Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
според вас кой е по добрия язбор

аз не знам на юпер какъв водоем има??а за басарбово...дава ли още,4е с този великден се провалих,през седмицата ходих имаше много хора но имаше места,а в4ера бях покраи лома кипи от кефал ееех тази пуста забрана 

Ходих сутринта на басарбово
...Няква дребна таранка за два часа по 3. 4. и една едра.
,И СЕ ВАРНАХ ПОНЕ ДА СЕ НАСПЯ

- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
На 24.04 (събота) ходих на Белцов. Както беше написал Nick71:
Получих информация от "приятел" на чорбаджията, че зарибява с риба, която лови с винтери от Янтра
Много добър подход, така да се каже
Иначе за цял ден налових около 3кг дребна таранка (по 20-50гр.) и я пуснах в една любима моя рекичка да расте
. Имаше само 2-3 таранки по около 100 грама, ама и те заминаха с другите. Кълве на всичко, освен царевица. Има и малки попчета, които като видят торен червей и направо отмъкват плувката
. В крайна сметка съм доволен. Кълва, лови се и пак ще се лови
.
Както се казва, "За 4 лв. толкова".
Колеги, ако отидете на тези корекции ПАЗЕТЕ СЕ ОТ КЪРЛЕЖИ. Имах късмет да се размина ненахапан, но като събирах багажа на тръгване, намерих 2 дебнещи кърлежа, гладни и настървени да ме хапнат...,но отидоха да хранят рибите

Шаран наистина има, но не го знам колко еnick71 написа:...плаща се 4лв.на човек, колкото си искаш пръчки, и рибата е безплатна.Хванахме доста таранка но много дребна...Иначе шаран има, и то добри парчета , но само го чуваш и виждаш като скача и пляска из драките, но не кълве...

Колеги, ако отидете на тези корекции ПАЗЕТЕ СЕ ОТ КЪРЛЕЖИ. Имах късмет да се размина ненахапан, но като събирах багажа на тръгване, намерих 2 дебнещи кърлежа, гладни и настървени да ме хапнат...,но отидоха да хранят рибите

Извинявайте за глупавия въпрос , но къде точно е този платен водоем до Басарбово?Какви са условията и цените?Мерси предварително 

- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Като влезеш в селото откъм Русе, се спускаш надолу и преди моста над р.Русенски Лом, завиваш на ляво. После караш упорито по пътя покрай реката и накрая няма начин да не стигнеш до рибарниците. Днес минах през Басарбово на прибиране към Русе и понеже въпросните рибарници се виждат от високото, се насладих на колегите насядали плътно един до друг, като лястовичките по жиците през есента преди да отлетят на югvasko^^^ написа:...къде точно е този платен водоем до Басарбово?Какви са условията и цените?

Последно промяна от Zen на Вто Апр 29, 2008 11:40 am, променено общо 1 път.
Незнам
ама ще го направя.А относно рибарниците..... аз съм ходил на Лом-а точно до 1-ня рибарник имаше 1 малка асфалтирана отбивка пак от другата страна на Лома пак има рибарник .Та какво плащаш за да риболуваш???

плаща се 10 лв.-2 прчки. таранката безплатна. до 5 кг друг улов сащто е безплатен . от там на татак 5.50 шаран .сом 7.00. амура непомня
Давайте да се организираме да ходим някъде пак за риба.Да не е на Басарбово обаче.
и на мен ми се ходи но след 6,7- ми . днес бях свободен но уви немаше с кой 

Някой не иска ли едно Ломци да направим?
-
- научил се да хвърля
Аз искам, но зависи за кой ден става въпрос. Като гледам май няма да се организираме.
Да уважаваме природата, за да ни уважава и тя !!!
- MiTKo_Fisher
- разбира нещата
Аз за 2ри точа зъби за Ломци .Но ще видим.А на Басарбово имаше риба само 1вия ден .Поне си направих кефа 

Не тръгвай с голяма кошница за гъби
-
- кандидат преподавател
Аз мисля да прабвам Юпер.Обичам да ловя на директен а на Ломци му е рано и не съм фен на системи и дънни и тем подобни - въпреки че ги практикувам.
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
... вие как мислите?
Ние мислиме, че трябва да прочетеш Форумните правила!
Dedy
Ние мислиме, че трябва да прочетеш Форумните правила!
Dedy