,че онзи ден отидох да си получа една пратка от Е-конт и какво мислите се случи :o :o :o :o :o :o Тези от мандаринките ли бяха,какви бяха,взели та пратили и фланелката ми :shock: :shock: :shock: Обаче,уж удебилих надписите за да са по-масивни,те направили надписи като чели са ги писали със химикал.Толкова е грозна,че надали ще я сложа на гърба си.Илийка,недей да ми носиш нищо от тази фирма,ако не си ги поръчал.Ще си намеря начин да ми ги избродират така както аз искам и ще са на фланелка която ще нося много дълго време,понеже ще е от високо качествен материял а не купена за 25.50 ст от пазара - дефектна и направени някакви невзрачни надписчета на нея.Ако и вашите са такива,пожелавам ви да си ги носите със здраве :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

Krokibg написа:Забравих да ви кажа,че онзи ден отидох да си получа една пратка от Е-конт и какво мислите се случи :o :o :o :o :o :o Тези от мандаринките ли бяха,какви бяха,взели та пратили и фланелката ми :shock: :shock: :shock: Обаче,уж удебилих надписите за да са по-масивни,те направили надписи като чели са ги писали със химикал.Толкова е грозна,че надали ще я сложа на гърба си.Илийка,недей да ми носиш нищо от тази фирма,ако не си ги поръчал.Ще си намеря начин да ми ги избродират така както аз искам и ще са на фланелка която ще нося много дълго време,понеже ще е от високо качествен материял а не купена за 25.50 ст от пазара - дефектна и направени някакви невзрачни надписчета на нея.Ако и вашите са такива,пожелавам ви да си ги носите със здраве :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
И аз така ама мойта долу горе е добре който иска да я скивне да я види че така и не се научих как се качват тука :oops:
CARP FISHING :fishing9:
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Krokibg написа:Забравих да ви кажа,че онзи ден отидох да си получа една пратка от Е-конт и какво мислите се случи :o :o :o :o :o :o Тези от мандаринките ли бяха,какви бяха,взели та пратили и фланелката ми :shock: :shock: :shock: Обаче,уж удебилих надписите за да са по-масивни,те направили надписи като чели са ги писали със химикал.Толкова е грозна,че надали ще я сложа на гърба си.Илийка,недей да ми носиш нищо от тази фирма,ако не си ги поръчал.Ще си намеря начин да ми ги избродират така както аз искам и ще са на фланелка която ще нося много дълго време,понеже ще е от високо качествен материял а не купена за 25.50 ст от пазара - дефектна и направени някакви невзрачни надписчета на нея.Ако и вашите са такива,пожелавам ви да си ги носите със здраве :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Брат аз казах,че ще ги поръчам на 15 и ако има изминение да пишеш.Затова ако кажеш няма да поръчвам :drinkers:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Илийка,сакън недей да поръчаш нищо от тези мискини :twisted: .Аз съм си намерил решение на проблема !!!

snegk

Мнение от snegk »

Честно и аз не съм доволен много,но засега толкова.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Намери си фланелка която ти харесва като модел.Отиваш във ателие за бродерий и хората ще ти я избродират прекрасно.Така,както ти искаш и със всякакъв вид шрифт.Това е решението на проблема със евтините фланелки :lol: :lol: :lol:

Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Току що дойде и мойта :cry: същата е като на Сапуна,името ми наистина е написано с много дребен шрифт и е малко поизцапана :evil: все едно са я носили целия отдел дето са я правили.А бе майната му важното е,че ще съм с фланелка на отбора пък ако ще и без гащи да съм :D :D :D
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Само така,
Без гащи също ще се познаваме, за кво са ви фанелки?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

еееее стига де баш пак без гащи не идвам :mrgreen:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Аз така и така в по-топлите дни си ходя без гащи , че да ми се веят муде и да става течение , за да му е прохладно , тъй че от моя страна проблем няма :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

Ей че оплашите де що има жени ей ! Това да не е гей среща :mrgreen: :mrgreen: :finga: :finga:
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

Защо пък да е ГЕЙ среща , това че ходиме голи по без гащи не означава , че не кецкаме женско :lol: Всичко е въпрос на хигиена , требе си и ветър да те духне да поразреди въшките :lol: А и за една далаверка ще Ви светна - като лъскате бастуна сред природата , като поддухне по-силен вятър си е направо като минет :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Rapala_Team
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Rapala_Team »

nikejo написа:Защо пък да е ГЕЙ среща , това че ходиме голи по без гащи не означава , че не кецкаме женско :lol: Всичко е въпрос на хигиена , требе си и ветър да те духне да поразреди въшките :lol: А и за една далаверка ще Ви светна - като лъскате бастуна сред природата , като поддухне по-силен вятър си е направо като минет :lol:
Че го пробвам ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”