Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

МАМКА МУ-кофти прогноза за срещата
Модератор: dantho.mihov
Re: МАМКА МУ-кофти прогноза за срещата
Абе ,брат,отде го извади този песимизъмGODzillata написа:Добре де, добре...![]()
Глас народен - глас Божий!Там сме.
Не че не съм бил за риба и при минус 5 градуса.

Вземи телефона на Любо и като звънне ,че времето е СУПЕР - отивай

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Незнам от кога до кога ще е срещата ви,но го давах хубаво времето за 1,2 и 3-ти поне
Аз се интересувах по-специално за 2-ри,защото тогава имам рожден ден
Кофтито време ще е към 4-5-6 и то в следобедните часове (в смисъл може да завали дъжд или градушка),ма кво ви пука........купон да става
Ще стискам палци времето да е добро поне докато мине срещата ви,пък после.....

Точно сега го слушах времето.Дават го само на 1-ви топло , и като се почне от 2-ри и нататък - здрави бури и валежи.Трябва да си търся дъждобрана а ако вали градушка , ще трябва някакви рицарски доспехи да изнамера от някой музей. 

TICA FAN

Соньо, ти мисли как ще снимаш с камерата в дъжда, другото е лесно!
Дедьо , ти си сценарист - помагай.Дай идея как да снимам в градушка , ако се представиш на ниво , ще сложа накрая в Credits едно надписче written by Dedy , с което да се гордееш 

TICA FAN
SONY написа:... Дай идея как да снимам в градушка ...

Веднага го измислих! Имам един приятел, който има фирма в която правят всичко от метал и сега ще поръчам да направят един чадър от тънка неръждавейка или алуминий! И градушка с размер на кокоши яйца няма да ни уплаши. Сигурно ще дойде малко тежичък, но да му мисли доброволеца, които ще ти го носи. Изкуството иска жертви!
Чудя се , как още не са те прилапали от Холивуд.Брилятна идея.Заслужи си една дамаджана домашна гроздова.Между временно ще звънна и на моита стара приятелка Памито Андерсън , някой части от нея могат спокойно да се ползват като чадъри 

TICA FAN
- Paublo_Eskobar
- Модератор
А като чадъри,ще ги ползваме да си оставяме бирите на тяхSONY написа:Между временно ще звънна и на моита стара приятелка Памито Андерсън , някой части от нея могат спокойно да се ползват като чадъри

П.пОтносно времето и да вали ще се въртим под шатрите на сухо

Последно промяна от Paublo_Eskobar на Вто Апр 29, 2008 6:10 pm, променено общо 1 път.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тъкмо сега гледах филма "Лош късмет".че там има една репликаDedy написа:SONY написа:... Дай идея как да снимам в градушка ...![]()
![]()
![]()
![]()
Веднага го измислих! Имам един приятел, който има фирма в която правят всичко от метал и сега ще поръчам да направят един чадър от тънка неръждавейка или алуминий! И градушка с размер на кокоши яйца няма да ни уплаши. Сигурно ще дойде малко тежичък, но да му мисли доброволеца, които ще ти го носи. Изкуството иска жертви!
"Остави го този гръмоотвод" ...
по повод един чадър от който заради вятъра бяха останали само железата.
Че като Ви гледам идейката трябва да ви търся и преносим заземител.

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Какво му трябва на човека ?
Едно шише с некъф градус !
Една пържола с малце леб !
Неква въдица с кука !
Кутия с некакви цигари и кибрит !
Добра компания от цялата страна !
За всичко друго има SIMMS

Едно шише с некъф градус !
Една пържола с малце леб !
Неква въдица с кука !
Кутия с некакви цигари и кибрит !
Добра компания от цялата страна !
За всичко друго има SIMMS

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
d_bozhkov написа:... Че като Ви гледам идейката трябва да ви търся и преносим заземител.

Жив да си Бозхков, за това не се бях сетил! Ти донеси преносимия заземител, а аз ще взема повечко замезител и запоител!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Ами кой ще носи Изтрезвител?Dedy написа: Жив да си Бозхков, за това не се бях сетил! Ти донеси преносимия заземител, а аз ще взема повечко замезител и запоител!

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Изтрезвителя се явява самия язовир , които има нужда лично ще го фалцирам вътре.Само да каже с левия или десния 

TICA FAN
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
В началото на май ще преобладава слънчево време. На 1-ви в следобедните часове над планините ще се развие купеста облачност, но само на отделни места е възможно да превали и прегърми. Минималните температури ще бъдат между 6 и 11°, максималните – между 21 и 26°. На 2-ри атмосферата в следобедните часове на повече места ще превали дъжд, придружен от гръмотевици. Очакват се локални градушки. В периода 3-ти – 5-ти май атмосферата ще бъде неустойчива. На много места ще превалява дъжд. В отделни райони валежите ще бъдат интензивни, придружени от гръмотевици и временно усилване на вятъра. Очакват се и градушки. Температурите ще се понижат и в началото на следващата седмица минималните ще бъдат предимно между 5 и 10°, максималните – между 15 и 20°.
Усещам как без време ще се разбягате, особено тия, дето смятат да стоят от 01 до 06 май.
Усещам как без време ще се разбягате, особено тия, дето смятат да стоят от 01 до 06 май.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...