Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

яз.Венелин
Модератор: Paublo_Eskobar
яз.Венелин
Колеги дайте инфо за този язовир много хора ми го хвалят.
Re: яз.Венелин
Колега не сам ходил на този язовир, но и аз чух хубави неща за него и тази неделя мисля да отида имало шарани не много големи и едра таранка таксата е 10лв и рибата не се плаща. Като отида да проверя пак ще ти напиша.
- radoadvokat
- ще става разбирач
Колеги, нека който е ходил последните дни да каже нещо за Венелин. И ако може по подробно да ми обясни къде точно се намира язовира ще го почерпя някъде по Варна.
Поздрави
Поздрави
Инфо от вчера :До 1-ви април таксата е 10 лв.,без ограничение за брой пръчки,рибата не се заплаща.Много добра таранка и шарани от порядъка на 2-3 кг.Народ колкото щеш
места нямаше(лудница).От следващия месец -10 лв,2въдици и две риби по избор безплатно,повече с пари
Още от предното село(Пчелник) има табели за екопарк венелин
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=eb765 ... x=34&iy=16.
Дано съм бил полезен.Наслука

Ето един маршрут (според мен по -удачния) :Варна-Приселци-Старо оряхово,там след автогарата е разклона за долни чифлик(надясно)-Долни чифлик-Пчелник-Венелин.Още с влизането във Венелин има разклон,завъваш отново надясно.radoadvokat написа:Колеги, нека който е ходил последните дни да каже нещо за Венелин. И ако може по подробно да ми обясни къде точно се намира язовира ще го почерпя някъде по Варна.
Поздрави
Още от предното село(Пчелник) има табели за екопарк венелин
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=eb765 ... x=34&iy=16.
Дано съм бил полезен.Наслука
-
- вече хвърля и на тежко
аз бях там в събота .... риболова ми излезе 50лв изкарах само 3 таранки кирливи .... пробвах на кюспе , пружина , царевица , червеи - бял торен , ..... еее няма ..... доста съм разочарован ....
такса 10 лв 2 въдици ..... може да земеш 2 риби ... после плащаш
на язпвира бяхме поне ено 30 човека .... сички изкараха по толкова колкото мене .....
аз лично там няма да стъпя повече
на язпвира бяхме поне ено 30 човека .... сички изкараха по толкова колкото мене .....
- камен
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Здрасти Чайка.Значи първо не съм ходил на Венелин,но бях на Пода положението беше едентично.Но-не прибързвай с изводите,аз миналата събота като тръгнах за риба не очаквах да има и резултати,поради че времето се скапа през седмицата и водата пак изстина.В момента рибата реагира на тези промени-не в наша ползаchaikata написа:аз бях там в събота .... риболова ми излезе 50лв изкарах само 3 таранки кирливи .... пробвах на кюспе , пружина , царевица , червеи - бял торен , ..... еее няма ..... доста съм разочарован ....

добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Така е колеги!Нас ни сърбят ръцете, но времето още ни върти номера.Да минат още 2-3 седмици, малко да се стабилизира времето и всичко ще си дойде на мястото.Надявам се де 

Някой ходил ли е скоро на Венелин.В неделя смятам на там да ходя.Ако не излизам с лодка в морето.Питането ми е за вида риба,такъми,места,такси и т.н.Благодаря предварително.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Иди на морето,хвърляй чепаретата за карагьоз,ако ти е писнало от попчета. 

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
Ще видим Камба,прогнозата за времето е доста гадна за събота и неделя.Не знам дали ше се навие моя човек да влизаме с лодката.Иначе ако имаш някаква информация за Венелин или за където и да било по време на забраната може да драснеш нещо.
Айде напишете нещо ве пичове 

-
- научил се да хвърля
Надявам се да не е твърде закъсняла информацията която давам!
Ходих На развъдниците на Венелин на 02.05.08/посъветва ме един познат/по добре било от Николаевка - излизало и шаран.
Отидох и за моя изненада/неприятна/ се оказа абсолютна греда
!За цял ден 8 таранки/дребни при това/,само на около 10 метра един човек изкарал 2 шаранчета около кило за цял ден и тва е!Чуха се слухове,че били хвърлили /амониева силитра/, за да не кълве/честно казано незнам дали е вярно това за силитрата и кълването ама хич нещеше да кълве !!!/.
Надявам се да съм бил полезен с тази "лоша" информация.Иначе 10 лв 3 пръчки и рибата не се плаща.
Ходих На развъдниците на Венелин на 02.05.08/посъветва ме един познат/по добре било от Николаевка - излизало и шаран.
Отидох и за моя изненада/неприятна/ се оказа абсолютна греда

Надявам се да съм бил полезен с тази "лоша" информация.Иначе 10 лв 3 пръчки и рибата не се плаща.
Сега и аз.В неделя бях там.Валя ме цял ден.В гъза си имах вода.Баща ми и брат ми хванаха по три таранки.Аз само един чаовник.
.Изключително много съм разочарован.Едва ли ще стъпя пак там.

-
- научил се да хвърля
колеги незнам дали пускат силитра но на 10 и 11 маи и скъсах гъза

koito go moje ,go moje