Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: Пътеводител за прехода. На себе си ли служим? - vol.3

Мнение от kukukuka »

Ако не помните:
Инфекционистът доволен от решението: Не съм всявал паника, тези, които говориха за чували и трупове, всяваха
никой не може да каже дали доц. Мангъров е прав, или не
Доц. Мангъров иска етичната комисия да прекрати производството срещу него
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

За Иво, за Бобо и за всички неразбрали- когато писах да гледате имаше предаване за производителите на тютюн в родопите.За труда им,за доходите и разходите им.За отношението на държавата към тях.Не агитирам никого да гледа никоя телевизия.Дали съм сталинист или какъвто ....ист не е твоя работа и не те засяга.И не е ли време някой по- висш от теб да ти направи забележка за постоянните ти заяждания ?
Късмет.Всичко е до късмет. :D
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

Павел Три написа: Пон Яну 22, 2024 10:01 pm ..........Дали съм сталинист или какъвто ....ист не е твоя работа и не те засяга.И не е ли време някой по- висш от теб да ти направи забележка за постоянните ти заяждания ?
Така е! Време е ! Държат ме тук основно за пример - лош за съжаление, но и тая работа трябва да я върши някой :mrgreen:

от Уикипедия, свободната енциклопедия

Итернет форум, също като уебфорум е онлайн форум, или още наричан на някои „места за съобщения“, е уебсайт за онлайн дискусии, където анонимни или регистрирани потребители могат да участват. За разлика от чата има статичен вид и се заражда се като уебсайт с различни теми за дискусии.[1]

Та форума ми дава възможност да изразя личното си мнение относно персони като теб. Разбирам какво искаш, в Русия може би и да е възможна тази работа, в Северна Корея със сигурност, ама тук за моя радост още не :D

Поздрави!
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

Какво ли е общото между Русия ,сев. Корея и гледането на български тв канали ? А ти че се опитваш да избиваш някакви комплекси е твоя работа.За всеки случай проверявай червената си книжка къде я държиш ,да не е загубиш.Щото знае ли се ....Такива като теб познавам много- до 1989 г. в първите редици с " Ура " и " да живее...." а след това пак в първите редици с " долу " Нищо лично,ама все някой трябваше да ти го каже .
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

Павел Три написа: Вто Яну 23, 2024 9:49 am ........А ти че се опитваш да избиваш някакви комплекси е твоя работа.За всеки случай проверявай червената си книжка къде я държиш ,да не е загубиш.Щото знае ли се ....Такива като теб познавам много- до 1989 г. в първите редици с " Ура " и " да живее...." а след това пак в първите редици с " долу " Нищо лично,ама все някой трябваше да ти го каже .
.

Аз съм младо пишлеме , докарах го до комсомолец :D 89 година бях на турската граница когато любимия ваш другар Т. Живков отиде в небитието :D нямаше време за червена книжка. Хайде да не приписваш своите грехове на хора които не познаваш.
.
"Ако на 20 години не си бил социалист, значи нямаш сърце. Но ако на 40 години все още си социалист - нямаш мозък".
...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

:oops: " кой не скача е червен,кой не скача е червен " :oops:
Аватар
kukukuka
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от kukukuka »

https://www.youtube.com/watch?v=QDOWPMvLyTA

50 Невероятни Факта за КОМУНИЗМА в БЪЛГАРИЯ - По-добре ли беше?
"Ако в крайна сметка се окажете със скучен, нещастен живот, защото сте слушали майка си, баща си, учителя си, свещеника или някой тип по телевизията, който ви казва как да вършите нещата, то вие си го заслужавате"
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

Павел Три написа: Вто Яну 23, 2024 8:15 pm :oops: " кой не скача е червен,кой не скача е червен " :oops:
.

За човек с портрети на Сталин и Путин под леглото, теста с подскоците няма смисъл :D
Martin187
новобранец
новобранец

Мнение от Martin187 »

Павел Три написа: Пон Яну 22, 2024 10:01 pm За Иво, за Бобо и за всички неразбрали- когато писах да гледате имаше предаване за производителите на тютюн в родопите.За труда им,за доходите и разходите им.За отношението на държавата към тях.Не агитирам никого да гледа никоя телевизия.Дали съм сталинист или какъвто ....ист не е твоя работа и не те засяга.И не е ли време някой по- висш от теб да ти направи забележка за постоянните ти заяждания ?
Какво даваха - че са зле? Ами нека продължават да гласуват за дпс, нещо може и да се промени...
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

bobopeli написа: Вто Яну 23, 2024 8:59 pm
Павел Три написа: Вто Яну 23, 2024 8:15 pm :oops: " кой не скача е червен,кой не скача е червен " :oops:
.

За човек с портрети на Сталин и Путин под леглото, теста с подскоците няма смисъл :D
Па не ги дръж под леглото.Тури ги на видно място,може на външната врата,когато се прибираш да те посрещат. :lol:
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

Павел Три написа: Сря Яну 24, 2024 10:29 am
Па не ги дръж под леглото.Тури ги на видно място,може на външната врата,когато се прибираш да те посрещат. :lol:
Сега остава и с твоите портрети и идоли да за занимавам!
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

Моите не ги мисли,грижи се за твоите,щото нали знаеш " колелото се върти ....." Ще ти потрябват. :lol:
Аватар
bobopeli
Модератор
Модератор

Мнение от bobopeli »

Павел Три написа: Сря Яну 24, 2024 9:45 pm Моите не ги мисли,грижи се за твоите,щото нали знаеш " колелото се върти ....." Ще ти потрябват. :lol:
Да се надяваме, че ще ми копираш поне портрета на Сталин и решенията на седмият конгрес на Коминтерна?
Аватар
Павел Три
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Павел Три »

Бориславчоооо,Бориславчо,заеби я вече тази тема.Васко кръпката нали каза " комунизмът си отива,спете спокойно деца " .Па ти сам каза ,че си младо пишлеме- какво лошо си запомнил от тогава? Айде ние старчоците помним и хубавото и лошото.Например на мен са ми предлагали червена книжка ( не са ме притискали ) отказвах ,не са ме заплашвали .Работа си имах,стаж натрупах,възраст и стаж дигаха- е на,докарах я до пенсия.Сега и да се правим на активни борци против комунизма ,не върви някак си.Не го мисли.Още нещо-9 - ти клас учехме основи на комунизма.На въпроси на даскалите отговарях,че комунизмът добре е замислен ама лоши хора се опитват да го построят.Същото е и с капитализма,уж равен старт,уж равни възможности за равни хора ,ама ей на ,някои пак са по- равни.От мен да знаеш - не е до строя,до хората е.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Баси , па се почнаха дискусиите за лятното и зимното часово време на медийно ниво ....
Оня болен сидеров още 2015г бил внесъл да сме минали изцяло на зимно , уШ "астрономическо" време ?!?
На мен не ми е ясно защо трябва да се минава на зимно а не изцяло на лятно часово време ?
За да съмва лятоска в 4ч и да се стъмва в 20ч ?
И на кой би му дошло баш това ?
Минава си се изцяло на лятно и имаме много по-нормално денонощие , а не като сега зимата се стъмва в 17ч та да могат битовите алкохолици да се нафърлят до 20ч и да си легат !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”