яз.Венелин

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
mitakito
новобранец
новобранец

яз.Венелин

Мнение от mitakito »

Колеги дайте инфо за този язовир много хора ми го хвалят.
hunt-fish
новобранец
новобранец

Re: яз.Венелин

Мнение от hunt-fish »

Колега не сам ходил на този язовир, но и аз чух хубави неща за него и тази неделя мисля да отида имало шарани не много големи и едра таранка таксата е 10лв и рибата не се плаща. Като отида да проверя пак ще ти напиша.
Аватар
radoadvokat
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от radoadvokat »

Колеги, нека който е ходил последните дни да каже нещо за Венелин. И ако може по подробно да ми обясни къде точно се намира язовира ще го почерпя някъде по Варна.

Поздрави
spirich
новобранец
новобранец

Мнение от spirich »

Инфо от вчера :До 1-ви април таксата е 10 лв.,без ограничение за брой пръчки,рибата не се заплаща.Много добра таранка и шарани от порядъка на 2-3 кг.Народ колкото щеш :) места нямаше(лудница).От следващия месец -10 лв,2въдици и две риби по избор безплатно,повече с пари :)
radoadvokat написа:Колеги, нека който е ходил последните дни да каже нещо за Венелин. И ако може по подробно да ми обясни къде точно се намира язовира ще го почерпя някъде по Варна.

Поздрави
Ето един маршрут (според мен по -удачния) :Варна-Приселци-Старо оряхово,там след автогарата е разклона за долни чифлик(надясно)-Долни чифлик-Пчелник-Венелин.Още с влизането във Венелин има разклон,завъваш отново надясно.
Още от предното село(Пчелник) има табели за екопарк венелин
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=eb765 ... x=34&iy=16.
Дано съм бил полезен.Наслука
chaikata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от chaikata »

аз бях там в събота .... риболова ми излезе 50лв изкарах само 3 таранки кирливи .... пробвах на кюспе , пружина , царевица , червеи - бял торен , ..... еее няма ..... доста съм разочарован ....
такса 10 лв 2 въдици ..... може да земеш 2 риби ... после плащаш
на язпвира бяхме поне ено 30 човека .... сички изкараха по толкова колкото мене .....
аз лично там няма да стъпя повече
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

chaikata написа:аз бях там в събота .... риболова ми излезе 50лв изкарах само 3 таранки кирливи .... пробвах на кюспе , пружина , царевица , червеи - бял торен , ..... еее няма ..... доста съм разочарован ....
такса 10 лв 2 въдици ..... може да земеш 2 риби ... после плащаш
на язпвира бяхме поне ено 30 човека .... сички изкараха по толкова колкото мене .....
аз лично там няма да стъпя повече
Здрасти Чайка.Значи първо не съм ходил на Венелин,но бях на Пода положението беше едентично.Но-не прибързвай с изводите,аз миналата събота като тръгнах за риба не очаквах да има и резултати,поради че времето се скапа през седмицата и водата пак изстина.В момента рибата реагира на тези промени-не в наша полза :D А колкото до парите,незнам вече как да го обеснявам -Кеф Цена Няма.И друго,по голямо ли е удоволствието да си седиш в къщи и да слушаш как някой ремонтира цял ден,или да ходиш из смока на града-за мене ''твърдо не''Трябва постоянство и да се разбере че удоволствието от риболова е не само да хванеш.Айде успех следващият път.
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Аватар
HarryCarp
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от HarryCarp »

Така е колеги!Нас ни сърбят ръцете, но времето още ни върти номера.Да минат още 2-3 седмици, малко да се стабилизира времето и всичко ще си дойде на мястото.Надявам се де :D
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

Някой ходил ли е скоро на Венелин.В неделя смятам на там да ходя.Ако не излизам с лодка в морето.Питането ми е за вида риба,такъми,места,такси и т.н.Благодаря предварително.
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Иди на морето,хвърляй чепаретата за карагьоз,ако ти е писнало от попчета. :lol:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

Ще видим Камба,прогнозата за времето е доста гадна за събота и неделя.Не знам дали ше се навие моя човек да влизаме с лодката.Иначе ако имаш някаква информация за Венелин или за където и да било по време на забраната може да драснеш нещо.
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

Айде напишете нещо ве пичове :evil:
bobimax
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bobimax »

Надявам се да не е твърде закъсняла информацията която давам!
Ходих На развъдниците на Венелин на 02.05.08/посъветва ме един познат/по добре било от Николаевка - излизало и шаран.
Отидох и за моя изненада/неприятна/ се оказа абсолютна греда :cry:!За цял ден 8 таранки/дребни при това/,само на около 10 метра един човек изкарал 2 шаранчета около кило за цял ден и тва е!Чуха се слухове,че били хвърлили /амониева силитра/, за да не кълве/честно казано незнам дали е вярно това за силитрата и кълването ама хич нещеше да кълве !!!/.
Надявам се да съм бил полезен с тази "лоша" информация.Иначе 10 лв 3 пръчки и рибата не се плаща.
иванко
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от иванко »

Сега и аз.В неделя бях там.Валя ме цял ден.В гъза си имах вода.Баща ми и брат ми хванаха по три таранки.Аз само един чаовник. :evil: .Изключително много съм разочарован.Едва ли ще стъпя пак там.
dymbata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dymbata »

Пиши на кирилица!!!
Dedy
koito go moje ,go moje
dymbata
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dymbata »

колеги незнам дали пускат силитра но на 10 и 11 маи и скъсах гъза Изображение Изображение Изображение
koito go moje ,go moje
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”