Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com
Форум
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
Въпроси от новобранци
Модератор: sapuna
Въпроси от новобранци
Здравейте!
Това лято с мъжа ми и детето сме решили да пообиколим малко с кемпера и да си направим
по-спокойна почивка сред природата.
Нямаме някакъв точен маршрут, по-скоро ни се иска да откриваме хубави места покрай язовири, реки и езера, където можем да останем за ден-два.
Покрай това ни хрумна, че ще е много забавно да пробваме и да ловим риба с детето.
Мъжът ми има някакъв опит, но аз и малкият сме си напълно начинаещи.
Започнах да разглеждам въдици и попаднах на тези въдици за плувка,
но като човек, който почти нищо не разбира, честно казано не знам какво точно трябва да гледам.
За начинаещи добра идея ли е да започнем с такъв тип въдица?
И каква дължина бихте препоръчали за мен и за дете, така че да не е прекалено сложно и тежко?
Не търсим някакво сериозно оборудване, просто нещо удобно, с което да се забавляваме
и да се научим. Ще съм благодарна и за идеи за места, които са приятни за семейство
с кемпер и има възможност за риболов. Ако сте попадали на някое по-тихо и красиво местенце,
още по-добре.
Благодаря!
Това лято с мъжа ми и детето сме решили да пообиколим малко с кемпера и да си направим
по-спокойна почивка сред природата.
Нямаме някакъв точен маршрут, по-скоро ни се иска да откриваме хубави места покрай язовири, реки и езера, където можем да останем за ден-два.
Покрай това ни хрумна, че ще е много забавно да пробваме и да ловим риба с детето.
Мъжът ми има някакъв опит, но аз и малкият сме си напълно начинаещи.
Започнах да разглеждам въдици и попаднах на тези въдици за плувка,
но като човек, който почти нищо не разбира, честно казано не знам какво точно трябва да гледам.
За начинаещи добра идея ли е да започнем с такъв тип въдица?
И каква дължина бихте препоръчали за мен и за дете, така че да не е прекалено сложно и тежко?
Не търсим някакво сериозно оборудване, просто нещо удобно, с което да се забавляваме
и да се научим. Ще съм благодарна и за идеи за места, които са приятни за семейство
с кемпер и има възможност за риболов. Ако сте попадали на някое по-тихо и красиво местенце,
още по-добре.
Благодаря!