Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Отивам де ... ама къде?
Модератор: Кърцата
- Fisherman66
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Локале, братко, май нема да стане таа година съвместното ни рибарско-напивно-пържолско начинание ...
Аз готвя участие на фирмата в едно изложение и не мога да си дигна главата от понеделника та чак до 18.09.
... Какето почва даскало от 12 и понеже е задочничка лекциите са им предимно съботно-неделни ... Бах м**а му! ... гадос! освен по ваканциите да се пробаме, а?!!!???

Аз готвя участие на фирмата в едно изложение и не мога да си дигна главата от понеделника та чак до 18.09.

- Fisherman66
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
rimohit, Благодарско и на тебе за поканата ... отдавна се каня да намина накъм С.З. - по работа, за риба и ... още нещо
Далечината не ни притеснява, щот сме на дизъл ...
(верно че и той поскъпна, ама кат ти харчи пърделника 4,5-5 на 100 си е друго!)
... Па и вилата нема значение... се ше се намери де да се дреме една вечер ... хотели, предполагам, има у Заарата, а?
а и на гьолът Му може... огин, цър-пър мръфки... една спирала "РАЙД" и рибарски лакърдии цела нощ! .... кеф! 

Далечината не ни притеснява, щот сме на дизъл ...

... Па и вилата нема значение... се ше се намери де да се дреме една вечер ... хотели, предполагам, има у Заарата, а?

- Local
- учете се от него
Fisherman66 - а бе постарай се малко , пък може и през седмицата да дойдете , на мен ми е все едно . До към 29 ако успеете - добре , ако не то след това вече за мряна остават 1-2 седмици , в които мен няма да ме има . Може след изложението , може и преди това . Намираш 2 дни свободни до 29 и цъфваш.

Клавиатура риба не лови!!!
- Fisherman66
- научил се да хвърля
- Обратна връзка: