Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Сезон 2024
Модератор: nkolev66
- Диканаров
- кандидат преподавател
Сезон 2024
Хайде да видим кой ще го открие? Нещо рядко се появявате приятели ! Дано да сте здрави и причината да е много работа и големи приходи! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- Диканаров
- кандидат преподавател
Re: Сезон 2024
Цяла година нито ред! Какво стана с Вас момци? Никой ли не влезе във водата, никой ли не удари нещо по-така, никой ли не видя, почувства или докосна нещо, което си заслужава да сподели? Не вярвам да са Ви изяли черноморските акули или да сте се отказали от далдисване! А драснете по един ред, как приключихте годината! Време е за отчет! Пък и ние ветераните, да можем да съпреживеем с Вас приключенията Ви!
-
- новобранец
Чудесно е да видя как тази тема отново се оживява! Четенето на съобщението ти ми върна много спомени от миналите сезони.
Тази година успях да вляза във водата няколко пъти - предимно по северното крайбрежие. Видимостта не беше голяма, но имах едно запомнящо се гмуркане, при което попаднах на огромен групер близо до стара потънала лодка. Нищо рекордно, но определено си заслужава историята.
Напълно съм съгласен - няма „малки“ или „големи“ улови, само такива, които са се измъкнали и такива, които са направили момента незабравим.
А ти, Диканаров? Някакво гмуркане тази година, което е изненадало дори ветеран като теб? Incredibox
Тази година успях да вляза във водата няколко пъти - предимно по северното крайбрежие. Видимостта не беше голяма, но имах едно запомнящо се гмуркане, при което попаднах на огромен групер близо до стара потънала лодка. Нищо рекордно, но определено си заслужава историята.
Напълно съм съгласен - няма „малки“ или „големи“ улови, само такива, които са се измъкнали и такива, които са направили момента незабравим.
А ти, Диканаров? Някакво гмуркане тази година, което е изненадало дори ветеран като теб? Incredibox
- Диканаров
- кандидат преподавател
Приятелю, аз от години карам на колибата си от март до ноември. В яз. Сопот влизам само до април с маска, защото после се вдига плактонът. Не стрелям, защото е знаеш, забранено, но и не съм видял нещо едро! А аз за това и влизам, за да гледам! В плитките места понякога колеги хващат сомове на въдица, но не ми се е случило да видя такъв. На море ходя само когато има повод някой приятел и ни кани, но това е ден-два и от приказки и пийване не остава време за други удоволствия. Та така! А аз гоня вече 80 години и апнеята ми е почти никаква, та и не рискувам много, както на времето! Жалко, но старостта си взима своето, колкото и да се стремиш да я забавиш и удължиш с някой ден дните си! Бъди здрав и успешен! И ВИНАГИ НА РАВНИ!