Къде са?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Къде са?

Мнение от Диканаров »

Къде сте бе приятели? Доценте, Чавдаре, Бат Милене и Булти нещо изчезнахте ! Риба ли скубете или вили строите та нямате време за един ред? Липсват ми на Бат Милен репортажите със снимки, на Булти за харпунджилъка, на Доцента и Чаво финтовете с въдица!Обадете се бе! Живи ли сте, здрави ли сте, имате ли нужда от помощ за нещо? Ако можем ще помогнем! :wink: :?: :roll: :lol:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Re: Къде са?

Мнение от docenta »

Диканаров написа:Къде сте бе приятели? Доценте, Чавдаре, Бат Милене и Булти нещо изчезнахте ! Риба ли скубете или вили строите та нямате време за един ред? Липсват ми на Бат Милен репортажите със снимки, на Булти за харпунджилъка, на Доцента и Чаво финтовете с въдица!Обадете се бе! Живи ли сте, здрави ли сте, имате ли нужда от помощ за нещо? Ако можем ще помогнем! :wink: :?: :roll: :lol:
Обаждам се, Диканаров, току що пуснах една тема в "Успешни". Иначе съм си жив и здрав, но доста рядко ходя за риба, защото започнах нова работа. Към края на забраната, а може би по-рано ще излезе от печат новата ми книга "Финтовете при платиката" - там всичко е обяснено от игла до конец със схеми,монтажи и снимки, тактики и финтове специално за тази риба. За жалост няма да мога да дойда на срещата на 3 и 4 май при Кроки, защото правим усилени тренировки за стартирането на нов седмичен национален вестник, като го пуснем официално - ще ви го представя.
Успех на теб и на всички колеги!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Къде са?

Мнение от Диканаров »

:lol: :heart: :smt041 :smt038 :smt055
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”