Избори

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Re: Избори

Мнение от G.Petkov »

Не знам, какво точно става, ама и така не е ???????????

В 13.19 часа на 01.08.2022 година чета,

" Президентът насрочи парламентарни избори за 2 октомври 2022 г. и назначи служебно правителство."

А в 18.29 на същият ден - днес, пак чета

" В последния си ден правителството на Кирил Петков проведе извънредно заседание на Министерския съвет, а със своя заповед министър-председателят в оставка освободи шестима заместник-министри, съобщиха от правителствената пресслужба."

Та явно има две Българии - една на Руци и една на неговото канадско протеже - Киро !
И всеки си има свое правителство, българско и канадско.
Всяко назначава, уволнява, сийваловайката ! :rolleyes:

Може утре Киро да реши, че има още дни за управление, нали ?
Паралелно с Руци, вече като канадски гражданин и български премиер.
Дано да е така, поне ще докара 7-те танкера с газ до ............................ то и аз не знам до къде, ама той всичко знае !
Когато потрябва - ще си каже !
На Гешев, например.

От всичко - най ми е жал за министър Нинова !
Такива хубави работи обеща, че вече съм склонен да гласувам за нея, а не за оная - Луна,
Дето не можа да се опъне, или поне да опъне Руцко ! :mrgreen:
Все си мисля, че др.Нинова ще се справи по-добре и в двете хипотези ! :D
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

ЗКПЧ-Министър-председател,икономика,енергетика и МВР,те това са приоритетите на Чорапо-продължава кражбите!,,бях точен с парите" вътрешен министър :lol: За минетов и Круме Зарков да не говорим,правосъден министър,който гласува против харт.бюлетина!!!А на глава от населението сме първи по брой министри! 8) 8) Честито българи!!! :D
Аватар
Мilena
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Мilena »

kukukuka написа: Нед Юли 31, 2022 3:44 pm Политиката е по-важна от морала.
🤣
А ти на кое наблягаш от "трите"?😂
Аз съм си АЗ :wink:
https://youtu.be/tAGnKpE4NCI
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Мilena написа: Вто Авг 02, 2022 3:57 pm
kukukuka написа: Нед Юли 31, 2022 3:44 pm Политиката е по-важна от морала.
🤣
А ти на кое наблягаш от "трите"?😂

Абе, не зная на кое от "трите" набляга, но в една друга тема спомена нещо за дърпане, явно то е извън "трите", ама пА вие сте си варненчета ша са разберете.Кой кво иска да дърпа и кой кво ша дава да се дърпа :roll: :rolleyes: .Нещо и за кинти ставаше на въпрос, но аз там съм непричьом-беден стар и дърт пенсионер-не ги разбирам тия раПти.!?!?!? :oops: :oops: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :drinkers: :drinkers: :drinkers:

Един иска да дърпа, друг дължи ръчичка.........Да живей промяната........... .....Е, щом младите се обичат нека са вземат!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Кирил Петков и Лена Бориславова напускат Министерски съвет, хванати за ръка, или е зрителна измама?
ЗА РЪЧИЧКА...........png

А накрая всичко може да е и мисловно-зрителна измама- дърпане на...???? и държане на ръчички.....!?!?!? :axe: :rolleyes: :mrgreen: :lol:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Като се размислих, май Президентът Радев е най-дълго управлявал България,
След Баце Боце през последните години.
Върти, суче и .......... аре служебен кабинет.
И като ги нареди вътре едни - сийваловайката !

Затова нека никога да не забравяме, какво ни е обещал Руци,

" Мога да кажа само, че ако България имаше повече министри като господин Кирил Петков, щеше да изглежда по друг начин." Така президентът Румен Радев коментира информацията за решението на Конституционния съд, с което указът за назначаването на Кирил Петков за служебен министър на икономиката беше обявен за противоконституционен."

Съгласен съм !
Ако имаше повече като Киро, неговото правителство нямаше да изкара тези шест месеца.
Щеше да бъде уволнено доста по-рано.

Също нека помним и други министри на Руци,

Лайното Сандев !

"В последния си час като министър, Борислав Сандов ликвидира автомагистрала "Струма" през Кресненското дефиле ....Този акт на отиващия си вицепремиер по климата означава, че България ще върне на Брюксел всичките 1.6 млрд. евро, които страната досега е получила за изграждането на АМ "Струма".

Ако не помним - няма да има бъдеще.
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

За това споменавам Саудитска Арабия .Намаляват присъдите на убийците на Хашоги :lol: :lol: :lol: Обръщат палачинката . Светът има нужда от петрол :lol: :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

"Този акт на отиващия си вицепремиер по климата означава, че България ще върне на Брюксел всичките 1.6 млрд. евро, които страната досега е получила за изграждането на АМ "Струма".
Сите,че ги връщаме!Ама мене ме боли... :D Боко ми направи магиса до вилата и ми спести на оденье 10-15лв,не ми е проблем да отделим 5 кинта за тия 1.4млрд!!! :lol: :lol: :lol: Да живее зелено-червенио чорап!!! :D :D : :lol:
„Не губя равновесие от високото и не търся вратичката на закона”. Това каза служебният премиер Гълъб Донев по време на церемонията по встъпването в длъжност на новия кабинет, назначен от президента Румен Радев.
Зам-командиро по политическата част,че ви върне не с 5 години назад,а директно у 1985г! :lol: :lol: :lol:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Строева подготовка :lol: :lol: :lol: И аз съм набивал крак с празен пълнител :lol: :lol: :lol:
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
Батко Емо
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Батко Емо »

Обществото ни очаква да чуе и цялата истина за строежа на АМ "Хемус", ремонтът на язовирите и други крупни корупционни проекти. Очаква и неотложни действия за гарантиране на безопасно движение по пътищата въпреки нормативния блокаж, каза още Радев.
И,че продължиш да набиваш с тоя! :lol: Обществото очекуе да чуе! и за узуно,бобокът и за копринката,сичко това ще даде МВР адвокато на зелените чорапи от Филибето!Между тия работи,не е ли крайно време Дамаджаната да седне на стол на ГМето,с всичките събрани компромати през годините на вярна служба на народо!!! :D
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

Европейските принципи и ценности трябва да се отстояват :lol: :lol: :lol: Демокрация–Клептокрация :lol: :lol: :lol: Да живей живей труда :lol: :lol: :lol:
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Ето го нашият "герой", пак се е изказал,

" Вие поемате отговорност за управлението на България в труден момент за страната ни - обществена умора от острото политическо противопоставяне; вихреща се инфлация и обедняване, непосилни цени на горива и енергоносители, липса на газ за зимата и тежко задлъжнял обществен доставчик. С тези думи се обърна президентът Румен Радев към служебните министри и министър-председателят ........ . "

Но, пропуснал е да се самоопредели като главно действащо лица за така добре формулираната катастрофа.
С машинациите да моделира две правителства на чалга индустрията, едно на Киро канадецо и едно хипотетично на др.Нинова !
Отделно - служебните правителства, които също допринесоха не малко за ставащото.

Да др. Радев,
Ти ни докара до този "труден" момент.
Като труден е много меко казано.

Нали Киро вчера се "похвали", че все пак не е апокалипсис.
Ама може и да стане !
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

kukukuka написа: Сря Авг 03, 2022 8:27 am Демокрация–Клептокрация...............

Мен пък ма "кефи" мнооооо това.......Мнооооо мафия, мноооо инфантилни полит - коментатори....... :mrgreen: :lol:

Клетвите се връщат, при това със страшна сила! Я вижте учиндолският "стратег" и "политик", който 20 години се гаври с достойни политици, хора на изкуството и с всеки, за когото са му поръчавли и плащали да оплюе! Понеже той винаги, през целия си мизерен и жалък животец е правил само едно - изпълнявал е поръчки! Последната беше мокра, свали правителството на Кирил Петков! Да, ама Кирил Петков е жив и здрав, и пак ще бъде български премиер! А учиндолското нищожество така и ще тлее неподвижно на дивана, безпомощно и зависимо от хора, които дори му бършат задника! Господ никога не забравя, никога! Само че това са забравили Хаджията, Джебчията и Рупчеваат фъфлеща слугиня, които всъщност изпълниха и мократа поръчка на мафията!
:D :D :D
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

Батко Емо написа: Сря Авг 03, 2022 6:29 am Боко ми направи магиса до вилата и ми спести на оденье 10-15лв,не ми е проблем да отделим 5 кинта за тия 1.4млрд!!! :lol: :lol: :lol: Да живее зелено-

Ти си за "завиждане" до моята вила все още си чакам пътя.....Ам не зная кой ша го направи..Много властници- много промени !!!!... :roll: :shock: :lol: :ANAL:

Шефът на "Булгаргаз": Не затваряме страницата с "Газпром", продължаваме да водим разговори
.......Ша ви доде акълът, ам със закъснение......!!!!...Е, на нЕкои никогиш нЕма да доде, ам това природно явление!!!!.... :lol: :lol: :lol:

kukukuka написа: Вто Авг 02, 2022 10:23 pm . Светът има нужда от петрол ..........................

Да живей Куката - мислител реалист!!!! :D :wink: :drinkers:

Иначе казано- Интересът клати фесът, ам той все се глати/Фесът/ все в посока различна от ....../Отговорете си сами/....!?!?!?
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Ибаси !!!

Пак чегъртат !

" По-късно от пресслужбата на Министерският съвет оповестиха списъка със сменените 25-има областни управители ...... "

Явно не си харсват избранниците !
Дано новите са по-добри, а ?
dantho.mihov
Модератор
Модератор

Мнение от dantho.mihov »

G.Petkov написа: Чет Авг 04, 2022 2:12 pm Пак чегъртат !

" По-късно от пресслужбата на Министерският съвет оповестиха списъка със сменените 25-има областни управители ...... "
Тц, това е нормална практика. Дори е задължителна.
Областните имат правомощия да влияят върху изборите чрез изборните комисии. И по презумпция трябва да са независими.
Редовните Областни са политически лица назначени от редовното Правителство. Оставането им на постовете не гарантира честността на изборния процес. :idea:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”