Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Избори
Модератор: dantho.mihov
- Батко Емо
- разбира нещата
Re: Избори
"Сега след управлението на „Промяната“ нито е за сладолед, нито за баница – продуктите са им скъпи. Едно е сигурно - „добрите сили“ имат сантимент към софрата и разпределянето на порции, но сега на прицел е цялата държавна баница."дядо тричко написа: ↑Вто Апр 11, 2023 4:01 am dantho.mihov Уважаеми колега това са обещания и пропаганда, а на това са ненадминати. В действителност цялото ни въоръжение включително и авиация ще дарим на Украйна. И в кая на краищата оставаме с един гол....
Те така се докараа!

-
- Модератор
В действителност няма какво да им дарим. А то е, защото армията ни до колкото я има е вече под санитарния минимум.дядо тричко написа: ↑Вто Апр 11, 2023 4:01 am dantho.mihov .... В действителност цялото ни въоръжение включително и авиация ще дарим на Украйна ....
Ето една случка , няма месец от тогава. Както си карам колата и настигам една военна колона от 4 автомобила. Отпред и отзад по една джипка. От онези познатите ни УАЗ. С буркани на тавана на военна полиция. Между тях два камиона покрити с брезент. Отзад има табела "вози хора". Но, камионите не са познатите ни ЗИЛ-ове, а т.нар. молотовки.

Оказа се, че тази колона е била изпратена да натовари заловените бежанци и да ги транспортира до Елхово.
Пропаганда или не, всичкото ни въоръжение е такова и няма шанс да помогне на Украйна.
Тук уважаемия колега Павел Три беше споменал - не мислете с ушите си. Сиреч, не слушай пропагандата, а следвай фактите.
- kukukuka
- кандидат преподавател
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Г-н Колев,излез между хората ,поразпитай кой колко часа работи а на колко го осигуряват,кой какво работи а колко получава? Може би ще отсееш евтините приказки от скъпите. П.п. честити 70 лева на над милион пенсионери.Може би и те сами са се докарали до това подаяние.
Късмет.Всичко е до късмет. 

Къде бил ключа от бараката

Аз също съм пенсионер, не съм получил 70 лева за велик ден, щото съм се осигурявал на реално получаваната заплата ( бачкал съм основно в частният сектор)
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- kukukuka
- кандидат преподавател
Калпави строители
Един комунизъм ви се опря

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Не е само до мене и тебе,г-н Колев.Аз не съм работил в частния сектор ,но съм имал късмет да ме осигуряват на реалната заплата.За това и аз не вземам тези пари.Думата беше за тези над милион хора,които според някого ще се облажат с това подаяние. Явно живеем в два различни свята- реален и измислен.
Късмет.Всичко е до късмет. 

- kukukuka
- кандидат преподавател
Лош генетичен матрял
Само ваксини ши въ опраят

Явно за това не сте запознат с реалния свят.Всеки сам кове щастието си, другарю!
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
-
- Модератор
На реалния свят му пасва ей този виц :

Бизнесмен закъснявал за важна бизнес среща, но не можел да си намери място за паркиране.
Отчаян, вдигнал поглед към небето и се помолил :
- Помогни ми Господи да си намеря място за паркиране. Ще започна да си плащам данъците. Ще плащам пълните осигуровки на служителите си. Дори ще си върна дълговете си.
От небето ударила мълния и се освободило място за паркиране.
Бизнесмена пак погледнал към небето и заявил:
- Зарежи, вече си намерих място.
- kukukuka
- кандидат преподавател
Бях ученик на 14 години и като хвърля 10 стотинки в класната стая голям сеир падаше
ши съ избият за тях
Та някои още кълват на дребни монети и вяра в някакво необозримо бъдеще където ще ядете и пиете, пръцкате , и някой ши ви чеше по топките

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Това е информация за колегата, който се кахъри че ще дадем на Украйна нещо, което нямаме.
" ..... сочат официалните данни на Федералната статистическа служба "Дестатис" (Destatis), предаде БТА.
През февруари 2023 година руският износ за Германия бележи спад от 91% на годишна основа .......
Вносът на руски петрол и природен газ в Германия намалява с 99,8% на годишна основа .........
Импортът на въглища от Русия пада с 92,5% ......
Германският износ за Русия намалява с 60,5% .......... ."
Ето и линк към статията,
https://trud.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B ... %82%D0%B0/
Това са официални данни, а не пропаганда в клуба на ППО на БСП !
Като чета някои постове, ми става много тъжно за хората, които ги пишат !
" ..... сочат официалните данни на Федералната статистическа служба "Дестатис" (Destatis), предаде БТА.
През февруари 2023 година руският износ за Германия бележи спад от 91% на годишна основа .......
Вносът на руски петрол и природен газ в Германия намалява с 99,8% на годишна основа .........
Импортът на въглища от Русия пада с 92,5% ......
Германският износ за Русия намалява с 60,5% .......... ."
Ето и линк към статията,
https://trud.bg/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B ... %82%D0%B0/
Това са официални данни, а не пропаганда в клуба на ППО на БСП !
Като чета някои постове, ми става много тъжно за хората, които ги пишат !
- Батко Емо
- разбира нещата
"Служебният кабинет пусна в експлоатация като свое дело проекти, които трябваше да бъдат готови доста отдавна, но се движеха с огромно закъснение по време на поредицата служебни кабинети и правителството на „Промяната“
Без проблеми,Пътувайте по променената служебна отсечка(6.5км!!!),но без употреба на алкохол!!!
„Паралелната държава съществува и при това правителство се краде безогледно." - прозрението на Краднела!Кофти е като нема участие или е символично!
Ротативка.ротативки!
Смирение без покаяние нема,покаяние от всички и обединение около цивилизационен избор! 
Без проблеми,Пътувайте по променената служебна отсечка(6.5км!!!),но без употреба на алкохол!!!

„Паралелната държава съществува и при това правителство се краде безогледно." - прозрението на Краднела!Кофти е като нема участие или е символично!

Ротативка.ротативки!

-
- научил се да хвърля
Прекъсване на търговските отношения с Русия накара Германия да изтегли 100 милиарда дълг. Американски и швейцарски банки фалират. Американските банки и валута е основа на световната икономика, а в Швейцарските банки се намира половината от световната валута. Когато там кризата се появи при нас вече е нетърпима. Това е следствие от задълбочаващата се световна криза. Нашата икономика и бюджет работи само на заемите. Вече сме вземали 10 милиарда за по малко от 2 години и не се знае още колко ще вземаме и докога ще ни дават.
Е след като армията е извадила дълбокият военнен резерв - Молотовките, това означава, че редовното въоръжение Зиливете ги няма.
Е след като армията е извадила дълбокият военнен резерв - Молотовките, това означава, че редовното въоръжение Зиливете ги няма.
Предполагам сте икономист от национална величина, за да направите такъв стегнат, кратък и същевременно обстоен анализ?дядо тричко написа: ↑Нед Апр 16, 2023 6:34 am Прекъсване на търговските отношения с Русия накара Германия да изтегли 100 милиарда дълг. .......
От друга страна '' Зиливете'' никога не ги е имало нито по нашите пътища, нито в нашата армия.