Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Мало Бучино
Модератор: sapuna
Мало Бучино
Колеги моля ви кажете какви са условията за този гьол и каква риба има там,защото ми се ще да пробвам.Благодаря предварително!
----------
Пускайте си темите в точните раздели!Местя я в Информация!
sapuna
----------
Пускайте си темите в точните раздели!Местя я в Информация!
sapuna
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: Мало Бучино
Доколкото съм запознат от миналата година(защото спрях да посещавам язовира) таксата е 8 лева на въдица за втора,трета и т.н. 6 левчета!Помня,че по време на забрабата имаш право да взимаш риба до 3 кила(искам да кажа една риба 3 килограмова която ти пожелавам),иначе трябва да я върнеш обратно срещу някаква няграда от кафенцето!
Аз лично не ти го препоръчвам,защото не се чуват добри отзиви от него за сега.Водата е страшна матилка и плуват голями клони!Ако решиш да пробваш ще се радвам да получа аз и колегите успехи от там!
А и работи от 7 до 7 което не ми харесва ич
Аз лично не ти го препоръчвам,защото не се чуват добри отзиви от него за сега.Водата е страшна матилка и плуват голями клони!Ако решиш да пробваш ще се радвам да получа аз и колегите успехи от там!
А и работи от 7 до 7 което не ми харесва ич

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Bastardo
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Re: Мало Бучино
Информацията ми е от 2007, но поне е от 1ва ръка 
Има многообразие от риба в малки количества, много наплашена (или надрусана както твърдят мои приятели).
8лв за 1 пръчка и по 6 за всяка допълнителна.
Ако не са го източвали трябва да има пастърва, канален сом, шарко и много други (по малко от всеки вид).
Риболова винаги когато съм бил там е бил труден, лови се с най-голям успех на леко дъно и на плувка или ваглер на добра дистанция от брега.
Има места по гьола, които изглеждат чудено, но за огромно мое сажаление са забранени за "обикновени риболовци"...
на слука!

Има многообразие от риба в малки количества, много наплашена (или надрусана както твърдят мои приятели).
8лв за 1 пръчка и по 6 за всяка допълнителна.
Ако не са го източвали трябва да има пастърва, канален сом, шарко и много други (по малко от всеки вид).
Риболова винаги когато съм бил там е бил труден, лови се с най-голям успех на леко дъно и на плувка или ваглер на добра дистанция от брега.
Има места по гьола, които изглеждат чудено, но за огромно мое сажаление са забранени за "обикновени риболовци"...
на слука!
Не е важно да влагаш чувства, важно е да чувстваш влага!!!