Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
naRiba.com

Форум

Телемач ,мач, фидер или болонеза за риболов за зарган, Може би трябва повече от 1 пръчка.
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- orion30
- разбира нещата
Re: Телемач ,мач, фидер или болонеза за риболов за зарган, Може би трябва повече от 1 пръчка.
Хайде и аз като истински хвалипръцко да се изфукам.
Считано от вчера 01.12.2109 съм със следното бижу:

https://www.angel-discount24.de/Balzer- ... ro-55-395m
Вчера я пробвах с Братовчеда /eladjia/, моята е малко по твърда и по тежка от Зомби Карп Мача.
Мята перфектно, лепне в ръката, дистанции се постигат с лекота, сафрид не хванахме.....
За мен Коледа дойде
Ако видите двама "манекени" по буните ние сме....
Считано от вчера 01.12.2109 съм със следното бижу:

https://www.angel-discount24.de/Balzer- ... ro-55-395m
Вчера я пробвах с Братовчеда /eladjia/, моята е малко по твърда и по тежка от Зомби Карп Мача.
Мята перфектно, лепне в ръката, дистанции се постигат с лекота, сафрид не хванахме.....
За мен Коледа дойде
Ако видите двама "манекени" по буните ние сме....

Re: Телемач ,мач, фидер или болонеза за риболов за зарган, Може би трябва повече от 1 пръчка.
За зарган съм супер доволен от телемач Daiwa NINJA LAKE TROUT 4.2м
Тя си е правена за риболов на бомбарда.
Здравейте колеги, хареса ми клипчето с риболова на зарган. Може ли да споделите къде точно е тоба местенце и аз да пробвам.blackassy написа:За зарган съм супер доволен от телемач Daiwa NINJA LAKE TROUT 4.2м
https://www.amazon.de/-/en/Daiwa-Aquali ... QR43VBS2YT Това е най доброто , корто е излязло за този риболов в света за миналата година!!!
Daiwa Aqualite Power Float 4.20 m 15-50g Fried Fish Rod...Пичове , това е пръчката !!Има я и в по твърд вариант. Цената е добра за такова бижу !!
Ок, но който не разполага с толкова място в багажника? Аз лично съм с един телескоп 20-80гр., сгънът е около 1м. и ми върши чудесна работа, стига рибата да е има и да кълве.
Още един глас за Aqualite Power float 4.20 15-50 ... ама по-често траля заргана с Palms Lurk Shooter 8-25
Колеги интересува ме тази въдица ТЕЛЕМАЧ PENAX VIKING MATCH 4.00М (50-100ГР) дали някой я има и да ми даде малко информация това (50-100 гр) е написано за украса или въдицата може да работи с тежести 70-80 гр.дали става за чепаруване от брега и тнт.
Пенакса съм я ползвал от приятел. Оптималните тежести са между 30гр и 60гр. 70гр и нагоре и идват вече тежки , но ги издържа без много напън. По принцип е масово позована за морските кефалови на дъно. За чепаруване е доста тежка дори и според собственика. За мен също е абсурдно тежка за боравене нонстоп в ръката.
Благодаря за информацията.Трябва ми въдица за риболов на карагьоз с чепаре от брега, там се налага някой път да се ползват тежести 70-80гр. когато има големи течения.Шаранджийки ,фидери и сърфове за мен не стават мисля си ,че някой МН спининг или някакъв телемач подобен на горепосочения ще свърши работа ,а питам защото повечето телемачове немогат и половината на това което пише на тях да изхвърлят без да се счупят