Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Размисли без страсти .
Модератор: dantho.mihov
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: Размисли без страсти .
Павле,
Този протест е срещу Перуката и пълното падение на футбола в България.
Какво общо има Перуката със Западната демокрация ?
Този протест е срещу Перуката и пълното падение на футбола в България.
Какво общо има Перуката със Западната демокрация ?
- kukukuka
- кандидат преподавател
Перуката е част от некадърната клика
Те не са виновни за нищо
Чисти и неопетнени

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
-
- научил се да хвърля
Живелите по времето на Социализма няма от какво да се срамуват. Всички заводи МК Кремиковци, ТЕЦ-ове както и АЕЦ Козлодуй бяха построени от нас. Консервените заводи работеха и снабдяваха целият Соц. лагер с продукцията си. През 80 те години съм посещавал почти всички страни и рекламите на Булгарплод и Булгар табак бяха навсякъде, на фирмените ни магазини. И до днес руснаците на червеният пипер му казват Болгарскии перец. Дрелките и ъглошлафите ни се изкопуваха като топъл хляб. Руснаците казват на ъглошлайфа Болгарка. Та след големите обещания и надежди влязохме в демпкрацията без да създаваме нищо а само да рушим. Руйните на предишни забоди и предприятия се част от пейзажа в цялата страна.
Ако човек може да прави разлика между фактите и пропагандата има над какво да се замисли.
А сега нещо за футбола. Управлението на футбола ни е организирало футболното ни първенство без наше участие. В отборите се появяват по 2-3 нашенци, как ще създадем национален отбор? И след като и това и се вижда малко изключиха голяма част от футболните ни дружества от организацията, и отстраниха и публиката от стадионите. И мобилизираха цялата полиция и охрана за потушаване на недоволството. Въпреки дълбокото ми уважение към величествата на футбола ни, постигнали върховите ни успехи си мисля че като организатори са нула.
Изглежда съм смятан за вреден тъй като достъпа ми до форума е ограничен?
Ако човек може да прави разлика между фактите и пропагандата има над какво да се замисли.
А сега нещо за футбола. Управлението на футбола ни е организирало футболното ни първенство без наше участие. В отборите се появяват по 2-3 нашенци, как ще създадем национален отбор? И след като и това и се вижда малко изключиха голяма част от футболните ни дружества от организацията, и отстраниха и публиката от стадионите. И мобилизираха цялата полиция и охрана за потушаване на недоволството. Въпреки дълбокото ми уважение към величествата на футбола ни, постигнали върховите ни успехи си мисля че като организатори са нула.
.дядо тричко написа: ↑Пет Ное 17, 2023 8:19 am ....Дрелките и ъглошлафите ни се изкопуваха като топъл хляб. Руснаците казват на ъглошлайфа Болгарка.....
Кратка история на Sparky "СПАРКИ ЕЛТОС АД, Ловеч"
1961 - Създаване на завода
1965 - Начало на производството на електроинструменти
1966 - Покупка на първи лиценз от AEG. Постигнат капацитет от 500,000 машини
1975 - Покупка на втори лиценз от AEG. Постигнат капацитет от 1,000,000 машини върху 16 хектара производствена площ
...........
Продава ли сме в рубли, би ли споделил с какво сме ги плащали тия лицензи?
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
- Павел Иванов
дядо тричко написа: ↑Пет Ное 17, 2023 8:19 am .....
Изглежда , че пак си си пропуснал приема на хапчетата или това което пиеш е с повечко метил и добиваш халюцинации ?
Я разкажи какво те наведе на мисълта , че си "ограничен" по някакъв начин ?
Не друго ами кратка справка с отметките ти по профила ти ни показва единствено , че имаш две официални предупреждения от модератор и никакви ограничения .
Виж като се сдобиеш с трето официално предупреждение ще разбереш какво е да си с "ограничен достъп до форума" със сигурност

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- научил се да хвърля
Когато направя опит да вляза във форума мога да видя единствено и само колегите който са ме цитирали. Та преди десетина години когато бях в Чехия помолих хазаина да ми отслужи с дрелка. Той ми даде дрелка произведена в Ловеч с две скорости, и ми каза че е била от дядо му, след което е използвана от баща му и сега е негова.
Вагоните с плодове и зеленчуци върната от западна Европа веднага се маневрираха за СССР и там не само че се продаваха но питаха няма ли още. Ето с това бяха построени всички заводи, като започвахме от нулата.
Потомци, вий напразно ще се ровите,
докрай едва ли ще узнайте вий,
когато се наливаха основите -
какъв живот живяхме ний!
Вагоните с плодове и зеленчуци върната от западна Европа веднага се маневрираха за СССР и там не само че се продаваха но питаха няма ли още. Ето с това бяха построени всички заводи, като започвахме от нулата.
какъв живот живяхме ний!
.дядо тричко написа: ↑Съб Ное 18, 2023 7:32 am ........
какъв живот живяхме ний!
След много житейски изпитания и тежка депресия Пеньо Пенев се самоубива в нощта на 26 срещу 27 април 1959 г. в хотелска стая №118 на хотел „Москва“ в Димитровград. В нарочно предсмъртно писмо до началника на Окръжното управление на милицията в града Пенев снема отговорността за своята смърт от своите близки и познати. Въпреки това по-късно става ясно, че поетът е силно разочарован от реалността. Самият той в последните години на своя живот тъне в нищета, като няма средства за лечението на своето непризнато дете и продължава от идването си в града да живее в тясна квартира на Жилфонд под наем.
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
- kukukuka
- кандидат преподавател
Основите са А и Бееее
овцата иска да пасе.
Предлагат пак ошав , туршия
вековна наша орисия.
овцата иска да пасе.
Предлагат пак ошав , туршия
вековна наша орисия.
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
-
- Модератор
Бре човече, спри да бълваш глупости, че и откровени лъжи.дядо тричко написа: ↑Съб Ное 18, 2023 7:32 am .....
Бил съм полеви агроном с 2 хил. дка Домати и като такъв сме брали и експедирали Домат, Пипер и плодове за СССР.
Български Домат към Западна Европа никога не е експедиран по онова време.

Булгарплод експорт се опитваше да купува от чужбина и го насочваше към СССР. По причина, че не можехме да си изпълним квотите.
Единствения ни експорт срещу валута беше с Ягоди.
А нашия Домат ни го плащаха на смешната цена тогава 3 стотинки на кг.

Още нещо - с плодове, зеленчуци и консерви изплащахме задълженията си към СССР.

Що е то преводна рубла ето, ако ти се чете : https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1 ... 0%BB%D0%B0
-
- научил се да хвърля
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0 ... 0%B3%D0%B0
Ето и паметника на Кирил и Методи на Карлов мост.
Да бе за западна Европа не сме изнасяли прав си имал съм в предвид Соц. лагера ГДР, Чехословакия, и Унгария.
Да бе за западна Европа не сме изнасяли прав си имал съм в предвид Соц. лагера ГДР, Чехословакия, и Унгария.
- G.Petkov
dantho.mihov написа: ↑Съб Ное 18, 2023 12:59 pm
Бре човече, спри да бълваш глупости, че и откровени лъжи.
Да, това е трол.
Бръщолеви постоянно лъжи,
Като онази с ракетите, сега с доматите, утре ще е нещо друго.
И е много, ама много настойчив.
Затова, трийте му глупостите, докато разбере, че лъжите не минават.
- Павел Иванов
дядо тричко написа: ↑Съб Ное 18, 2023 7:32 am .... мога да видя единствено и само колегите който са ме цитирали....

И кои други освен тях и писалите ти ЛС или модератори наложили ти предупреждение или друга санкция очакваш да "видиш" в известията си ?
дядо тричко написа: ↑Съб Ное 18, 2023 4:27 pm ....
....
Е и ? Там е , добавен е през 19ти век както и месинговата плочка с легендата към него !
С този линк по какъв начин би подкрепил българофобията си ?
Апропо , така и нищо не разказа за онзи ниско прелитащ в облаците самолетоносоч който по си стрелял в безбрежните кавказки полета ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
- kukukuka
- кандидат преподавател
Бедстваме братя, помогнетееее

- kukukuka
- кандидат преподавател
Активните случаи на коронавирус към днешна дата са 1012, от които хоспитализирани са 373, включително 29 в интензивно отделение. Новопостъпилите в болница за денонощието са 39, а като излекуван е регистриран един пациент. Общият брой на възстановилите се от болестта у нас е 1 288 147.

- icefire
- ще става разбирач
А бее ... народе ...Разни админи и модератори .. и останалите участници...
Оставете Дядо Ви Тричко намира ... !!!
Няма смисъл , никакъв смисъл ... Не можете да превъзпитате неговата вяра ... той е врял и кипял по оного време.. великият Соц.
Него червеното знаме го е родило ... и не ще го уплаши смърттттааа...Защото са на всеки километър ...!!!
Опитват се да върнат километража .. но не стаа ... какво да се прави
Каквито и доводи и аргументи да приведете в думи и действие ... Не ставаа .. Защото :" и тихо мъртвият казал - Не Комунист ..."
Добре е за него и неговото здраве ( да е жив и здрав човека) .. та добре е , да вярва ,че е така .. както си го знае...
Понякога хората в подобни позиции .. се осъзнават , че носталгията по отминалото време .. е всъщност носталгия по тяхната младост... Ако наистина осъзнае в какви лъжи вярва и е живаял ... какво голямо безсмислено зло е комунизЪма и братският съветски съюз ... по -добре е да се гътне ....
Оставете Дядо Ви Тричко намира ... !!!
Няма смисъл , никакъв смисъл ... Не можете да превъзпитате неговата вяра ... той е врял и кипял по оного време.. великият Соц.
Него червеното знаме го е родило ... и не ще го уплаши смърттттааа...Защото са на всеки километър ...!!!
Опитват се да върнат километража .. но не стаа ... какво да се прави

Каквито и доводи и аргументи да приведете в думи и действие ... Не ставаа .. Защото :" и тихо мъртвият казал - Не Комунист ..."
Добре е за него и неговото здраве ( да е жив и здрав човека) .. та добре е , да вярва ,че е така .. както си го знае...
Понякога хората в подобни позиции .. се осъзнават , че носталгията по отминалото време .. е всъщност носталгия по тяхната младост... Ако наистина осъзнае в какви лъжи вярва и е живаял ... какво голямо безсмислено зло е комунизЪма и братският съветски съюз ... по -добре е да се гътне ....
Никой не полудява толкова бързо като абсолютно нормалният човек ...
Животът е навик , от който се отвиква много трудно ...
Terry Pratchett
Животът е навик , от който се отвиква много трудно ...
Terry Pratchett