Забелязвам маломерни риби!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Забелязвам маломерни риби!!!

Мнение от rimohit »

Забелязвам маломерни риби в галерията.Браво бе хора :evil: :evil: :evil:
Тука се борим против бракониери а то между нас имало такива , че и се хвалят като си слагат снимките на показ.
Спирам .Имена за сега няма да казвам. :evil: :evil: :evil:
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
lifestyle_987
новобранец
новобранец

Мнение от lifestyle_987 »

Не глей са може само да са се снимали и след тва да са ги пуснали.... ако снимката е на язовир...Но ако е в къща вече или затворено помещение.......Засъжаление може и да са си ги прибрали :(
Не рибата къса влакното, а търпението на човека зад въдицата.
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

lifestyle_987 написа:Не глей са може само да са се снимали и след тва да са ги пуснали.... ако снимката е на язовир...Но ако е в къща вече или затворено помещение.......Засъжаление може и да са си ги прибрали :(
А ти това шаранче пусна ли го?
Аватар
Fisherman66
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Fisherman66 »

Екзекуторе, кат гледам как го е "боднал" с пръст в хрилете .... и да го е пуснал файда никаква ... :cry: Умрелоо си е шарането самостоятелната на мига или на малко по-късен етап ...
А, да питам ... верно ли е, че пъстървата не се фаща с гола (разбирай топла, с температура на тялото) ръка? Умирала мноо по-лесно кат я рилийснеш... :shock:
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Вече вия ли таквоз нещо и ще го изтипосвам с линк тука за да ЛЪСНЕ
Ето първото
1.http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... all&page=4
Последните кефали ме съмняват.При плочка 15см (таз като я гледам е такава) ми направете сметка но <20
2.защо ли на долния ред най-дясната риба ми се вижда сулка бебе !!!срамотаhttp://gallery.nariba.com/showphoto.php ... all&page=5
татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
Аватар
Fisherman66
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Fisherman66 »

rimohit, плочките са си баш 15-ски! :evil: :evil: :evil:
грехота е ей! ... утре ша рве на глас тоз "риболовляк" що немало риба у водоемите и ше пцува мангалите ... :x
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Смятам всички такива да ги сложа на показ ..но ще стане бавнио така че помагайте
Аватар
Fisherman66
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Fisherman66 »

rimohit, пиши ме и мене у "ИЗОБЛИЧИТЕЛИТЕ" .... :wink: :twisted:
... ше стане като у данъчните служби - имената на нередовните - на стенатаааааааа .... :!:
... ама найш ли кво ме притеснява .... че изобщо нема да им пропука.... най-много да спрват да постват снимки с дребосък, а дребосъка да отива у тигана или на чорбъ .... :evil:
6tukata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 6tukata »

Кефал-ти мислиш за всичко :lol:
Аватар
Щуката
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Щуката »

Ето и снимка от мойта галерия - Но проблем
За разлика от някои хора няма да се скрия и да се направя,че не съм прочел темата а ще се защита :!:
Снимката с костурите е правена на Богров през ноември 2004 и за сведение най-малката риба беше над 25см--->лотс дъ проблем?
Цитирам:"Речен костур (Perca fluviatilis) - 12см" (друг костур не намерих)
Разгледайте ми галерията и вижте колко снимки са направине в домашни условия(вкъщи)....само една щука,която е далеч над 40см.
Всички други снимки са правени на мястото където е проведен риболова и след него повечето риби се пускат.Аз много рядко взимам риба за вкъщи защото за мен риболова ...... това е тръпката+преодоляването на доста фактори(студ,пек,комари,влага,недоспиване...)
Успех и без лоши чувства :wink:
П.С. Ако пък мислите,че съм за графата "с маламерни риби" нека името ми виси на стената :arrow: Щуката :?
rimohit
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от rimohit »

Така и трябва.Нека всеки да се защити.В този случей мисля че успешно. :wink:
6tukata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от 6tukata »

Щуката написа:Ето и снимка от мойта галерия - Но проблем
За разлика от някои хора няма да се скрия и да се направя,че не съм прочел темата а ще се защита :!:
Снимката с костурите е правена на Богров през ноември 2004 и за сведение най-малката риба беше над 25см--->лотс дъ проблем?
Цитирам:"Речен костур (Perca fluviatilis) - 12см" (друг костур не намерих)
Разгледайте ми галерията и вижте колко снимки са направине в домашни условия(вкъщи)....само една щука,която е далеч над 40см.
Всички други снимки са правени на мястото където е проведен риболова и след него повечето риби се пускат.Аз много рядко взимам риба за вкъщи защото за мен риболова ...... това е тръпката+преодоляването на доста фактори(студ,пек,комари,влага,недоспиване...)
Успех и без лоши чувства :wink:
П.С. Ако пък мислите,че съм за графата "с маламерни риби" нека името ми виси на стената :arrow: Щуката :?
най-долните са по 25 см?! ..иначе евала че не се скри :!:
ПП и моят пример не е удачен тъй като снимката е на водоем , а не в домашни условия и се извинявам :oops: съжалявам
Кефал-ти мислиш за всичко :lol:
Аватар
Fisherman66
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Fisherman66 »

Щука, извинявай, но има още една снимка .... на http://gallery.nariba.com/data/500/1571Ulov_1.jpg ... на която ми се виждат и по-малки рибочета .... например лин (в билета - мерен 25 см.) ... костурчета има и по-малки от 12 см. ... или бъркам?!
А това, че снимката е правена на водоема не значи че рибите са живи и здрави .... всички знаем колко бързо умират (особено) малките костурчета в живарник! .... :?:
Надявам се, че поне линчетата са си отплували обратно .... и без това популацията им по нашите води е на изчезване почти ...
... и без лоши чувства, нали? .... :wink: сички сме у кюпа, демек в един цирк играеме ....
Аватар
Щуката
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Щуката »

Един единствен път съм носил лин вкъщи(2бр.) и още съжелявам,че не ги снимах - уникални риби(бяха поне 45-50см) :shock: Всички други са пуснати Вервайте ми :wink:
За костура.....това е една от рибите,които не харесвам(изключвам големите екземпляри)А и всички знаем колко са лакУми - как да си извадя куката като е налапал до гЪзЪ :roll:
От тази снимка съм взел само едрите каракуди и приличния костур!(дори не съм ги запазил за себе си а и тях съм ги дал на някоя баба от квартала)
П.С.Лина е една от рибите,които УВАЖАВАМ и никого не бих усквернил популацията и :!:
П.С.Мислите ли,че бих оставил тази риба да умре и при това с наглостта си да я снимам и с още по-голяма наглост да кача снимките тук :roll: Просто обичам да правя снимки отразяващи целия улов.
Айде със здраве пък може да направиме съвместен риболов някой ден...
Аватар
Fisherman66
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от Fisherman66 »

Щом е така, както казваш ... ОК, бравос....
За лина ми е най-жал .... че съм "захранен" с лин от 5 годишен .... :wink: :D ех, носталгия .... Баща ми ме водеше на гьоловете около Световрачане ... беше пълно с лин! .... (а костура никой не го познаваше още из българските водоеми още) :wink:
Кажи де си ги хващал тези големите линове, а? .... Моя последния е от Огняново ... през далечната 1994 ... 1,5 кг на дъно - пружина за каракуда.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”