яз. Извор

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Bob Nudd
ще става разбирач
ще става разбирач

яз. Извор

Мнение от Bob Nudd »

Днес, заедно с PAMPASA, бяхме на яз. Извор (намира се до г. Брезник). Пристигнахме към 7 и ето как заварихме положението:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

PAMPASA севтоса новата платформата:
Изображение

Приключихме риболова към 17 часа. Краен общ резултат:
Изображение

Изображение

Ето ме и мен с рибетата:
Изображение

Повече са бабушки, каракудите са около 10бр. :D . Бабушките бяха направо ужасни за ловене, стръвни кълванета и фитки яко.
Ето какво се лучи с рибите:
http://s118.photobucket.com/albums/o91/ ... IM0163.flv
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат! :lol: :lol: :lol:
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Re: яз. Извор

Мнение от rumci »

Хубави снимки, добър риболов, а за Release :smt023 .
Аватар
Protos_Immortal
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Protos_Immortal »

Това място е рай много ме кефи ма незнам каде е инече идеалния улов си направил.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Той е написал ,яз. Извор/с.Брезнишки извор/след Брезник.На времето имаше хубав шаран и патици :D ,като го стопанисваше ТКЗС.Иначе не е лошо място за риболов,но като гледам улова е без арендатор и по-добре ,нали отиваме за спорта и почивката.
http://bgmaps.com/map.asp?sid=8afebb57c ... 0&plz=2385
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
Bob Nudd
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Bob Nudd »

Арендован е, 2005 или 2006 го взеха отново под аренда. 7 кинта на пъчка.
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат! :lol: :lol: :lol:
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Бабушките бяха направо ужасни за ловене, стръвни кълванета и фитки яко.
Колега ,това не са бабета , а Фидел Кастро :idea: :lol: :wink:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Добър улов,браво.Красиви каракуди!Миналата седмица имах инфо за шаранчета?Били малки ама кълвали.Другия път дано имате повече късмет и да хванете и шаранчета. :D
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Мхмммм колега аз веднъж бях питал за този рибарник но само колегата МИТКО70 ми беше дал инфо (ако не се бъркам) , и си останах с мнението , че повечето от колегите него знаят . Иначе виждам добър излет сте направили , инаш ли някаква информация за шаран и амур да ли е пускано и дали кълве , гледам са дигнали и там цените , преди беше 5 на пръчка после нещо бяха малко в криза и бяха направили 3 лв вход и рибата се плаща ше , понеже тръбата за източване се беше запушила и идваха водолози от Козлодуй мисляче и са иска ли много пари , информацията я знам защото 2-ма от собствениците са приятели на баща ми ,а и пазача има някакъв дял от рибарника и той го беше казал , иначе от там имам 3 -4 излета и са се успешни . Чакам малко да се позатопли времето защото там са по ниски температурите и шарана кълве малко , по-късно , и мисля да направя един излет :drinkers:
Изображение
Аватар
Bob Nudd
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Bob Nudd »

Какво са пускали и кога не знам. Аз на пазачи не вярвам, иначе каза, че има шаран, амур, канален сом и пъстърва.
Шаран си имаше и преди да го арендоват(за пореден път), но според мен шансовете за риболов на плувка са минимални.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

MiTaKa™ написа:Мхмммм колега аз веднъж бях питал за този рибарник но само колегата МИТКО70 ми беше дал инфо (ако не се бъркам) , и си останах с мнението , че повечето от колегите него знаят . Иначе виждам добър излет сте направили , инаш ли някаква информация за шаран и амур да ли е пускано и дали кълве , гледам са дигнали и там цените , преди беше 5 на пръчка после нещо бяха малко в криза и бяха направили 3 лв вход и рибата се плаща ше , понеже тръбата за източване се беше запушила и идваха водолози от Козлодуй мисляче и са иска ли много пари , информацията я знам защото 2-ма от собствениците са приятели на баща ми ,а и пазача има някакъв дял от рибарника и той го беше казал , иначе от там имам 3 -4 излета и са се успешни . Чакам малко да се позатопли времето защото там са по ниски температурите и шарана кълве малко , по-късно , и мисля да направя един излет :drinkers:

От къде тази имформация............. :smt102 Това е единственият платен в региона който си е запазил миналогодишната цена от 7лв. :wink:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
dunedanetz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dunedanetz »

Колеги, тва кой точно язовир е, че май в околността има 2 язовира с името Извор - аз знам един, който като излезеш от Брезник и караш все по главния път, язовира се пада отдясно в една долчинка баш до пътя. Но преди няколко години някъв тъпак го купил, намерихме го зафулен с табели - Преминаването забранено и т.н., и оттогава не съм ходил там. Това същия язовир ли е и ако да - каква е ситуацията - платен ли е станал? Навремето допреди да сложат табелките ми беше един от любимите язовири, много риба, и много раци обаче :lol: :lol:
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

колега мисля че говорим за един и същ :roll:
Изображение
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

dunedanetz написа:аз знам един, който като излезеш от Брезник и караш все по главния път, язовира се пада отдясно в една долчинка баш до пътя.
MiTaKa™ написа:колега мисля че говорим за един и същ
Мисля че изобщо не става дума за този язовир.Защото( Брезнишки Извор) се намира в посока с.Садовик и е на няколко километра от гр.Брезник. Изображение
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

Ето тук се намира язовира. Изображение

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”