Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

ВЪПРОС ЗА ЕВТИН ЯК ПРЪТ И МАКАРА
Модератор: sapuna
-
- учете се от него
Re: ВЪПРОС ЗА ЕВТИН ЯК ПРЪТ И МАКАРА
Ей тая , последния размер -седмицата:laplandeca написа:Благодаря.Гледам макарите които предлагат но немога да разбера кой модел ще е подходящ, ако може предложи ми конкретен модел, цената до около 90 лв.didopoli написа:Здрасти ето едно предложение и от мен пръта е мнооооо як http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=138,но ако питаш мен отдели повече парички за макара(естествено ако имаш възможност) успехи!!!
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=118

Фактически модела SEA FIGHTER FT 700 , този който е с 4 лагера и метална шпула , цена 44 лева

Пръта дето ти го препоръчва колегата , според мен също , е много добър , с тази особеност че трябва много да се пази от попадане на пясък в снадките , понеже е карбонов и композитен!!!!
-
- научил се да хвърля
Колега тази е малко над 90 лв. но поне знаеш, че е перфектна и ще те изкара доста годинки
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=526

Всеки се ражда човек , но не всеки остава такъв до края!!!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Според мен на този прът ще подхожда ето тази http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=121 за парите си е перфектна-голяма шпула(алуминиева) събира достатъчно влакно,но все пак си прецени.Успех!!!

Където качеството е от значение!
Предложението на Сапуна май е най-добро комплекта излиза около 100-110 лв. 

Honda-CBR-919-FIRE BLADE
Пали гумите,не душата си!
BURN RUBBER NOT YOUR SOUL...!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
131лв,за да сме точни.На мен ми стъпа по тънко,заради 50%-ното намаление на пръчките в началото на годината! 

Те май са все още намалени бре. 

Honda-CBR-919-FIRE BLADE
Лапландец, аз продавам евтин и як прът. Пуснал съм обява в магазина. Не е комплект с макара, но пък нема нещо дето да е толкова евтино и яко, колкото това, което продавам. Заради ниската цена на пръчката, ще може да си вземеш по-квалитетна макара.
Ако пък и кълве... Още по-добре!
-
- ще става разбирач
Благодаря за предложението , бате , но не проявявам интерес към употребявани вещи с изключение на коли и жениHobby написа:Лапландец, аз продавам евтин и як прът. Пуснал съм обява в магазина. Не е комплект с макара, но пък нема нещо дето да е толкова евтино и яко, колкото това, което продавам. Заради ниската цена на пръчката, ще може да си вземеш по-квалитетна макара.

Пръта беше, чисто нов, баце и немаше нито един излет. Сега ще вади сомове по Дунава... Наистина пропусна. Здраве да е!laplandeca написа:Благодаря за предложението , бате , но не проявявам интерес към употребявани вещи с изключение на коли и жениHobby написа:Лапландец, аз продавам евтин и як прът. Пуснал съм обява в магазина. Не е комплект с макара, но пък нема нещо дето да е толкова евтино и яко, колкото това, което продавам. Заради ниската цена на пръчката, ще може да си вземеш по-квалитетна макара.![]()

Ако пък и кълве... Още по-добре!
Колеги искам да попитам може ли да се ползва още намалението в сайта който е пуснат по горе.Харесах си и аз тая сопа постната от САПУНА и мисля да я комбинирам с една макара пак от там.Дали ще мога да ползвам намалението?Гледам още е обявено в ПРОМОЦИИ???
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Аз като поръчвах бяха последните две бройки.По тази и причина,не можах га направя тройка.Пръчката е мноооооооого яка.Пише 100-200гр,ама аз гарантирам,че е поне с двойни възможности/може и по големи да са/!
Звънни на посочените телефони и ще разбереш!

Звънни на посочените телефони и ще разбереш!
-
- новобранец
С това прътче как изкарах едно соме 15-ка не е истинаБачо Илия написа:Хехе , я виж това:laplandeca написа:
Значи има евтенийки за меткане на тежест от 100 до 300 гр., тука най евтиното прътче до 100 гр. тежести е около 150 евро,некво шимано.
http://www.orozov.com/rods_in.php?id=1& ... e=1&tip=31
И ТОВА ДАЖЕ НЕ Е ЗА СЪРФ. D.A.M. имат и сърфови модели 3.90/420 акция 100/300 , просто точно в този сайт ги няма , отделно дето не са китайци или лапландци![]()
![]()

-
- вече хвърля и на тежко
От Мастърфишинга си взех по Коледа с отстъпка 50% Дайва Д-Сърф 13 фута (3.90) триколенен, 125-250гр за 65лв, нормална цена мисля в момента си е 130лв.
За макарета най-евтиното и яко е Тика RAGE 8000 при АЛ-Фишерман. Ако пръта все още го има някъде с отстъпката - ще се събере всичко около 130-140лв максимум нови. Ако не - ще са под 200.
Аз лично вместо Тика си взех Дайва Опус Плюс размери 5000 и 6000, като по-големия си е за мен а по-малкия е в продажба на цена 80лв. Нова, с резервната шпула - макара тип биг пит.
Както да го гледам - комплекта се събира с хубави компоненти под 200 лв, без разни изхвърляния. Лапландеца, каква максимална транспортна дължина се търси - триколенен 3.90 с транспортна около 1.35 поне ще се събере ли? Според мен тоя тип е за предпочитане пред телескопите.
За макарета най-евтиното и яко е Тика RAGE 8000 при АЛ-Фишерман. Ако пръта все още го има някъде с отстъпката - ще се събере всичко около 130-140лв максимум нови. Ако не - ще са под 200.
Аз лично вместо Тика си взех Дайва Опус Плюс размери 5000 и 6000, като по-големия си е за мен а по-малкия е в продажба на цена 80лв. Нова, с резервната шпула - макара тип биг пит.
Както да го гледам - комплекта се събира с хубави компоненти под 200 лв, без разни изхвърляния. Лапландеца, каква максимална транспортна дължина се търси - триколенен 3.90 с транспортна около 1.35 поне ще се събере ли? Според мен тоя тип е за предпочитане пред телескопите.
- Vlado_852
- разбира нещата
Той laplandeca две години вас ще чака за съвет...