Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Какво , що по света политически ....
Модератор: dantho.mihov
Re: Какво , що по света политически ....

С петолъчка в сърцето, но работим за гнилият капитализъм! Браво!
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- kukukuka
- кандидат преподавател

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
А не,недей толкоз елементарно,без петолъчки моля,без комунизъм,без купейки,стига тея промивки,опорки мантри и
простотии, щото ако ти се издържаш без труд и уважение към него, това не е достъпно до всички глупаци като нас.
.
Тук леко несъгласие от моя страна, но винаги съм бил човек на наемния труд! Даже вече и работещ ветеран на наемния труд, за да има пари за Гърция

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
Страхотно,тогава уважавай своя труд и труда на капиталистите,които нямат петолъчки в сърцето или смяташ,че всички капиталисти си падат по сегашния формат на ЕС и няма такива,дето сега ги мачкат яко и по-тази причина се кефят как има там някой дето може да обърне играта.
Или се изразих твърде сложно?
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Не бе, не сме !
Работил съм в социалистическо предприятие, което после преобразуваха в държавно дружество.
Вече навъртях 46 години трудов стаж и продължавам да полагам обществено полезен труд.
Неудобно ми е да се логна в LinkedIn, дейба !
Само на едно място съм работил, нямам бизнес кариера.

Както правилно се изрази Борислав - и аз съм ветеран на соц и кап труда !
Иначе живея скромно, ама когато човек е пресметлив - остават пари и за спа, и за почивки в Гърция, а и другаде !
Да сме живи и здрави !

- G.Petkov
А сега по същество,
Това силно ме впечатли !
Би ли пояснил като бизнесмен, как точно Русия ще натрие носа на Цивилизацията с долнопробната си война в Украйна ?
Ако може да споменеш и за доминиращата идеология в Русия, а и кои са идеологиите на другите - доста държави !
Може да се изразяваш и сложно.
Аз ще чета внимателно.
Това силно ме впечатли !
Би ли пояснил като бизнесмен, как точно Русия ще натрие носа на Цивилизацията с долнопробната си война в Украйна ?
Ако може да споменеш и за доминиращата идеология в Русия, а и кои са идеологиите на другите - доста държави !
Може да се изразяваш и сложно.
Аз ще чета внимателно.
.ivosaxo написа: ↑Пет Авг 04, 2023 11:09 am Страхотно,тогава уважавай своя труд и труда на капиталистите,които нямат петолъчки в сърцето или смяташ,че всички капиталисти си падат по сегашния формат на ЕС и няма такива,дето сега ги мачкат яко и по-тази причина се кефят как има там някой дето може да обърне играта.
Или се изразих твърде сложно?
Колко пък да е сложно, щом с моето 3-то отделение, разбрах това-онова

Успех в капиталистическия труд! Благодаря и за загрижеността относно оценяването на собствения ми труд, но няма нужда,правим всичко възможно по въпроса

Сега се замислих, че ако една почивка на море, в съседна държава, не е по джоба на капиталист като вас, може би бизнеса не е вашето призвание?
-
- Модератор
Задължително почивка в Гърция за мен е по-скоро тщеславие без да искам да засягам някои. И не разбирам защо трябва да се приема като еталон на успеха. Парите са средство за преживяване и колкото са повече, толкова удобствата са повече. Но щастието е друга тема. Радваш се на детето, на близките и на това, което си съградил. Красотата не е в лукса, а в практичността. Не се нуждаем от много, а ламтим за много.
В много случаи бизнеса "яде" от личното време. Познавам човек, който заработи много, но нямаше свободно време. В Китай беше по бизнес дела на свои разноски, но не и в Гърция на почивка. Моя милост от месец два насам вечер се прибира чак в 23 часа. и още месец ще е така.
В много случаи бизнеса "яде" от личното време. Познавам човек, който заработи много, но нямаше свободно време. В Китай беше по бизнес дела на свои разноски, но не и в Гърция на почивка. Моя милост от месец два насам вечер се прибира чак в 23 часа. и още месец ще е така.
- G.Petkov
Бизнесът не ни удостои с внимание, дейба !
Та затова - по темата !
Ето това ме развълнува,
" ..... Депутатите от Държавната Дума на Русия вече ще използват автомобили "Москвич" и "Лада" в съответствие с решението на президента Владимир Путин, който вчера заяви, че в държавните структури трябва да се карат само руски коли, за да се подкрепя родното производство, предаде ТАСС. "
Кратко, ясно и дано е вярно !
Щото лада в Москва и Подмосковието - става, може да се преживее.
Ама на изток от Урал, как ще заменят Тойота Тундра с москвич - не знам !

Та затова - по темата !
Ето това ме развълнува,
" ..... Депутатите от Държавната Дума на Русия вече ще използват автомобили "Москвич" и "Лада" в съответствие с решението на президента Владимир Путин, който вчера заяви, че в държавните структури трябва да се карат само руски коли, за да се подкрепя родното производство, предаде ТАСС. "
Кратко, ясно и дано е вярно !
Щото лада в Москва и Подмосковието - става, може да се преживее.
Ама на изток от Урал, как ще заменят Тойота Тундра с москвич - не знам !
.
Не че имат кой знае какъв избор.Или китайски москвич или нищо.
Япония забрани доставките за Москва на луксозни превозни средства на стойност над 6 милиона йени (43 000 долара) от април миналата година, а планираните допълнителни санкции може да обхванат и не толкова скъпите употребявани автомобили, които са много търсени в Русия, според експерти.
- G.Petkov
" ..... "Важно е да се обясни на учениците и да бъдат накарани те да разберат целите на руската военна операция в Украйна, започнала през февруари 2022 г.", разказа Кравцов ... руския министър на образованието ..... предаде Франс прес. "
Това есенцията на тоталитарните режими - да бъдеш накаран !
Те ти "обясняват" и ти си накаран да го приемеш.
Друга възможност - няма !
Това есенцията на тоталитарните режими - да бъдеш накаран !
Те ти "обясняват" и ти си накаран да го приемеш.
Друга възможност - няма !
- G.Petkov
Ибаси !
" "Устойчивото уреждане на украинския конфликт е възможно само ако Киев спре военните действия и терористичните атаки,....... заяви говорителят на руското външно министерство Мария Захарова, цитирана от руски медии .... ."
То бива наглост, ама .......... това е прекалено.
Руската армия нападна Украйна, превзела е чужда територия, избива цивилно население, разрушава домовете на украинците.

" "Устойчивото уреждане на украинския конфликт е възможно само ако Киев спре военните действия и терористичните атаки,....... заяви говорителят на руското външно министерство Мария Захарова, цитирана от руски медии .... ."
То бива наглост, ама .......... това е прекалено.
Руската армия нападна Украйна, превзела е чужда територия, избива цивилно население, разрушава домовете на украинците.
-
- научил се да хвърля
Горещата новина американците получили повече енергия от вложената. Противоречие на физичните закони гласящи, че при преобразуване на енергията винаги има загуби. Двигателя с вътрешно горене с КПД тоест коефициент на полезно действие от 25- 30 % при бензиновият и 50- 60 при дизела замества парните машини с двойно по големи загуби. Ел. двигатели с КПД 90-95%, парните турбини и хидравличните турбини са агрегатите постигнали най ефективно използване на енергията като загубите са минимални. Винаги има загуби, но да получиш повече от вложеното това вече е .......................
- G.Petkov
И аз се заинтересувах от тази новина !
Къде я прочете ?
Къде я прочете ?