Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Айде и аз със проблем!!!
Модератор: dantho.mihov
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Айде и аз със проблем!!!
Не му мисли бате!На 1-ви разтоварвам,разпъвам,оставям Илийката и Ивака да пазят и ти идвам на гости в Димитровград!На 2-ри товаря Мима и цепим за срещата,пък ти когат сколасаш! 
п.п.Пуста среща-вчера сменях лагери на главините!

п.п.Пуста среща-вчера сменях лагери на главините!

Някой може ли да се ангажира да обобщи мненията до тук и да каже според него проблема,според мен не е неразрешим но ще ми отнеме време и средства което в момента са ми много важни но както казва АЛ КАПОНЕ живота ми е най-важен.
Прати ми ги по куриер да ти ги изправя 

- ceno cenov
- разбира нещата
Накрая ще се окажа прав, но нека го поизмъчим малко
Тия хора в АРЗ за пръв път виждат диск и струг?

Тия хора в АРЗ за пръв път виждат диск и струг?

Този проблем ми е минал през главата,след такова струговане
си смених дисковете,според мен не губи време/смяна/
си смених дисковете,според мен не губи време/смяна/

Не карай като пиеш
/който пие бира не умира,ама трудно става/

/който пие бира не умира,ама трудно става/
- ludmil_lubenov
- новобранец
Бат Неделчо не знам дали в Димитровград има магазини Ауто плюс.Ако има и се решиш за нови обади се 0888/92-70-65 Любо.Аз работя в магазина във Варна,но мисля че мога да уредя някаква отстъпка.И аз съм за нови.Шега с това не бива.
Колата със ABC ли е ? Ако не е ,100% са криви дисковите а това със стругара е голяма грешка , но аз съм на мнение че ABS а ги прави тия работи при смяна на нови наклатки

- ceno cenov
- разбира нещата
Аааааа ква е колата да не би да е некои френски шлеп 

виж тук нищто че е за BMW
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... A%E0%F2%E0
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... A%E0%F2%E0

- MITKO70
- кандидат преподавател
Точно така е,и при нас са струговани много дискове/но вече не се занимаваме/ ,и си вървят .Но,не е ли центрован както трябва се получава точно това,а и ако слиза под допустимия размер ,абсурд ,само нов!Оня ден ,хвърлих едни на един приятел .Те се окопали толкова ,че диска прилича на буква Т,а той да ги правиме/нов внос Италияsirius3 написа:Колеги, на мен точно това ми е работата, струговал съм поне 300 диска досега, и със сигурност знам, че причината а в стругаря
Ако са изтънели много е по добре да се сменят с нови.
Да ме извинят колегите, ама някои мнения са малко смешни

Всичко може,но не всеки го можe.

- ceno cenov
- разбира нещата
Даааа или е френски или италиански пустиняк!!!! Има и немски машини погледнете ги и оставете жабарските!!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Това е верния отговор.Поборников написа:Има два варианта,абсурд е да е от цилиндрите ,или са изкривени при шлайфа или при поставянето между диска и главината е попаднал боклук и диска неможе да легне равно достатъчно е 0.1мм отклонение и веднага се получава биене.
Аз лично залагам на лош шлайф!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- фен клуб-скобар
И аз имах същия проблем. Вентилираните дискове са много капризни. Не се шлайфат. Най-лесното решение е нови и само нови.Бягай в магазина. След шлайфа при първата проба едина диск се пръсна и още по зле се получи, че ми се прееба и цилиндърчето и НОВИ.Да ти кажа и как я пробвах както беше вдигната 3та газ до дупка и скок на педала и се чу прас и си е.а м....а.Не рислувай .zlatev написа:има няколко причини да тресе:най вероятно неса центровани при шлайфа почти 100% но има вероятност ако са вентилирани
да има пукнатини между двете части на диска това от личен опит
- gogo.ko
- научил се да хвърля
Криви дискове,Бате.