Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

GEO&BOB
Модератор: dantho.mihov
-
- научил се да хвърля
Re: GEO&BOB
Браво , колеги!
Почвам да се замислям за събора и без това нямам цифров апарат!
До тук маитап!
За сетен път се убеждавам ,че не напразно се задържам все повече във форума.За първи път общувам в мрежата със сериозни хора решили да вървят напред в бъдещето ,намерили начин да си прекарват времето си по най-добрият начин.Радвам се ,че все някога ще се запозная с вас!!!

Почвам да се замислям за събора и без това нямам цифров апарат!
До тук маитап!
За сетен път се убеждавам ,че не напразно се задържам все повече във форума.За първи път общувам в мрежата със сериозни хора решили да вървят напред в бъдещето ,намерили начин да си прекарват времето си по най-добрият начин.Радвам се ,че все някога ще се запозная с вас!!!

Познанието се добива лесно за разлика от мъдростта - Аристотел
- Rapala_Team
- разбира нещата
От сега мога да ви кажа да ми го опаковате на мене !
аз пък предлагам за човека изпил най-много алкохол това

аз пък предлагам за човека изпил най-много алкохол това

CARP FISHING 

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
само някой тарикат да не мине през магазина предварително ,надявам се знаеш рибното поколение във какви граници е , трябва да измислим нещо и за НАЙ ГОЛЯМ КАРЪК 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Трябва! Даже трябва да е по-голяма награда, отколкото за най-голяма риба, та да не оставим язовира на Любо без риба.BOVSKIQ KORMORAN написа:...трябва да измислим нещо и за НАЙ ГОЛЯМ КАРЪК

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Че жекта си е прекрасен спор няма,но има тука една тънкост,име няма да споменавам защото човека лично ще ми докара водолаз да ми закача най-едрите риби така че хич не се надяйте
Тъй като аз вече си имам цифров апарат и случайно хвана най големия шаран ще го отстъпя на човека спечелил второ мядто
това е от мен.

Тъй като аз вече си имам цифров апарат и случайно хвана най големия шаран ще го отстъпя на човека спечелил второ мядто

- Zen
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Адмирации за щедростта и добрината!!! Като чета такива неща и се зареждам с оптимизъм. Нямам думи...
Още имало свестни хора в България
Желая на всички ви да си искарате добре и всеки излет в "Успешни"

Желая на всички ви да си искарате добре и всеки излет в "Успешни"

Аз също няма да мога да дойда(макар че ми се иска много) но обещавам на човека с най малко риба от срещата да подаря уникална и стоиностна икона с който светец той си пожелае!BOVSKIQ KORMORAN написа:трябва да измислим нещо и за НАЙ ГОЛЯМ КАРЪК
Поздрави!
-
- сериозен играч
Здравейте колеги. Подаръкът които обещах за НC 3 ,вече е факт и очаква своят собственик на язовир ЕЗЕРОВО.лично искам да благодаря и на КРОКИ ,за добрият избор.Бъдете живи и здрави и късмет на всички.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Мале Сонито като го види ще тръгне още днеска.Много добър модел един приятел има такъв и бих казал,че е уникално добър.Отличен избор!Нямам думи за жеста на колегата Lovo 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Невероятен жест , и много добър избор - Cybershot.Дано бъдещия му собственик да снима само огромни рибоци с него.
А за трето място дали няма награда PlayStation 3 ?

TICA FAN
-
Сега вече съм в шах.Искам иконата,но като гледам фотоапарата,искам и него
За иконата лесно,ще хвърля въдиците на косъм без куки,но за фотото ще е трудно,с такава конкуренция 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- фен клуб-скобар
За тоя фотоапарат ,борбата ,ще е голяма.
Затова трябва да има някакви правила.
Предлагам ,да има нещо ката състезание ,което да почне на трети сутринта и да завърши на четвърти сутринта.
Дайте и вие мнения по въпроса.
А най- добре е човека ,който дава наградата да определя правилата.
Затова трябва да има някакви правила.
Предлагам ,да има нещо ката състезание ,което да почне на трети сутринта и да завърши на четвърти сутринта.
Дайте и вие мнения по въпроса.
А най- добре е човека ,който дава наградата да определя правилата.
-
Кви правила,брат.Ако исках правила,щях да отида на шаранджийското състезание и да ги спазвам.Спазваш закона и правилата на Любчо.
За един апарат може ли да се караме 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- сериозен играч
Колеги наградата я давам наистина от сърце, и много се радвам че ви харесва.Но правилата си ги поставаете сами .Мисля че е най добре,да изчакате всички колеги които ще дойдат на срещата, за да се разберете за условията
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- фен клуб-скобар
Не могат да се изчакат всички,някой ще дойдат на 3-ти,а други тогава ще си тръгнат.lovo написа:Колеги наградата я давам наистина от сърце, и много се радвам че ви харесва.Но правилата си ги поставаете сами .Мисля че е най добре,да изчакате всички колеги които ще дойдат на срещата, за да се разберете за условията
Или ,както казва Илийката ,да няма правила.