Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Презентация на съфорумниците
Модератор: dantho.mihov
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Презентация на съфорумниците
Бря,бря мнго биографии.Не съм обръщал внимание на темата,ама след като Кроки писа,че ще игнорират таквиз амсалаци кат мен дет не са се презентирали/майтапя се естествено/реших да драсна и аз два-три реда.За тез дет не ме знаят:
Камен Иванов-на 37г/лелийй напреднаха/
Професия-климатична и топлотехника-не че и разбирам,ама ако ви интерисува как да смръзнете или прегорите свиркайте
Семейно-един брой жена+един брой син на 11г-прилежно зачислени към рибарския багаж.
Хоби-ам че май да дразня Рикошета дорде лови на плавка,апа аз да му шепна нещо със стотина децебила.Ако мислите,че е лесно пробвайте.Не е лесно да изгониш некое арно амурче ,което тамън са кани да нагълта куката.
Из други-все се чудим кво да краднем,че да спонсорираме риболова/ако некой има на акъл как да сторим това,че да си откинем цял живот за риба да драска на лични/.
Ай стига ви толкоз.

Камен Иванов-на 37г/лелийй напреднаха/
Професия-климатична и топлотехника-не че и разбирам,ама ако ви интерисува как да смръзнете или прегорите свиркайте
Семейно-един брой жена+един брой син на 11г-прилежно зачислени към рибарския багаж.
Хоби-ам че май да дразня Рикошета дорде лови на плавка,апа аз да му шепна нещо със стотина децебила.Ако мислите,че е лесно пробвайте.Не е лесно да изгониш некое арно амурче ,което тамън са кани да нагълта куката.
Из други-все се чудим кво да краднем,че да спонсорираме риболова/ако некой има на акъл как да сторим това,че да си откинем цял живот за риба да драска на лични/.
Ай стига ви толкоз.

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Йордан ( даката )
30 г.
военен все още
гр.Бургас
30 г.
военен все още
гр.Бургас
-
- ще става разбирач
Ами като е тръгнало:
Добрин ми е името. От Бургас съм, но сега работя в София. Търговска фирма в областа на земеделието - оранжерии, консумативи, машини, семена, биопрепарати и торове. Частно с преводи от и на английски и с квот друго падне легално.
Хоби-риболов,туризъм, музика и др.
Добрин ми е името. От Бургас съм, но сега работя в София. Търговска фирма в областа на земеделието - оранжерии, консумативи, машини, семена, биопрепарати и торове. Частно с преводи от и на английски и с квот друго падне легално.
Хоби-риболов,туризъм, музика и др.
- lina
- ще става разбирач
Казвам се Детелина Бачева. В момента пребивавам в Казанлък, но имам намерение да заминавам извън България.
Последно промяна от lina на Сря Дек 02, 2009 7:32 pm, променено общо 2 пъти.
А ТИ ИЗПРАТИ ЛИ СВОЯ EMAIL ДО МЕДИИТЕ? ПОМОГНА ЛИ?
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
http://vbox7.com/play:ef531b87 това е бясната Карина
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Асен от Асеновград
на 34г. кранист съм във КЦМ-ад Пловдив.

-
- сериозен играч
Ами да взема и аз да се представя.Илия Георгиев Узунов на 32 год.От 12 лета бачкам като барман в разни клубове,кафета и кръчми!
Гр.Пазарджик семеен с едно дете,момиченце на 3год.и половина.Ми те това е !!!!!!
П.п.Момичетата вече са две,а аз зарязах кръчмарството!!!
Гр.Пазарджик семеен с едно дете,момиченце на 3год.и половина.Ми те това е !!!!!!

П.п.Момичетата вече са две,а аз зарязах кръчмарството!!!

Последно промяна от yzyna на Чет Сеп 10, 2009 3:41 pm, променено общо 1 път.
- Бисо
- сериозен играч
Бисер Георгиев от гр.Радомир.
Автотенекеджия,работя и в къщи.Женен/бракуван
/ с две деца.
То да не ви се налага, но ако има нужда пишете .
Автотенекеджия,работя и в къщи.Женен/бракуван

То да не ви се налага, но ако има нужда пишете .
Последно промяна от Бисо на Сря Юли 22, 2009 6:46 pm, променено общо 1 път.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
-
- разбира нещата
Здравейте и от мен казвам се Камен както е видно от моя ник,на 30 години съм женен с едно дете на годинка /голяма палавница ще я правя рибарка,жена ми вече я направих
/ В момента съм миньор в Мини марица изток поддържаме един около 700-800 тонен багер,който копа пръст.Преди работих в операта като осветител
!
Имам и частен бизнес-магазин-мини маркет, влече ме и земеделието колкото и странно да звучи,но засега още не съм почнал сериозно!Тръгвам на работа че съм нощна!Ако мога да съм полезен-лс!

Имам и частен бизнес-магазин-мини маркет, влече ме и земеделието колкото и странно да звучи,но засега още не съм почнал сериозно!Тръгвам на работа че съм нощна!Ако мога да съм полезен-лс!
Много ги накъсвам... кордите!
-
- научил се да хвърля
Здравейте и от мен,пропуснал съм темата!Стоян Чернев 38г.женен с едно дете-мъж 17г.-не иска да ходи за риба.Работя като военен в авиацията.Нищо човешко и свинско не ми е чуждо!

Познанието се добива лесно за разлика от мъдростта - Аристотел
Пламен Петров 33 г. шофьор в международния транспорт, въдиците се са със мен . От един месец имам и цех за дограма PVC и алуминий

-
- научил се да хвърля
Петър Малинов живея в Пловдив, Тракия на 31 г. Занимавам се с Компютри, компютърни мрежи и тнт.... на 200 метра от река Марица 

- RUZBATA
- ще става разбирач
Казвам се Русен Георгиев от Димитровград на 31г.От 2 седмици работя в Неохим АД като апаратчик.Ходя за риба от както се помня и мисля да ходя докато помня

- Nikolay ( Dobrich )
- ще става разбирач
Николай Николов, 18г, ученик(все още) - Езикова гимназия ,,Гео Милев", гр.Добрич, от около 10 години съм по водоемите 

-
- разбира нещата
Здр.колеги и от мен,за идеята6++++,модерна работа
Сега за мен Tolio_pm;казвам се Анатоли,и съм от Поморие На 30 год. почти женен със дъщеря на 2,5год. Занимавам се със строителство-фаянси,теракот,облицовки,гипскартон,малкоВиК,горе долу всичко без Ел.и саниране.Лятото изоставам за месец,два семеиния бизнес(замесени са и брат ми и баща ми),и поработвам като готвач;така от 9 год.Бъдещ съсобственик на семеен хотел във Созопол(след около 2 год.животи здраве),
А хобито ми е ясно от как се помня,но неизлечимо болен съм от около 6год.
Аиде толкоз от мен;Успехи и наслука на Всички колеги,във форума и извън него
. И отново 6+++++ за идеята

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
живея в русе работя в рекламата с щерка на 2 месеца на 32 съм