Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Моля за инфо за СЛАКОВЦИ
Модератор: sapuna
Моля за инфо за СЛАКОВЦИ
Здрасти,
имам мерак да отида до Слаковци около 4-5 май с преспиване. Моля за инфо от тези, които имат повече опит на този водоем. Каде и как да излъжа някой шаран и каква друга риба сте ловили там>!?. Ще се радвам на помощ и инфо от всякакъв вид. Не съм ходил никога там.
имам мерак да отида до Слаковци около 4-5 май с преспиване. Моля за инфо от тези, които имат повече опит на този водоем. Каде и как да излъжа някой шаран и каква друга риба сте ловили там>!?. Ще се радвам на помощ и инфо от всякакъв вид. Не съм ходил никога там.

- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Моля за инфо за СЛАКОВЦИ
В сайта има доста ,ползвай само търсачката.Ето ти едно http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=31&t=14399
Всичко може,но не всеки го можe.

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Адаш,пича го знае,дори е писал днес в тази тема,ама да си пусне нова той!!!!
Нарочно ли го правите?!?!?!?
Нарочно ли го правите?!?!?!?
не бе колега, що нарочно, просто питах колегата в неговата тема, после реших да пусна нова, кво толкова да я изтрия ли сега?!?!? Плюс това сайта на гьола го видех вече ама от картинка до реалност знам ли кво е?!?

Ти хубаво си го решил,но предполагам ,че по това време ще има доста хора с нощувка,та не знам дали ще си намериш "дашно" място.А те не са чак толкова много.Обикновено след 20 часа се започва купон с мноооо яка музика,поне от няколко места,стрелба,заря,пиратки и т.н. екстри.Честно казано,лично аз съм го отписал за празници.Отделно наблюдението ми е че по празниците "отрязва "кълването.По форума имаше няколко теми по въпроса.
Ма на слука,де!Дано да имаш късмет.
Ма на слука,де!Дано да имаш късмет.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Абсолютно е така,там вечер е някакъв пиянски ад,все едно в Перник и София са затворили всички заведения.А кълването е мираж.Аз също съм реши да отида за 2-3 дни,защото ми се ходи а нямам друго време,но не съм оптимист,по скоро ще отида на почивка.