Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

МАМКА МУ-кофти прогноза за срещата
Модератор: dantho.mihov
Re: МАМКА МУ-кофти прогноза за срещата
Дебре, дебре какви мъже сте, аз съм жена и не се боя от дъжда и студа. Как може една прогноза да ви развали риболова. Един път когато бяхме на Искъра с nasco2 беше голям студ, кофата с рибета за стръв ни замръзваше, но отказване няма така изкарахме 10 дни.
-
- разбира нещата
И в дъжд, И в сняг
Рибата ще ловим пак!
Не се отчайвайте ора...няма да мога да дойда на срещата ама нема да се плашите от малко дъждец...ако някои от вас се разтапят...да облекат дъждобран!
УСПЕХ И НА СЛУКА ВИ ЖЕЛАЯ!
Рибата ще ловим пак!

Не се отчайвайте ора...няма да мога да дойда на срещата ама нема да се плашите от малко дъждец...ако някои от вас се разтапят...да облекат дъждобран!

ПАЗЕТЕ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
natrii написа:И в дъжд, И в сняг
Рибата ще ловим пак!![]()
Не се отчайвайте ора...няма да мога да дойда на срещата ама нема да се плашите от малко дъждец...

Няма да се пУашим, докато ти си на сушинка, а?

Може риба да не хванем, ама бронхопневмония със сигурност.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- фен клуб-скобар
Киро, няма да се плашиш.
Първо,я вали ,я не.Ако вали, не вярвам да вали по цял ден.
И второ за по нежните
като мен и теб има един голям навес с маса за 20 човека.
Всички жени и ние (е и Любо де
) под навеса ......лошо ли ще ти е
.
Първо,я вали ,я не.Ако вали, не вярвам да вали по цял ден.
И второ за по нежните

Всички жени и ние (е и Любо де

-
- разбира нещата
Ех да идва тази среща че започнах да я сънувам вече.................................... Нощес сънувам че отивам на 2-ри сутринта и вече имаше около 50 палатки. Викам аз на един пич : Абе бат Любо де да разпъна палатката, а онзи ми вика: Аз не съм Любо аз съм Христо, остана място само доло в дерето.......... Баси работата . До стената на язовира наредени само платформи и щеки готови за състезание , на поляната от западната страна един малък град от палатки във всички възможни цветове............. От исток същата работа..... Боже аз къде да застана ??? ............... И се събудих........

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
BZI написа:Ех да идва тази среща че започнах да я сънувам вече.................................... Нощес сънувам че отивам на 2-ри сутринта и вече имаше около 50 палатки. Викам аз на един пич : Абе бат Любо де да разпъна палатката, а онзи ми вика: Аз не съм Любо аз съм Христо, остана място само доло в дерето.......... Баси работата . До стената на язовира наредени само платформи и щеки готови за състезание , на поляната от западната страна един малък град от палатки във всички възможни цветове............. От исток същата работа..... Боже аз къде да застана ??? ............... И се събудих........

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Никой не е казал , че се боим от дъжда , но ако вие обичате да ловите в дъжд , то ние предпочитаме без него.Там беше идеята.djuly написа:Дебре, дебре какви мъже сте, аз съм жена и не се боя от дъжда и студа. Как може една прогноза да ви развали риболова. Един път когато бяхме на Искъра с nasco2 беше голям студ, кофата с рибета за стръв ни замръзваше, но отказване няма така изкарахме 10 дни.
TICA FAN
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
На 1-ви с Ивака и Илийката заемаме НАЙ ХУБАВИТЕ и дашни места.Докато разпънем няма да вали,пък след това го дават пет дена дъжд.Ха дано,че да се откажете и да има повече за нас/и риба и ядене и пиене/! 

- GODzillata
BZI написа:Викам аз на един пич : Абе бат Любо де да разпъна палатката, а онзи ми вика: Аз не съм Любо аз съм Христо...

@saksi, не се притеснявам толкова за мен, колкото за жената и детето, че и те нещо май точат зъби да идват.
Аз като почнах да обяснявам на жената какъв студ и мраз ще е там, как няма да има условия и т.н., тя ме погна с точилката

- GODzillata
Атмосферното налягане е и ще остане по-ниско от средното - а знаем, че тогава НЕ кълве!
Освен това, току - що по bTV казаха, че в събота освен студ и дъжд, ще има и градушки!!!
Още не сте натоварили багажа по колите, така че - помислете дали все пак да не отложим срещата за 24-25.05?
И аз чакам това събитие от месеци наред, но по-добре да оставим емоциите и да помислим трезво.
Апелирам към Ivak да пусне анкета дали да се промени датата предвид прогнозата за времето.
Освен това, току - що по bTV казаха, че в събота освен студ и дъжд, ще има и градушки!!!

Още не сте натоварили багажа по колите, така че - помислете дали все пак да не отложим срещата за 24-25.05?

И аз чакам това събитие от месеци наред, но по-добре да оставим емоциите и да помислим трезво.

Апелирам към Ivak да пусне анкета дали да се промени датата предвид прогнозата за времето.

- Павел Иванов
Понеже съм наясно как се прави организация от подобен мащаб то без да имам нищо общо с организацията в случая ти отговарям директно - Нема как да стане това с преместването ! - а инак наблега се реЗко на скоропоговорката - "Нека фука , нека вей , ич на уя да ти ней !" - още повече че и за 24ти никой нема как да ти даде гаранция за времето !
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
С няколко думи-Кире,ко щеш бре!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
АУУУУУУУУУ пепел ти на езика ,плюни някъде три пъти ,от опит знам че риболова при форсмажорни условия се помни цял животGODzillata написа: помислете дали все пак да не отложим срещата за 24-25.05?![]()
И аз чакам това събитие от месеци наред, но по-добре да оставим емоциите и да помислим трезво.![]()

- GODzillata
Добре де, добре...
Глас народен - глас Божий!
Там сме.
Не че не съм бил за риба и при минус 5 градуса.

Глас народен - глас Божий!

Не че не съм бил за риба и при минус 5 градуса.

-
- сериозен играч
Да му мислят колегите с карбоните!Да не станат на гръмоотводи? Аз си вземам лесковата пръчка и нямам кахъри