Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Къде са?
Модератор: dantho.mihov
- Диканаров
- кандидат преподавател
Къде са?
Къде сте бе приятели? Доценте, Чавдаре, Бат Милене и Булти нещо изчезнахте ! Риба ли скубете или вили строите та нямате време за един ред? Липсват ми на Бат Милен репортажите със снимки, на Булти за харпунджилъка, на Доцента и Чаво финтовете с въдица!Обадете се бе! Живи ли сте, здрави ли сте, имате ли нужда от помощ за нещо? Ако можем ще помогнем!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Re: Къде са?
Обаждам се, Диканаров, току що пуснах една тема в "Успешни". Иначе съм си жив и здрав, но доста рядко ходя за риба, защото започнах нова работа. Към края на забраната, а може би по-рано ще излезе от печат новата ми книга "Финтовете при платиката" - там всичко е обяснено от игла до конец със схеми,монтажи и снимки, тактики и финтове специално за тази риба. За жалост няма да мога да дойда на срещата на 3 и 4 май при Кроки, защото правим усилени тренировки за стартирането на нов седмичен национален вестник, като го пуснем официално - ще ви го представя.Диканаров написа:Къде сте бе приятели? Доценте, Чавдаре, Бат Милене и Булти нещо изчезнахте ! Риба ли скубете или вили строите та нямате време за един ред? Липсват ми на Бат Милен репортажите със снимки, на Булти за харпунджилъка, на Доцента и Чаво финтовете с въдица!Обадете се бе! Живи ли сте, здрави ли сте, имате ли нужда от помощ за нещо? Ако можем ще помогнем!![]()
![]()
![]()
Успех на теб и на всички колеги!
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"