Относно ЕКИПА

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Относно ЕКИПА

Мнение от ivo75 »

Здравейте на всички.Преди два дена се замислх (ровейки из темите във форума) ние що не си направим нещо ЕКИП на форума (фанелки ,шапки или др.)Понеже съм нов във форума реших да разгледам да не би да има нещо такова.
Порових , разгледах и видях че голям дебат е паднал преди срещата на Жребчево.
Но доколкото разбрах май резолтат няма .Предстои нова национална среща та ако и сега не си направим нещо всички , май всеки ще се спасявя поединично.В обсъждането на това колегата Petro_op беше предложил помощ но май се е пообидил на някой мнениа.Дано сега се заемем по сериозно с това щото мен ме кефи това.Друго е да отидеш на водоема и да видиш хора с еднакви фанелки да речем.Нали сме едно голямо семейство.Между другото Кrokibg е дал добра идея .
Надявам се че ще има развитие по темата.
Сигурно и други имат идеи.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
VGS
разбира нещата
разбира нещата

Re: Относно ЕКИПА

Мнение от VGS »

Аз съм за :)
и обещавам винаги когато съм на риба да си нося дрешка с логото :)
надявам се и вие така и ще ми е много приятно да се срещам с хора от форума или поне така се надявам :)
ако няма риба поне може да спретнем по една :drinkers: ... ракийка де :)
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Аз също съм много навид за този екип.Ще бъде много приятно да засечеш на някой язовир или река колега със същата дреха като твоята,с надпис Nariba.com!Или примерно за хората които не са идвали на срещите да се познаят че са от ''семейството''!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

Аз също съм "ЗА" но не се чувствам достоен да нося логото :oops: Все си мисля, че то е за хората от форума които са се доказали и като рибари и като помощници на такива като мен. Дето се вика неудобно ми е защото не искам да излагам вас, които наистина сте "вещи в занаята" :) Иначе ще е яко да се срещаме на пръв поглед непознати по водоемите, но след бърза консултация с надписа на шапката да става ясно, че сме от "едно семейство" :)
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Аватар
Джамбазов
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Джамбазов »

Вътре с двата крака! Идеята е много добра! Някой който работи в рекламна агенция или нещо подобно може да помогне с идея! :) :)
Изображение
Изображение
Аватар
Моряка
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Моряка »

И аз съм съгласен,но мисля,че организацията пак ще зацикли.И предлагам компромисен вариант:Да се нарисува логото как ще изглежда/като на сайта или по-нов аранжимент/и всеки ,който иска да си го изработи.На лепенки,шапки фанелки.Пък можи и бабите да изплетат по една фанела за зимите :D
А сега де? :roll:
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Идеята е обсъждана ама резултат нямаше http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &sk=t&sd=a ,колегата Наско даже си беше поръчал отделно от някакъв сайт ама на мен ми се стори че беше дал доста пари....нека той да каже....иначе съм "ЗА" нещо такова,но е хубаво да се уточни някакъв цвят защото ще е по лесно забележим на водоема а не да оглеждам колегите,че може някой да ме помисли за педал... :)
Изображение
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Ето хората са си сериозни и са си направили екип,малко сромен ама такива са им възможностите. :lol:
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Поборников написа:Ето хората са си сериозни и са си направили екип,малко сромен ама такива са им възможностите. :lol:
Изображение
Ей на такъв отбор искам да съм реахабилитатор,да си ги мачкам,мачкам,маааачкам,мааааааааааааачкам,,мааааааааааааачкааааааам............ :finga:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

:lol: :lol: :lol: Само им пази фланелките,да не ги изцапаш или намачкаш :shock: :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
ivo75
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от ivo75 »

Ясно няма да има развитие всеки който има желание да се оправя сам.А ще си направя :D успех и наслука
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Трудно ще има развитие но все пак и аз реших да си направя една и се позанимавах днес!А и не е чак толкова скъпичко според мен?Ще си я поръчам и като дойда на срещата ще знаете че сам ваш човек!

Ето какво измайсторих:

Така ще изглежда отпред :
Изображение
А така отзад:
Изображение

Само със щампа отпред срува 17лв също и само отзад с щампа пак 17лв.
Тази която аз си направих за мен е 21лв и мисля че не е много за уникат?

Ако и някой друг реши че иска да си направи ето линк!

http://teniski.zamunda.net/home?z=CaNQ

П.П Извинявам се не съм споменал че има и 4лв. за доставка!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Както писа колегата по горе одавна си направих. Лого не съм използвал тъй като админа не писа в темата за фанелките, но от пред написах "nariba.com" отзад "да спрем бракониерите" и като ходя на риба винаги си я нося. Струваше 18 лева поръчах я в някакъв саит по интернет. Не помня кои беше саита но от гугала го издирих имаше доста такива. Имаше и малко по ефтини но саитът от които поръчах беше наи лесен за избор на дизаин, цват, шрифт и поръчка.
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

И аз съм "ЗА".

Предлагам да уточним и стиковаме нещата откъм цвят...бяло или жълто като че ли е най-удачно.
Иначе предлагам отпред щампата да е с www. NaRiba .com, а отзад - ника на всеки от форума.

Ето ви линк към един сайт, ползвал съм им услугите, коректни са! ---> http://portokal.bg/
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Изказах се скептично по темата преди,но как да се отнеса по нея,като преди пак я разисквахме и нищо не се направи :( :( :( Преди стигнахме до някъде и мостри се правиха и на снимки се показваха и всичко стигна до подкривата круша.Ако има някой,който да ги прави,да направи и да дава цена.Който иска и има възможност,да си купи.Всички сме за,но сме несериозни и само се дръгнем по темите.Айде,някой да си изкара някой лев.Да ги праща със наложен платеж до тези които искат и това е.Кой може да ги прави,стига приказки,дайте действие.Така мисля и без да се засягате :roll: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”