На какво да се надявам? Чукурово (Габра)!!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

ribarinko
новобранец
новобранец

На какво да се надявам? Чукурово (Габра)!!

Мнение от ribarinko »

Колеги, здравейте аз съм един начинаещ рибар.Само на 14 години съм и утре ще ме водят на яз.Чукурово (Габра) и реших да попитам на какво да се надявам,така че ако някой знае,моля ви да ми разкажете малко.Благодаря предварително!
Аватар
fish slavi
разбира нещата
разбира нещата

Re: На какво да се надявам? Чукурово (Габра)!!

Мнение от fish slavi »

На кой от Чукуровските ще ходите? Ако сте на Тараторското ,там има от кротушка до сом
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

"Днес един колега реши да ме заведе на Чукурово(Тараторското) до сега не бях ходил там.Тръгнахме доста късно от София към 07.00ч. Защото колегата си имаше някакви проблеми.Точно тогава започна да вали и се беше стъмнило само се надявахме да спре дъжда.Пътя до там добре до като не стъпихме на черния така яко се удавихме половината Астра в калта.Добре ,че колегата имаше телефона на арендатора та ни измъкна и то с голям зор с един джип.Започнахме да ловим чак към 09.00ч.Ловях на 8м директен и стръв бял червей.Извадих едно килограмово Шаранче 5-6 добри клена около две педи и много Бабушки Кустурчета и Уклей.Колегата и той хвана едно шаранче и два Кустура по 500-600гр.Обаче това беше до обяд след това много слабо.И ако някой ходи да има едно на ум още няколко колеги бяха отънали на различни места арендатора се мъчи да прави някакви пътища но той сам си каза ,че с природата не можем да се борим терена е много мочурлив а почвата една червена много гадна.А щях да забравя условията за риболов са 5лв на пръчка."

Април 2008, по материали от чуждестранния печат!
ribarinko
новобранец
новобранец

Мнение от ribarinko »

Благодаря колеги.А рибата плаща ли серзащото ми казаха че и тя се плаща?
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

2.2 - Пускайте темите си в правилните раздели, като преди това проверявайте дали вече не съществува такава тема.
Преместена!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”