ехолот и сом???

Модератор: sapuna

lusienn
и господ не е толокова добър

Re: ехолот и сом???

Мнение от lusienn »

Teleto написа:Е,ако отвориш такава тема ти обещавам да не напиша нищо.Той Краси ги знае тия неща,но и на него му запецва клавиатурата-прави му фифел.
ми то дотук вси чко е казано кой има време да чете -и малко практика с майстора -до сега инфо агне -малко остана до фифелите ама аз нема да съм юда всеки трябва да изстрада като вас.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Абе то сонар,то сом,ами нали ако не е кльонка ще ми фанете дедовия.Нали това всичкото е в кюпа :lol: :lol: :lol: Имаш сонар,гледаш.Немаш сонар,само на памет и фифели,без да щипеш заровете че не е позволено и пак опираш до кльонка и ти трябва Жоро,Тошо и Гошо дето правят кльонкове хората.Емо може и направо цялата лодка да си занесеш в църквата ,само че трябва да е напомпена със закачен и пуснат сонар,и пълно бойно снаряжение и кльонковете вътре :shock: :shock: :shock: Викаш отчето,качвате се двамата в двора на църквата и почва да те опява :o :shock: :o :shock: :o :shock: Иначе мисля че няма да фане декиш.Доли обаче сома ще разбере за опятия/осветен/ сонар и такъми,само той си знае а сонара ще си цъка и ние ще се чудим дали пречи на сома или не :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Кроки,сонара въобще не е задължителен.Сомове се хващат и без него.А настройките са по-лесни от това дето ми показа как да пускам л.с.Но все пак трябва някой да ти каже.Кльонкането наистина е по-важно както и познаването на язовирите.Това е все едно аз да знам къде има сом на Марица.Може- ако ми покажеш ще науча едно место.Да обаче то не е само едно.Така е и с язовирите-така е и с Дунава.
За сонара-не пречи бъди сигурен в това.Аз и всички които познавам са със сонари.Има ,защо. :idea:
За освещаването на лодки и други атрибути се извиква поп директно на язовира.Той иначе не дава(язовира) :lol: :P :oops: Ето ти пример как се прави това. :wink: :shock: :lol: -смех бате.
Тарзан,аз,попа и Емил Кръстев.
Изображение
Страх ме е да ти пусна снимки с извадените сомове тогава.Просто бяхме млади и зелени и не пускахме риби.Но си представи картина наречена-Труповете вънка.Извадиха се около 40 сома за 4 дни с тегло от 7-до 35кг.Бяхме 6 лодки-имаше и късания.Язовир Кърджали.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Отправям официално предупреждение към Troli, Lusienn и Teleto.Пичове ако си мислите да си влизате в която си искате тема да си разказвате случки и лакърдии все едно сте в кръчмата, мноо бъркате.Разбирането на сома не се състои в многото писане, а в качеството на написаното.Напълнихте темите с много СПАМ!!!Явно ви е много забавно, за разлика от модовете които трябва да бършат след вас.При втори подобен случай ще има бан за 1месец.Писна ми да предупреждавам и трия след едни и същи хора!!! :evil: :evil: :evil:
lusienn

Мнение от lusienn »

равнис-мирно-кръгом от тема сом

СПАМ!!!

Риболовци.
lusienn

Мнение от lusienn »

вчера ама съвсем случаино се запознах с един много старо куче на искаро-и си ловиме чаушани -та като си ги сецахме се оказа че човека е много в час старата генерация -та си говорихме и за сом -викат му митко -къщата -на будното око синия фургон-

БАН ЗА 2 СЕДМИЦИ!!!

Риболовци.
Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Изглежда Люсиeне ти е приоритет да се запознаваш и да си градиш идоли.Виж,че имаме официален жълт картон.Носочи си вниманието към темите и техните заглавия.Така ме подвеждаш(малко съм наивен) и мене и ще получим 2-ри жълт и тогава знаеш какво следва.
Ето сонар и какво показва при сегашните температури на водата.
Изображение
Изображение
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Teleto написа:Кроки,сонара въобще не е задължителен.
За освещаването на лодки и други атрибути се извиква поп директно на язовира.Той иначе не дава(язовира) :lol: :P :oops: Ето ти пример как се прави това. :wink: :shock: :lol: -смех бате.
Тарзан,аз,попа и Емил Кръстев.
.

Вярвай му така е - ИСТИНАТА

Или сега целуваш ръка или октомври целуваш :butthead: :rolleyes:

Изображение
Изображение

Ето и сефтето за 2008г или резолтата :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
А за сонара Кроки да не ти е скучно маже и да ти го настроя а и ще ти покажа новото ми Сонарче-огин

Изображение
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Краси,метни една снимка и на сонара де !!! То човек никога незнае,може и аз да си взема,нали ще ставам кльонкаджия :lol: :lol: :lol: И поп ще си намеря да ме освети когато тръгна,имам ги в изобилие и ще дойдат ако ги викна и на луната :lol: :lol: :lol: :lol:

Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Без поп забрави за големи сомове.Носи и най важните атрибути+ сонара-за да скиваш на него кога е дошъл пущиняка.
Последно промяна от Emo-83 на Чет Апр 24, 2008 12:44 pm, променено общо 1 път.
KRASSI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от KRASSI »

Не забравяй също че и попа обича вкусен сом :!: :!: :!: - мисля че Телето знае най-добре и ще потвърди :D :D :D .
Човек се ражда само с име и то дарено!
Живее в илюзия от мечти сред близки хора,
умира сам в реалноста !
Оставя добрите си дела за да го помнят,
отнася лошите със себе си отвъд !!!!!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Момчета,ми то поповете и сонар да им дадеш и него ще вземат та какво остава за сома :lol: :lol: :lol: :wink: Само незнам къде ша го включват в църквата и какво ша търсат с него :lol: :lol: :lol: :mrgreen: Може и дявола на кльонк да взима,знае ли човек :shock: :lol: :lol: :wink:

Emo-83
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Emo-83 »

Понеже се заговорихме за попове-искам да ви кажа:-Христос возкресе.Здраве и късмет на всички.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”