Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Пъстърви на платен
- malkia_joro
- разбира нещата
Пъстърви на платен
Днес ме пуснаха по-рано от работа и отидох да проверя дали са пуснали един платен водоем близо до с.Гайтаниново Гоцеделчевско.За пръв път ходя на платено,ама забраната вече ме изнервя
.
От 17.00 до 18.30 часа хванах 11 пъстърви на блесна и след това спряха да кълвят,все едно че някой им даде сигнал.
За съжаление нямам снимки,но рибите са добри:
1-32см.
2-31см.
3-29см.
2-28см.
1-26см.
2-23см.
Общо 11 броя.Като ми ги претеглиха кантара показа 3,6 кг.Условията са хубави,ама доста скъпичко ми се видя.
Ако позволят модераторите ще напиша и тарифите,за да не излезе,че правя реклама.

От 17.00 до 18.30 часа хванах 11 пъстърви на блесна и след това спряха да кълвят,все едно че някой им даде сигнал.
За съжаление нямам снимки,но рибите са добри:
1-32см.
2-31см.
3-29см.
2-28см.
1-26см.
2-23см.
Общо 11 броя.Като ми ги претеглиха кантара показа 3,6 кг.Условията са хубави,ама доста скъпичко ми се видя.
Ако позволят модераторите ще напиша и тарифите,за да не излезе,че правя реклама.
Красотата на живота е в това,че продължава.

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Пъстърви на платен
Е колега няма проблеми за цените , повечето ги пишат , аз също ако някой пита де .... иначе аз питам за цените зада нямаш проблеми
какви са цените , предпологам 3 за пръчка и 8 за кг пастърва

- malkia_joro
- разбира нещата
Re: Пъстърви на платен
Познал си цените,но има и 4 лева вход,независимо дали ще ловиш риба или си с приятел,който ще лови.Вход има и за децата-2 лева.Има и шаран-6 лева за килограм и сом 8 лв/кг.На табелката пише,че уловената риба не може да се пуска обратно въвв водоема.Но като питах управителя дали може да дойда лятото за шаран и да си го пусна,ако хвана,той ми каза,че може.Иначе е зарибен с много пъстърва.Като хвърлиха някакви пелети и водата "завря" от риба.
Красотата на живота е в това,че продължава.