Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кои ште ви пази форума,докато сте на срешта?
Модератор: dantho.mihov
- krokibg
- учете се от него
Re: Кои ште ви пази форума,докато сте на срешта?
Няма да са плашите
аз така или иначе съм там,който дойде,ще дойде.Има доста сериозни хора,така че няма какво да се мислим.Който дойде,ще дойде

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
А за тези които са без съпругите, за да няма недоразумения след срещата Krokibg може да издаде няколко от тези бележки

- krokibg
- учете се от него
Направих и сейф и ако на някой му трябва,ще му подпиша две едновременно

- kombat
- вече хвърля и на тежко
Абе,колеги - от толкова лаптопи накрая да не си остане яденето и пиенето.
Ето каква глупост щях да направя при организацията за НС-2 ,та който се отказва да види какво ще загубиsapuna написа:![]()
![]()
Пророк съм ей!
Пак ша си пийкаме старата група-НАЙ ПЕКАНАТА!/с малки попълнеия де/
!

Nedeltcho Delev написа:![]()
![]()
Аз май няма да мога да присъствам
мисля,че съм първия който се отказва,ЩЕ СЕ ПОБЪРКАМ,на 22.09.ще се берат лозята но това надали е основателна причина,три месеца мечтах за тази среща и накрая да не присъствам
Ако нещо не се обърне дотогава,Ви пожелавам много емоции,големи риби и ракии,а АЗ мислено ще бъда с Вас.Успех на всички.
ivan_yo написа:Оппааа, един по един започнаха да окапват. И както изглежда можеби ще сме почти същите, с някои изключения
dimitar_ написа:Абе хора , аз за всеки случай си вземам отпуска , пет дена преди и пет дена след срещата , бих и Кака (тя не знае , но няма значение ...)да вземе ден почивка , храня котака с гранули , че да не слабее и да има мезенце и т . н . !
Неделчо , обери го ден по рано и готово , аз съм обръщал градина на крушка , до 1 часа посред нощ , само и само на другият ден да съм за риба , или с баща ми(лека му пръст) , да отидем на мач ... !
Всичко си има цена , понякога трябва да се лишиш от едно , за да имаш друго ... , всеки решава сам !!!
Значи , голяма е тръпката да видиш , на кой , колко му "струва шапката", никой не е съжелявал , че е бил на първата среща , сигурен съм , че след тази ще "притропват"кога ще е третата !!!
tina написа:dimitar_ написа:Абе хора , аз за всеки случай си вземам отпуска , пет дена преди и пет дена след срещата , бих и Кака (тя не знае , но няма значение ...)да вземе ден почивка , храня котака с гранули , че да не слабее и да има мезенце и т . н . !
Неделчо , обери го ден по рано и готово , аз съм обръщал градина на крушка , до 1 часа посред нощ , само и само на другият ден да съм за риба , или с баща ми(лека му пръст) , да отидем на мач ... !
Всичко си има цена , понякога трябва да се лишиш от едно , за да имаш друго ... , всеки решава сам !!!
Значи , голяма е тръпката да видиш , на кой , колко му "струва шапката", никой не е съжелявал , че е бил на първата среща , сигурен съм , че след тази ще "притропват"кога ще е третата !!!![]()
съжалих че не съм мъж...взимам си шапката и тръгвам!!Това като начало за един новрибаре голяма тръпка...и една школа за ловене на риба...а с купона си е баш...върха ///Мога само да ви пожелая..да се повеселите..наздраве ,а мезето да е уловената риба...
quote="Nedeltcho Delev"]tina написа:dimitar_ написа:Абе хора , аз за всеки случай си вземам отпуска , пет дена преди и пет дена след срещата , бих и Кака (тя не знае , но няма значение ...)да вземе ден почивка , храня котака с гранули , че да не слабее и да има мезенце и т . н . !
Значи , голяма е тръпката да видиш , на кой , колко му "струва шапката", никой не е съжелявал , че е бил на първата среща , сигурен съм , че след тази ще "притропват"кога ще е третата !!!![]()
съжалих че не съм мъж...взимам си шапката и тръгвам!!Това като начало за един новрибаре голяма тръпка...и една школа за ловене на риба...а с купона си е баш...върха ///Мога само да ви пожелая..да се повеселите..наздраве ,а мезето да е уловената риба...
dimitar_ написа:Абе хора , аз за всеки случай си вземам отпуска , пет дена преди и пет дена след срещата , бих и Кака (тя не знае , но няма значение ...)да вземе ден почивка , храня котака с гранули , че да не слабее и да има мезенце и т . н . !
Значи , голяма е тръпката да видиш , на кой , колко му "струва шапката", никой не е съжелявал , че е бил на първата среща , сигурен съм , че след тази ще "притропват"кога ще е третата !!!
Nedeltcho Delev написа:dimitar_ написа:Абе хора , аз за всеки случай си вземам отпуска , пет дена преди и пет дена след срещата , бих и Кака (тя не знае , но няма значение ...)да вземе ден почивка , храня котака с гранули , че да не слабее и да има мезенце и т . н . !
![]()
![]()
На дявола ортак станах,но нещата се подредиха,от понеделник съм в отпуск и най-вероятно още в петък съм там.Да не се радвам чак толкова много,че виж котка ми минала пътя
Надявам се всички да ми опитате ракията.Стискайте палци
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
От фърляш тия камънье бре Батьоо? 

gogo45sharana написа:От фърляш тия камънье бре Батьоо?
И камъни ще има и плевел ще има и сливите щи убера и ако не дойдеш ще взема всичката челяд барабар с комшийте и щи дойда на гости за три дена та да проклинаш после дето си се отказал,ама да дойда нищо няма да нося ей тъй с голи ръце

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Абе Батьоо нали се майтапиш бре...Nedeltcho Delev написа:gogo45sharana написа:От фърляш тия камънье бре Батьоо?
И камъни ще има и плевел ще има и сливите щи убера и ако не дойдеш ще взема всичката челяд барабар с комшийте и щи дойда на гости за три дена та да проклинаш после дето си се отказал,ама да дойда нищо няма да нося ей тъй с голи ръце![]()
ДА ЗНЕШ,ХАА,ЗНАЧИ

Последно промяна от Бай Гого- Сиромаха на Вто Апр 22, 2008 7:33 pm, променено общо 1 път.
Колега на работа съмchapara написа:Неееееееееее те са там ,а ти в къщи или някъде,но не и на срещата.joroNH написа:с лаптопи на Езерово.gogo45sharana написа:Станахме двама!
За мое огромно съжаление станахме трима.

Никога на колене пред когото и да е.
- krokibg
- учете се от него
И пет човека да сме,пак ще си изкараме много приятно.Който идва,да идва.Другите да си обръщат градинки,да ходят да работят/щото има и шибани работодатели/и третите да си пазят жените
А пък ний,които ще се съберем,ще му спретнем един здрав мохабет на тиферич,и да съжаляват тези които не са дошли

- Rapala_Team
- разбира нещата
Баси майката където и да цъкна само за срещи се говори
почти няма тема да не се споменава срещата,взе да ме е страх вече да не стане нещо,бая се замислям до срещата дали да пиша или си трая да не бутам дявола по опашката/чук,чук,чук,чукам си главата от суеверие/
майкооооо остана една седмица,панталона изгладен,ризата и тя,ходих на ваксажия да лъсне чепика,носната кърпичка набучена в предното жопче,ай спирам вече че напрау ми иде ей ся да тръгна,нъл тъй бе бат Любооо,въх са побъркам

- krokibg
- учете се от него
Ниделчо,батьовото,изобщо несе притеснявай и ако искаш отивай на момента.Само ми звънни да им кажа да те пуснат да изловиш рибата и да не те закачат ако искаш да преспиш

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
РЕШЕНО Е !
След неколко месечни преговори най-после стигнахме до консенсус.
Пишете ни и мен с жената в групата.
На 3-ти април пристигаме, на 4-ти си тръгваме.
Малкия го оставамя на баба му и дядо му .
Ще се радвам да се запозная с всички !
След неколко месечни преговори най-после стигнахме до консенсус.

Пишете ни и мен с жената в групата.
На 3-ти април пристигаме, на 4-ти си тръгваме.
Малкия го оставамя на баба му и дядо му .
Ще се радвам да се запозная с всички !

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Krokibg написа:Ниделчо,батьовото,изобщо несе притеснявай и ако искаш отивай на момента.Само ми звънни да им кажа да те пуснат да изловиш рибата и да не те закачат ако искаш да преспиш![]()
![]()
Вече предавам онлайн от язовира