Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Размисли без страсти .
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Re: Размисли без страсти .
Всеки има свийте фаворити на които симпатизира, и в това няма нищо лошо. Но никога не бива да забравяме и пренебрегваме нашите национални интереси в името на омразата. Нидерландия и Австрия не се съобразяват с политиката на ЕС и не дават съгласието си за влизането ни в Шенген, защото е против интересите си и, и ги защитават смело. С това че няма да ползваме руски нефт и газ едва ли ще окаже инакъв икономически стрес на Русия, докато ние ще го усетим болезнено.
Това ми прилича на мравките решили да удушат слона и той като се отърсил паднали всички останал само Пешо и всичките скандирали -Удуши го Пешо!
Това ми прилича на мравките решили да удушат слона и той като се отърсил паднали всички останал само Пешо и всичките скандирали -Удуши го Пешо!
-
- Модератор
Това ми хареса - весело е.

Но под сурдинка се говори за друга история. Наши "момчета" са били посредници на горива за Украйна и естествено за бай Ганьо цените са били завишени.
Впоследствие украинците си намерили друг доставчик на дизел на по-разумни цени и сега няма далавера. За да се върнат пак в играта започва едно изнудване, та вица е далеч от действителността като мотиви да се спре дерогацията на руския петрол.
До като ние си чешем клавиатурите кой прав и кой крив, доста влиятелни фамилии имат интерес конфликта да продължи по-дълго, тъй като снабдяват армиите и трупат богатства. Не са само пушкалата. Нужни са и дрехи и храна, вода, сапун, резервни части и още много.
Не за моята родина България предполагам значи "Но за моята родина България"?
Не питам за чужда държава, питам за България? Ако утре братушките им скимне да ни освобождават (от кого, ти/Вие кажете, извинявам се за фамилиарнеченето), какво правим? Кротясваме, щото преклонена главица сабя не я сече?
П.П. Заклевам се в името на Република България да браня и т.н., не помня, не мисля че има и голям смисъл да се помни точно.... Или го разбираш/чувстваш, или не...
Последно промяна от Martin187 на Сря Дек 06, 2023 10:45 pm, променено общо 1 път.
- kukukuka
- кандидат преподавател
Ким Чен Ун се моли през сълзи на жените да раждат
Много от присъстващите плакаха заедно с него

Много от присъстващите плакаха заедно с него

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
-
- научил се да хвърля
САЩ спират обещаната помощ за Украйна. Но ние все още държим яко.
Дерогацията вече не е актуална, Русия и Саудитска арабия са се споразумели за ограничаване добива на нефт. Ние си оставаме независими но световната икономика ще забуксува.
-Удуши го Пешо
Оппа пак имам бан .
Дерогацията вече не е актуална, Русия и Саудитска арабия са се споразумели за ограничаване добива на нефт. Ние си оставаме независими но световната икономика ще забуксува.
-Удуши го Пешо
Оппа пак имам бан .
Може и да им скимне.
Страната ти е плацдарм.
Срещу Русия.
За сега само икономически.
Защото си поробен.
Правдата и истината.
Рано или късно.
Е като бълхата.
Излиза на челото.
Рано или късно.
Е като бълхата.
Излиза на челото.
-
- Модератор
Това пък от де ти щукна в главата ? Банн, означава, че си отстранен от Форума за определено време или за винаги.
С наказание банн не можеш да влезеш в профила си, не можеш и да напишеш това, което си писал.
Та недей да стряскаш колегите, които четат тук. Просто питай или задай въпрос за нещо, което не ти е ясно.
.
Ще с се радвам, да ми споделиш, как точно съм поробен?
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
[/quote]
Защото си поробен.
[/quote]
Би ли ме светнал кой и как ме е поробил, също така в какво се изразява робството?
Благодаря предварително!
Защото си поробен.
[/quote]
Би ли ме светнал кой и как ме е поробил, също така в какво се изразява робството?
Благодаря предварително!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Най-простото обяснение да си поробен е, че можеш да ходиш на почивка където си искаш.

Примерно - Гърция, Турция, Африка, Европа, Азия, Америка и прочие.
Ако ходиш само в Сочи - е тогава си свободен !
Толкова е просто, чак съм изненадан, защо не си се досетил досега !

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
И да се оплача от дядо Тричко !
Не ми отговаря на въпросите !
Сигурно защото още се опитва да уцели оня, движещ се американски самолетоносач, дейба !
Пък самолетоносача отдавна се е преместил - то минаха вече 48 години от тогава !

Не ми отговаря на въпросите !
Сигурно защото още се опитва да уцели оня, движещ се американски самолетоносач, дейба !

Пък самолетоносача отдавна се е преместил - то минаха вече 48 години от тогава !
- kukukuka
- кандидат преподавател
Стрелял е по Индипендънс в атола Бикини

"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
От съюзи.Предателски.
Избрани не от народа.
А от шайка измамници.И в момента са такива.
Не напразно бягат от референдуми.
Ние сме народ на двойните стандарти.
Ние сме народ да им бъдем роби.
Ние сме народ с ограбена икономика.
Техните правила ни ги налагат.Съсипват отрасли.
Крадът ни ресурсите.
Ние сме мачкани.
И само използвани.
Не си гледаме интересите.От предатели.
Една шепа хора сме.
Народа изнемогва.
Оня за Гърция и Италия ще говори.
Повечето си броят стотинките там.
Само за да видят нещо.
Или да си навестят роднините.Избягали по принуда.
Ние сме с синджир на врата.
За сега.
Правдата и истината.
Рано или късно.
Е като бълхата.
Излиза на челото.
Рано или късно.
Е като бълхата.
Излиза на челото.
.
Дай да вкараме малко конкретика, аз с какво съм поробен? Щото глупости от общ характер не ме се четат!
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.