Яз."БУШЛЯК"-Батановци

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

dobrin
новобранец
новобранец

Re: Яз."БУШЛЯК"-Батановци

Мнение от dobrin »

Цитирам от друго мнение:

Намира се на 10 км от Перник в посока с.Ковачевци,като прeди с.Лесковец се завива на ляво.Собственост е на „Напоителни системи” и таксата е 3 лв. на пръчка.Има уклей,бяла риба,каракуда,шаран, при късмет може и някой бял амур да се обади или пък пъстърва.Водата е страшно чиста и рибата не мерише.Наслука.

Не знам дали условията са още същите, ако някой може да каже че и на мене май ми се ходи :)
Аватар
dann0n
новобранец
новобранец

Мнение от dann0n »

kolegi purvo iskam da vi se izvinq če pisha na latinica (pc=to nqma kirilica|
V nedelq bqh na vuprosniqt qzovir1 Vremeto beshe prosto prekrasno, ribata beshe "shtastiva" igraeshe si..... Bushlqk e edin izluchitelno krasivo mqsto za izled, no kakto vinagi ima edno golqmo NO!
Otidohme na "starata krusha" kum 6:30h v 7 vsiki vudici bqha hvurleno i zapo4na golqmoto 4akane! Purvo otkrih sezona s edna dosta priqtna Mida, i ot tuk na tatuk zaspahme. Imashe dosta hora na qzovira! Taksata e 4lv na pru4ka. Tuk tame pipashe leko na tejkite,no samo tolkova. kum 11h izleze i purvoto za sezona ribe! 10-15 sm 4ervenoperka i ot tam na tatuk ni obvze izlu4itelno golqma skuka! Kolegite okolo nas imaha malko po-golqm kusmet. Izvadiha nqkolko ukleq i 1-2 4ervenoperki.
Prikluchihme sus 2 4ervenoperki! Neznam ,moje da sme karuci!
Bih otishul tam otnovo,ne zaradi ribata a zaradi samata obstanovka!
Tova e ot men!
mitko__05
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mitko__05 »

Колеги аз сам от Перник и имам къща в гр.Батановци от къщата до язовира пеша са ми 15-20мин. път.Миналото лято ходих доста често и само уклей и дребна червеноперка тазо година отново ходих 2-пъти с тате и пак същото нищо интересно скука.А и тия от водното са си е***и майката отивам аз на риба минава 1 овчар и ми вика днеска нема пазач лови си спокойно само кучето да нахраним и си тръгвам и след 1 час гледам ч пичове идват с кола пълна с мрежи и почнаха да обясняват от каде да загребат рибата :evil: аз си тръгнах не останах да видя какво е станало но поне си дадох отговор на въпроса как може в такъв хубав язовир който не се мрежари и има постоянно охрана да има само иклей и ето.Аз лично зачерканх Бушляка от списъка с язовирите на които може да се отиде на риба.
"За ден на риба, господ два дава"-Мир Богев
инспектора
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от инспектора »

Поне запомнили номера на автомобила, на тия с мрежите. Дайго и бъди спокоен, само ни кажи да знаем.
Сами ще се наденат на Г.... Х.....!
100% ти обещавам.
инспектора
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от инспектора »

Колеги, недейте да ходите на този язовир - няма нищо!
Бракониерите го изровиха до дъно,така е като не се охранява нощем, а също така риба не е пускана много отдавна.
mitko__05
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mitko__05 »

Миналата седмица минах от там да видя кво става имаше 4 човека на целя язовир (беше Неделя) и не ловяха нищо аз не съм ловил щото нямаше смисъл да давам 4лв за нищо.После отидохме на реката та хванах по някоя червеноперка но отново мнението ми остава че язовира е напълно обезрибен :twisted:
"За ден на риба, господ два дава"-Мир Богев
инспектора
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от инспектора »

Много време мина и днес реших да пообиколя до този язовир. Време перфектно, уклеят играе и кълве/уникално едър/ :?: :?: :?: та ще се скъса. Кълве и червеноперката/доста едра/, излиза и костур, но за него има достатачно храна в язовира.
Утрее сутрин пак сме там. :D :D :D
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Извиявам се на колегата Инспектора, ако не съм прав, но ми се струва, че подвежда колегите.

Всичките тези мнения според мен са просто реклама на частния гьол!
Ще трия всяко следващо мнение, ако не е придружено със снимки от язовира и от успешния риболов.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
инспектора
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от инспектора »

Извинявам се за качеството от телефона е.
[im[img]g]http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 1&size=big&[/img]
[img][img]http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... &sort=1&si[/img]
[img][img]http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 0&sort=1&s[/img]
Днес имаше и други колеги които са черпили инфо от форума. До обяд, щот си тръгнах, видях, че и те могат да се похвалят.
Язовира е на водно стопанство и не е частен . Таксата е за заплата на двамата охранители, които чистят боклуците след нас.
Е не се появяват снимките и това е. Дай малко инфо, щот нестава по моят начин.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Eто го инфото

Качване от галерията
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=34&t=6824

От друг сайт
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=34&t=22524

И директно от компа
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=34&t=24803

Поздрави!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
инспектора
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от инспектора »

Благодаря колега. Започвам.
инспектора
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от инспектора »

Те сега ега стане.

Изображение
Еми нищо не става. И аз така го правех преди, заеби. Скъсах си нервите у горнооряховски рибар никви проблеми тука е ебати и зоро. Требе даскал май за тая работа.
Извинявайте.
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

инспектора написа:Те сега ега стане.

Изображение
Еми нищо не става. И аз така го правех преди, заеби. Скъсах си нервите у горнооряховски рибар никви проблеми тука е ебати и зоро. Требе даскал май за тая работа.
Извинявайте.

Изображение
инспектора
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от инспектора »

Жив да си бай Гого. Не успях да ги пусна тия снимки. Е модераторът дано е доволен.
Повече за този язовир никаква информация няма да споделям, щот бракониерите пак ще довтасат. :evil: :evil: :evil:
инспектора
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от инспектора »

За колегите които ми писаха на л.с. Да сте живи здрави това ,което си забравих дано не Ви е умирисало багажника. Вярвам и се надявам, че ще посетите отново язовира и върнете забравеният от мен такъм. Ако не се засечем на охраната го оставете. Те ще се сетят щото утре съм там и ще им кажа.
Иначе как се представиха рибките. тръгнави баш, като си тръгнах. ще черпя.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”