Мало Бучино

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

ribarinko
новобранец
новобранец

Мало Бучино

Мнение от ribarinko »

Колеги моля ви кажете какви са условията за този гьол и каква риба има там,защото ми се ще да пробвам.Благодаря предварително!

----------

Пускайте си темите в точните раздели!Местя я в Информация!
sapuna
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Re: Мало Бучино

Мнение от Paublo_Eskobar »

Доколкото съм запознат от миналата година(защото спрях да посещавам язовира) таксата е 8 лева на въдица за втора,трета и т.н. 6 левчета!Помня,че по време на забрабата имаш право да взимаш риба до 3 кила(искам да кажа една риба 3 килограмова която ти пожелавам),иначе трябва да я върнеш обратно срещу някаква няграда от кафенцето!
Аз лично не ти го препоръчвам,защото не се чуват добри отзиви от него за сега.Водата е страшна матилка и плуват голями клони!Ако решиш да пробваш ще се радвам да получа аз и колегите успехи от там!
А и работи от 7 до 7 което не ми харесва ич :wink:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
Bastardo
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: Мало Бучино

Мнение от Bastardo »

Информацията ми е от 2007, но поне е от 1ва ръка :)
Има многообразие от риба в малки количества, много наплашена (или надрусана както твърдят мои приятели).
8лв за 1 пръчка и по 6 за всяка допълнителна.
Ако не са го източвали трябва да има пастърва, канален сом, шарко и много други (по малко от всеки вид).
Риболова винаги когато съм бил там е бил труден, лови се с най-голям успех на леко дъно и на плувка или ваглер на добра дистанция от брега.
Има места по гьола, които изглеждат чудено, но за огромно мое сажаление са забранени за "обикновени риболовци"...

на слука!
Не е важно да влагаш чувства, важно е да чувстваш влага!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”