Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Избори
Модератор: dantho.mihov
- kukukuka
- кандидат преподавател
Re: Избори

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
За пръв път не гласувах на избори от 1990 година.
По много причини, най-вече не харесах кандидатите да ме представляват.
И какво от нова - нищо !
Баце Боце пак спечели,
Вече и не помня за кой път !!!!!
Сигурен съм, че и с тоалетна хартия да се гласува, пак ГЕРБ ще са първи !
Посирането и Дъ ева България не стигат, ще трябва да правят тройна каолиция я с Копейката, я с Корнелия,
Че да бият Баце !
И пак не е сигурно, че ще успеят !
Боце е като като птицата Феникс,
Вече три години го демонизират - кюлчета, милиарди, Мати Хари,
А човекът си живее в бащината къща в Банкя,
Преминава през някаква метаморфоза и .............. пак е първи.
С машини, с хартия, ................. !
Вярно, с венецуелските машини го прецакаха три пъти, ама беше за кратко и вече този номер не минава !
Да видим, какво ще измъдрят сега !
А малко ми е жал за Пълното Посиране,
Какви проекти изтекоха в канализацията - няма да има електромобили,
Няма да има батерии за ел.ток, няма да има пет тунела под Стара планина и седем моста на р.Дунав !!!!!!!!!!!!!
На кого ни остави Посирането, на когооо .......................... ?
Тъжно или смешно, а ?
По много причини, най-вече не харесах кандидатите да ме представляват.
И какво от нова - нищо !

Баце Боце пак спечели,
Вече и не помня за кой път !!!!!
Сигурен съм, че и с тоалетна хартия да се гласува, пак ГЕРБ ще са първи !

Посирането и Дъ ева България не стигат, ще трябва да правят тройна каолиция я с Копейката, я с Корнелия,
Че да бият Баце !
И пак не е сигурно, че ще успеят !

Боце е като като птицата Феникс,
Вече три години го демонизират - кюлчета, милиарди, Мати Хари,
А човекът си живее в бащината къща в Банкя,
Преминава през някаква метаморфоза и .............. пак е първи.
С машини, с хартия, ................. !
Вярно, с венецуелските машини го прецакаха три пъти, ама беше за кратко и вече този номер не минава !
Да видим, какво ще измъдрят сега !
А малко ми е жал за Пълното Посиране,
Какви проекти изтекоха в канализацията - няма да има електромобили,
Няма да има батерии за ел.ток, няма да има пет тунела под Стара планина и седем моста на р.Дунав !!!!!!!!!!!!!
На кого ни остави Посирането, на когооо .......................... ?

Тъжно или смешно, а ?

- kukukuka
- кандидат преподавател
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
А бре бае Георги,след толкова страници изписани с коментари накрая не гласува.
Ма нищо. Тя работата сама ще се нареди.
Ма нищо. Тя работата сама ще се нареди.
Остави само стъпки
- Батко Емо
- разбира нещата
Боко па е пръв!
Как не му омръзна на тоа да пичели!
Бат Георги твоята слабост Гологлавия па е у парламенто!!!
Но това не е опасно,а те това - "Евелина Славкова, агенция "Тренд": 53% от избирателите на "Възраждане" са висшисти."
нООГУ ми е интересно къде са завършили това образование,у Московата ли?Те това е статукво,мафия,червено - зелени неокомунета и чорапета!Без Евразия нема далавера и нормален европейски живот!

Но това не е опасно,а те това - "Евелина Славкова, агенция "Тренд": 53% от избирателите на "Възраждане" са висшисти."
нООГУ ми е интересно къде са завършили това образование,у Московата ли?Те това е статукво,мафия,червено - зелени неокомунета и чорапета!Без Евразия нема далавера и нормален европейски живот!

- kukukuka
- кандидат преподавател

- G.Petkov
Добре, ще поясня !

Както някой разбраха, напоследък станаха доста безобразия в държавни търговски дружества от назначения на служебните правителство, от четворната каолиция и прочие партийни и шуробаджанашки кадри.
И взех, че си направих една равносметка.
Последният читав министър на икономиката, също и заместник министър председател, бе Петър Жотев в правителството на СДС от 1997 до 2001 година.
По негово време нямаше конкурси с предизвестен победител, нямаше назначаване на роднини и приятели на синекурни длъжности.
Работехме спокойно, без външна намеса, реализираха се значими сделки, вкл. участвахме в акцията "Нефт срещу храни" в Ирак.
И после се започна !

Ще изброя само част от одиозните министри на икономиката, широко популярни с вулгарните си кражби при тяхното управление - Никито Василев, Шулева, "Инкасатора" /Р.Овч. - Румен Овчаров/със зам.министър Корнелия Нинова - уволнена за корупция, и двамата действаши политици към момента.
После следват Делян Добрев, Драгомир Стойнев, Божо Лукавски и накрая фамозният Киро Канадецо !
Цялата политическа палитра на БГ.
Най-голям зор беше при Баце Боце, който бе спазарил едно държавно дружество от забранителният списък с курпулентния бизнесмен от ДПС, работещ под прикритието на депутат. Малко преди това въпросният политик/депутат бе фалирал светкавично закупеният от него "Булгартабак" - дружество в отлично състояние, с фабрики работещи на три смени.
За късмет далаверата се размина в последният момент, за което обаче Баце няма никакъв принос.
Та като размислих хубаво в събота, реших че за тези боклуци няма да гласувам !
А горният ми пост е ирония към тези, които три години се мъчат да излъжат, че само да махнем Боце и ще потекат реки от мед и масло !
Може и да потече нещо, ама то ще е към сметките на хора в Дубай, Сърбия, Русия и на други места.
Винаги съм гласувал за укрепване на демокрацията в България, за европейската ориентация на страната ни, за членството в ЕС и НАТО.
Това е нашата гаранцията за бъдещето !
Последно промяна от G.Petkov на Вто Апр 04, 2023 2:39 pm, променено общо 2 пъти.
- G.Petkov
Абдали е имало винаги !
То и Волен Сидеров някога бе "незаобиколим фактор", а сега е фактор само в кварталната кръчма.
Още Г.С.Раковски има значим принос по въпроса за измамата, че Руската империя е "благодетел" на България.
След него гомяма част от българските поборници за освобождението са го последвали, като са прозрели истината.
Накрая дори и Иван Вазов проглежда.
За "освобождението" от СССР - нищо не казвам, като за мъртвите.
А към резултатите на социологическите агенции съм силно скептичен, те са поръчкови.
Ще призная за искрен русофил всеки, който емигрира в Русия.
Като се върне и то, ако се върне, ще докладва за този "земен рай" !
Аз там съм живял, макар и за кратко.
Близки мои роднини - също, и то за повече - няколко години.
Та имам личен опит и преки впечатления.
За всички останалите привърженици на Копейката имам категорично мнение, което обаче няма как да го напиша.
Ще прозвучи твърде брутално, та може някой да се докачи !
- G.Petkov
Някой път се налага да поправя граматически грешки в текста, че годините напредват и тия ситни букви не ги скивам, дейба !

От там идва - променено два пъти !

От там идва - променено два пъти !

- Батко Емо
- разбира нещата
Прозт народ,слаба дс........ 
Гугутката на Изтока,сваля самолетните гащи!!!

Гугутката на Изтока,сваля самолетните гащи!!!

Бойко Рашков пак ще ви тормози, перничане!!! 

- kukukuka
- кандидат преподавател