Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
Траш спининг!
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Траш спининг!
Днес от мен, две трудно изчоплени черноперки от Тунджа.

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
Днес само ''благи вести'':
На кефалите не им пукаше, че е 18 декември и гонеха въртящата блесна, все едно че не са чували за пасивни примамки през живота си!
Блеснето е последната ми разработка, листо изрязано с лазер от хром-никел, ръчно оформено и...........
Не знам колко ще е дълговечна, първата риболовна макара произведена от Abu Garcia която притежавам, но поне е късметлийка.

На кефалите не им пукаше, че е 18 декември и гонеха въртящата блесна, все едно че не са чували за пасивни примамки през живота си!
Блеснето е последната ми разработка, листо изрязано с лазер от хром-никел, ръчно оформено и...........
Не знам колко ще е дълговечна, първата риболовна макара произведена от Abu Garcia която притежавам, но поне е късметлийка.

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
Хубави риби, браво!
Абу правят хубави макари, зависи кой модел, обаче...
Абу правят хубави макари, зависи кой модел, обаче...
Благодаря!
Макарето се оказа, че е Abu Garcia Superior SH, бързо е 6.2:1. За едни високопланински дерета го глася