Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Размисли без страсти .
Модератор: dantho.mihov
Re: Размисли без страсти .
Чудех се защо Люсиен вече не пише тук,защо даскал Кире и той ? Вече и бай Дончо липсва тук,също и Мартин и Руслан и още и още......Отговорът бил лесен.
Късмет.Всичко е до късмет. 

Писнало им е от мрънкане, все пак форума е за риболов, не е мрънкачи.сом!
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Аре и малко майтап, в темата за страстите !
По скандала с пържолите на морето !
" А неговият колега от Сдружението на заведенията в България Марин Сотиров дори призова..... НАП да проверят откъде въпросният човек, дръзнал да се оплаче във фейсбук, има подобни джобни пари, за да консумира такива скъпи стекове.... . "
По тази логика, сервитьорите по морето ще трябва със сметката, да дават на клиента и декларация за произход на средствата, дейба !
Също, клипове публикувани във Фейсо, да се смятат за провокация и оплакване.
Пълен ташак !

По скандала с пържолите на морето !
" А неговият колега от Сдружението на заведенията в България Марин Сотиров дори призова..... НАП да проверят откъде въпросният човек, дръзнал да се оплаче във фейсбук, има подобни джобни пари, за да консумира такива скъпи стекове.... . "
По тази логика, сервитьорите по морето ще трябва със сметката, да дават на клиента и декларация за произход на средствата, дейба !

Също, клипове публикувани във Фейсо, да се смятат за провокация и оплакване.
Пълен ташак !
- kukukuka
- кандидат преподавател
Прокуратурата да се самосезира

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
-
- Модератор
Решил един дядо да зареже бабата и да си вземе млада жена. Намерил си млада красавица и я завел в граждансвото.
Там му рекли :
- Дядо, виж се колко си старичък за това моме.
Дядката отговорил:
- Омръзна ми моята жена. Цяла нощ повтаря топло ми е, студено ми е. Та отвори прозореца, затвори прозореца. Дай хапчетата, занеси хапчетата.
А туй младото излезе вечерта, прибере се сутринта. Никви ядове цяла нощ, спя спокойно.

-
- Модератор
То не е скандал, но всички си правят някаква реклама по случая. Включително и Комисия за защита на потребителите. Щели да съставят акт на ресторанта и глобата можело да бъде от порядъка на 50-70 бонки. Що ? Защото цената била на грамаж. Ай ся, формалност.
Такъв акт пада в съда, защото практиката не е узаконена като подвеждаща. Хипермаркети продават луканка и шпек висок клас по цени за 100 грама. Значи, там няма проблем за тази Комисия. При все, че и двата субекта работят по правилата на този закон.
Още един пример - в закона е записано метричната единица 1 литър. Ами ракията да не би да се предлага на литър ? И тя се предлага по цена за 100 мл и 50 мл.
- Батко Емо
- разбира нещата
Кеф цена нема!!! 

- kukukuka
- кандидат преподавател
Той цървулът и черен хайвер иска да яде ам ко може за два лева

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
По добре агнешко с приятели, отколкото овче самdantho.mihov написа: ↑Нед Юли 23, 2023 8:56 amРешил един дядо да зареже бабата и да си вземе млада жена.....

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
- G.Petkov
Да, така е !
Още повече, хората си платиха сметката с усмивка.
Е, пуснали клип у Фейсо да се похвалят, ама то всички го правят !

А скандал правят всички, които се чувстват засегнати от случката.
Явно има проблем на българското Черноморие тази година и засегнати има много.
Ето едни от тях:
" Сдружението на заведенията в България (СЗБ) и Българската асоциация на заведенията (БАЗД) ........ заявиха, че ще съдят клиента на заведението, който повдига въпроса за спорната търговска практика."
И за кво да го съдят, че се е похвалил със скъпите пържоли ????

До тук не съм разбрал, въпросният въобще да се е оплаквал.
- G.Petkov
Готин виц !
И двамата с жената много се смяхме !

-
- Модератор
- icefire
- ще става разбирач
Аз незнам как е ... но не е и така ... Порциите в БГ- винаги са били на грамаж , за пиенето в милилитра ... Това си е стар трик на който ако не обърнеш внимание те цакатdantho.mihov написа: ↑Нед Юли 23, 2023 9:21 amТо не е скандал, но всички си правят някаква реклама по случая. Включително и Комисия за защита на потребителите. Щели да съставят акт на ресторанта и глобата можело да бъде от порядъка на 50-70 бонки. Що ? Защото цената била на грамаж. Ай ся, формалност.
Такъв акт пада в съда, защото практиката не е узаконена като подвеждаща. Хипермаркети продават луканка и шпек висок клас по цени за 100 грама. Значи, там няма проблем за тази Комисия. При все, че и двата субекта работят по правилата на този закон.
Още един пример - в закона е записано метричната единица 1 литър. Ами ракията да не би да се предлага на литър ? И тя се предлага по цена за 100 мл и 50 мл.

Прави ми впечатление обаче ... как в чужбина няма грамаж по ресторантите ... носят ти порцията - струва колкото си струва .. и ти стига да се наядеш..
Никой не полудява толкова бързо като абсолютно нормалният човек ...
Животът е навик , от който се отвиква много трудно ...
Terry Pratchett
Животът е навик , от който се отвиква много трудно ...
Terry Pratchett
- kukukuka
- кандидат преподавател
БГ-то сичкото тарикат гранде
Не се повеждайте че е пиколо

- kukukuka
- кандидат преподавател
Питат ли ме дей зората ме огряла първи път. Питат ли ме дей земята / що най-любя на света. / 2 Тамо аз ще отговоря де се белий Дунав лей, де от изток Черно море / се бунтува и светлей. / 2 Тамо де се възвишава горда Стара планина, де Марица тихо шава / из Тракийска равнина. / 2 Българио драга мила земя пълна с добрини, земя що си ме кърмила / моя поклон приеми. /
Още на: https://textove.com/detski-pesnichki-de ... riya-tekst
Благодариние на textove.com
Някои ги огря ,други изгоряха
А бе печемсе

Още на: https://textove.com/detski-pesnichki-de ... riya-tekst
Благодариние на textove.com
Някои ги огря ,други изгоряха