Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Молитва
Модератор: dantho.mihov
Молитва
Пускам темата защото мисля че преди всяко важно и трудно начинание(а НС3 със сигурност е такова) всеки човек трябвада се помоли всичко да мине добре и безавариино.Далеч съм от мисълта да правя религиозна пропаганда или да се опитвам да науча някого на добродетели!
Та мисля да напиша една молитва и всеки който е съгласен с мен просто отдолу да напише АМИН!
"О свети великомъчениче Георгие доблестни и непобедими Христов воине преизряднии угодниче Божие и в скърбите бързий помощниче измоли от Господа Бога да прости нашите съгрешения(на риболовците)които сме сторили още от младини и до днес със всяко дело слово и мисъл.Запази и ни огради с твоите молитви от всяка беда,болест,злополука,загуба разорение,преследване,мъчение,ограбване,глад,нищета,нападение на лукавия,страх и душевна мъка та като поживеем на земята тих и безгрешен живот да застанем някога от дясната страна на Господа и да влезем във вечната му и блажена радост на небесното му Царство.Амин"
Та мисля да напиша една молитва и всеки който е съгласен с мен просто отдолу да напише АМИН!
"О свети великомъчениче Георгие доблестни и непобедими Христов воине преизряднии угодниче Божие и в скърбите бързий помощниче измоли от Господа Бога да прости нашите съгрешения(на риболовците)които сме сторили още от младини и до днес със всяко дело слово и мисъл.Запази и ни огради с твоите молитви от всяка беда,болест,злополука,загуба разорение,преследване,мъчение,ограбване,глад,нищета,нападение на лукавия,страх и душевна мъка та като поживеем на земята тих и безгрешен живот да застанем някога от дясната страна на Господа и да влезем във вечната му и блажена радост на небесното му Царство.Амин"
- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Молитва
АМИН

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
-
- кандидат преподавател
АМИН + + +
-
- разбира нещата
Амин 

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
А бе я Емо Василев да дрънне един телефон на Отчето от дома за сираци и да му каже да направи една молитва за нас,па може и да хване дикиш 

- Бисо
- сериозен играч
АМИН
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- kriptata
- новобранец
- Обратна връзка:
амин
__|____|____|____|____|____|
|___|____|Удряй|____|____|__
__|____| главата__|____|___|_
|___|____|си тук|____|____|__
__|____|____|____|____|____
|___|____|Удряй|____|____|__
__|____| главата__|____|___|_
|___|____|си тук|____|____|__
__|____|____|____|____|____
-
- сериозен играч
Три пъти АМИН!И дай БОЖЕ на 3-4 май хубаво време!
-
- ще става разбирач
Амин !
- RUZBATA
- ще става разбирач
Още един път АМИН.Дано да е хубаво времето!

- Николай Неделков
- учете се от него