Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

GEO&BOB
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
GEO&BOB
Здравейте колеги.Имам голямо желание да присувствувам на срещата ,но уви.Работа и пак работа.Така е тук ,работиш ли има ,не работиш ли пак има.
До тук с майтапа .Мисълта ми беше ,че по някакъв начин искам да съм с вас на НАЦИОНАЛНА СРЕЩА 3.За това съобщавам,че моята скромна фирма ГЕО&БОБ ,награждава риболовецът колега,уловил най голямата риба ,на НАЦИОНАЛНА СРЕЩА 3,с цифров фотоапарат.Наградата ще бъде връчена,от домакина на срещата КРОКИ.Нека най добрият спечели.
Виждам че има колеги ,собственици на фирми.Развържете кисиите за да стне по интересно.

Виждам че има колеги ,собственици на фирми.Развържете кисиите за да стне по интересно.
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- и господ не е толокова добър
Re: GEO&BOB
Да се развива нагоре фирмата.Ти да си жив и здрав.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- сериозен играч
Благодаря колега.Да си жив и здрав, и да ти се връща стократно.snegk написа:Да се развива нагоре фирмата.Ти да си жив и здрав.![]()
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Бат Илия бърза!!!
Няма да стане братле!Ще хвърлям в/у твоите,да ти открадна рибите!
Поздрави Lovo!Прекрасна идея!Едно силно преживяване е ценен спомен,а спомен придружен със снимка е вечен!
п.п. Обещавам само трофейни риби да снимам!

Няма да стане братле!Ще хвърлям в/у твоите,да ти открадна рибите!

Поздрави Lovo!Прекрасна идея!Едно силно преживяване е ценен спомен,а спомен придружен със снимка е вечен!
п.п. Обещавам само трофейни риби да снимам!

-
- фен клуб-скобар
Аз, като социално слаб
грънчар ,давам една голяма ваза.И понеже е женски подарък ,я нарочвам за жената хванала най-голяма риба.
Понеже наградата ми е като за чаушан
,чакам и други колеги да се включат та мойта да е за второ или трето място.
Мога и да я надпиша.

Понеже наградата ми е като за чаушан

Мога и да я надпиша.
-
- фен клуб-скобар
Моля, модератора да премести темата в Срещи и купони ,за да я видят повече участници.
- Rapala_Team
- разбира нещата
Няма да стане не забравяй че аз ще съм с негоsapuna написа:Бат Илия бърза!!!![]()
Няма да стане братле!Ще хвърлям в/у твоите,да ти открадна рибите!![]()
п.п. Обещавам само трофейни риби да снимам!![]()
![]()

CARP FISHING 

- krokibg
- учете се от него
Здравейте всички !!! Аз имах възможност да разговарям със Нашия колег Лово,който прави такъв прекрасен жест и лично му благодарих за това и се наемам да намеря някой добър цифров апарат за победителя
Аз от моя страна,ще подаря на победителите - на мъжа едногодишна ВИП карта със която може да идва и си отива от водоема когато си иска със семейството си или със един страничен приятел.За жената,също такава карта но да си води мъжа и да го учи да лови риба пак за цялата година. Ще помоля някой дето се занимават със такива неща,да направят грамоти и каквото им дойде на акъла,за да има всеки спомен от тази среща и да не е последната а да е началото на все по-многобройни такива,като събор !!!Няма да се плашите от времето,нека си е такова каквото си иска.Нищо нетрябва да ни плаши,нали сме рибари

П.П Между временно,бях дал поръчка на две-три места за да търсят най-доброто за сумата която човека ще прати и вече имам много добри новини
Победителя ще остане доволен от избора ми и да снима само големи риби

П.П Между временно,бях дал поръчка на две-три места за да търсят най-доброто за сумата която човека ще прати и вече имам много добри новини

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Страхотни жестове достойни за уважение 

Да се надяваме , че апарата ще е Сони , да може да ми отива наградата
Майтапа настрана , наистина прекрасни жестове , с което за пореден път се убеждавам , че тук има наистина печени хора.А за времето - единия дъжд няма да ни спре! 

TICA FAN
- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Евала пичове,такива жестове заслужават само адмирации.
И повечко кадри с новото фото,за такива като мен,които нямат вьзможността да присьстват.
На всички участници в НС3,желая успех и много големи трофеи.
Наздраве

И повечко кадри с новото фото,за такива като мен,които нямат вьзможността да присьстват.
На всички участници в НС3,желая успех и много големи трофеи.
Наздраве

На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Вали не вали, утре ще направя една генерална репетиция
\на частен водоем\
Сухо дупе риба не лови
Поклон пред жестовете на колегите - не е важно каква риба ще хванем, важното е самото участие
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ 

Сухо дупе риба не лови

Поклон пред жестовете на колегите - не е важно каква риба ще хванем, важното е самото участие

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
chapara написа:Ако дойдеш без въдица една бутилка Финландия от мойта скромна фирма.
За една бутилка Финландия подкуп не се отказвам
Ще ме карате да ходя да събирам големи червеи от тайното място. А пък ако спечеля 
За една бутилка Финландия подкуп не се отказвам