Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Футбол
Модератор: dantho.mihov
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: Футбол
Финала го виждам Ливерпул vs Ман Юнайтед!И аз лично ще съм за Ливето.Ама щеше да е по добре международен финал,но Барса надали ще "ОПЪНАТ" Ман Юнайтед на тяхна земя 

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Като нищо ще ги опънат.Това е Барселона , може да бие всеки на всякъде , обаче както казах старото куче Алекс е изпитан тактик и ще ги нареди правилно.
TICA FAN
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Айде да видим днеска кой кого
Давайте пргнози и резултати!Много искам Барса да бият не ми се гледа премиер шип във шампионската лига 

Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Барселона ще бъдат подложени на здрав натиск.Ще загубят ми се струва.1:0 или 2:1 , макар че е възможно и Барса да се класират ако направят някой щаслив 1:1 , за което се съмнявам.
TICA FAN
-
- и господ не е толокова добър
Ако играе Анри може даже и да бият.Мразя Юнайтед
Само Ливърпул

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Анри е далече от най-добрата си форма , в която беше преди доста време.В момента Юнайтед имат най-доброто нападение да не кажа в цяла Европа.Както казах нищо не е решено още.Преди всичко , това ще бъде тактически двубой понеже знаем какъв е залога.Ще гледаме па ще видим 

TICA FAN
-
За това ли онзи ден Челси ги накъса
Тази година Челси са шампиони

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Аааа не неееее само те не
Ливерпул са на финала с купата
А иначе Анри ако го пускаха да играе титуляр ще видиме изгубил ли е форма,много е добър и тоя не го пуска в игра това е проблема!

А иначе Анри ако го пускаха да играе титуляр ще видиме изгубил ли е форма,много е добър и тоя не го пуска в игра това е проблема!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Пабло , на Ливърпул знаеш ли , какво ще им се случи на Стамфорд Бридж? Класико 3:0 ( с 2 автогола на Рийзе ) и един ще добави Дрогба.Ще си занесат 3 гола обратно в къщи.
Е замисли се защо не го пуска Анри да играе? 

TICA FAN
-
Аз не говоря за шампионската лига.Там са Ливърпул.А за Анри да не говорим,той е един от най добрите 

- Paublo_Eskobar
- Модератор
Опа аз се объркахsnegk написа:Аз не говоря за шампионската лига.Там са Ливърпул.А за Анри да не говорим,той е един от най добрите

Сони дано днеска Хенри както му викам аз да играе титуляр и ще видиме колко форма е останала в него!Фудбола си е като риболова никога не знаеш какво ще се случи

Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- Николай Неделков
- учете се от него
Оня малкия пич 17-18 годишния КЪРКИЧ , ще им разкатае фамилията на Манчестър
Иначе Челси - Барса ще спорят за купата - най-желания финал последните 2-3 години в лигата. Колкото до Англия - там се знае ПАК ЧЕЛСИ
Иначе тази футболна година се разви перфектно - Интер шампион в Италия , ЦСКА в България , само Миньор да влезне в А група и ще има

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Момчета , аз също не харесвам Юнайтед , самоче никой не може да отрече тяхната класа и всеки , които разбира и гледа поне малко футбол , ще се съгласи , че са абсолютни фаворити.Гледали сме всички , какво правят на Олд Трафърд - буквално , квото си поискат.И все пак си мисля , че даже и Анри да вкара , което е малко вероятно , не е в тази форма , в която беше в Арсенал едно време.А Ливърпул , наистина са турнирен отбор , самоче Рийзе според мен ги лиши поне от финал , но всичко е възможно , когато са замесени английски отбори. 

TICA FAN
-
- кандидат преподавател
Гледам много хора не любят Манчестър.Аз също съм от тях но ъм сигурен ,че ще отстранят Барса (тях ги мразя повече заради селянчето Стоичков).Според мен финаяла е Челси - Манчестър.Шампион Челси а Англия Манчестър.Това е мое виждане .Резултат за днес 1-2 на 0 за Манчестър .Барса са гола вода в момента .Може да се мобилират ама мисля , че няма да успеят .Айде ша гледаме и ще видим. 

МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
-
Аз гледам изключително английски футбол.Много ми харесва как изпадащия отбор бие шампиона.При тях няма предвидим мач.Истината,че ако няма издънки Манчистер ще станат шампиони с головата разлика.За шамопионската лига,Ливърпул трябва да ги накажат тази вечер и са шампиони.