Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Първите снимки от НС-3
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Първите снимки от НС-3
Мнооооооого приятно звучи, 500 е по добре от 5alcora написа:това са 500 лт бираstocher написа:И от мен евала ,колеги!!!Благодарим за снимките!
Имам един въпрос- какъв е този цилиндър зад камиона-казан за ракия ли е,бойлер ли е,некаква машина за захранване ли е...???Ще я подарявате ли на някой???Кажете ,че ми стана много интересно!!!![]()
![]()
))
докато не се изпие някои хора няма да си тръгнат от там !
жива бира ! подарък от наш колега и съфоромец Тошко)

-
- ще става разбирач
XauBaHkO написа:Ох котьооооооооооо! Питай ма мен да ти кажа дали беше хубава !![]()
![]()

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Оффф.....след навъртени 950км. и аз се прибрах.
Взимам душ (че е по-лек от ваната
) и лягам да умирам.
Снимки и коментари - тия дни.
Взимам душ (че е по-лек от ваната

Снимки и коментари - тия дни.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- IVKOPIVKO
- разбира нещата
бРАВО БЕ ВЕРНО СТЕ СЕ ПОМЛЯЛИ

- d_bozhkov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ОПААААА
Сливенската група в състав моя милост , Пенчо (GRANDAL_331) и приятелско семейство и тя се прибра благополучно.
Малкото Рапалче го оставихме да отстоява до последно ( нали е талисман на форума ) , пък и може още някой подарък да откара...
На тръгване домакина не искаше да ни пуска ,разбрах че е заколил 2 агнета и най силната група остава до последно...
Още веднъж дълбок поклон пред KROKI_BG
Чудесна пририда ,страхотен язовир...Пълен Релакс.
П.С. Забравих да спомена ,че и на жената страшно и хареса и май няма да има отърване при следващите срещи

Сливенската група в състав моя милост , Пенчо (GRANDAL_331) и приятелско семейство и тя се прибра благополучно.
Малкото Рапалче го оставихме да отстоява до последно ( нали е талисман на форума ) , пък и може още някой подарък да откара...

На тръгване домакина не искаше да ни пуска ,разбрах че е заколил 2 агнета и най силната група остава до последно...
Още веднъж дълбок поклон пред KROKI_BG
Чудесна пририда ,страхотен язовир...Пълен Релакс.
П.С. Забравих да спомена ,че и на жената страшно и хареса и май няма да има отърване при следващите срещи

Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
- emo vasilev
- сериозен играч
Перфектна среща стана - благодарства на Любо за отличната организация и за агнето , благодарства на Тошко за невероятната бира , благодаря на всички взели участие в срещата - абе пичове сте ! 

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Ей пазете РАПАЛКАТА само...да не гълта многоd_bozhkov написа:taz ve4er o4akvam da ima mnogo raneni !

- doko
- ще става разбирач
айде качете некоя снимка с риба де само на маса сте се снимали
:dri
nkers:

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Страхотно
,е това е срешта.Евала за сичко което сте направили 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- GODzillata
Сръбнах малко кола и живнах, та почвам снимките:
Имам чувството, че дъждът вървеше навсякъде с мен и чо'Милчо, по Витиня направо ни удави:

Не че на него му пукаше - спеше си като пор единак:

По пътя за Езерово направо си нямаше път:

Знакът пред моста забраняваше минаването поради "слаба товароносимост".
Но какво пък? Най-много да бяхме паднали в тази готина рекичка с много вирове и подходящи за спининг места:

Най-накрая с.Езерово!

И най-накрая успях да махна мартеницата, защото за първи път тази година видях щъркел!

Пристигнахме, с помощта на Емо Василев (мерси, Емо!) опънахме палатката и слезнахме на брега. А пък там що да видим - Рапалката изловил рибата на Любо:

Последва запознаване с колегите, докато вниманието на всички се прикова тук:

420 литра жива бира!!! ---> http://www.fifth-ocean.bg
Евала на колегата!
Capara и 5кила - първи на опашката.

Неделчо се появи с питонЯ на Деди...добре, че не беше другия.

Шатрите наредени по конец:

90 пържоли от колегата Димитър по случай пенсионирането му. Да е жив и здрав още толкова и пак да ни събере на маса!

Все още сме на крака:

В резюме - срещата беше готина, с готини хора, които си е друго да видиш на живо!
Адмирации към Любо (домакина), колегата Тошко (живата бира, мммммм
), Димитър (90-те пържоли) и Поборников (указателя с телефоните)!
Моите извинения към тези, с които не успях да си взема чао, но просто сърце не ми даде да ги будя. (Не че щях да успея
)
Всичко беше супер, НО!
За съжаление има "но" - визирам държанието на колегата от Карлово, който беше прекалил с чашките, провикваше се хайдушки, вдигна 100 човека от местата им, заяждаше се с жената на Милчо и за малко не се стигна до бой!!!
Мисля, че такива постъпки са недопустими на едно такова събиране и изпитият алкохол не може да е оправдание за тях.
Имам чувството, че дъждът вървеше навсякъде с мен и чо'Милчо, по Витиня направо ни удави:

Не че на него му пукаше - спеше си като пор единак:

По пътя за Езерово направо си нямаше път:

Знакът пред моста забраняваше минаването поради "слаба товароносимост".
Но какво пък? Най-много да бяхме паднали в тази готина рекичка с много вирове и подходящи за спининг места:

Най-накрая с.Езерово!

И най-накрая успях да махна мартеницата, защото за първи път тази година видях щъркел!

Пристигнахме, с помощта на Емо Василев (мерси, Емо!) опънахме палатката и слезнахме на брега. А пък там що да видим - Рапалката изловил рибата на Любо:

Последва запознаване с колегите, докато вниманието на всички се прикова тук:

420 литра жива бира!!! ---> http://www.fifth-ocean.bg

Евала на колегата!
Capara и 5кила - първи на опашката.

Неделчо се появи с питонЯ на Деди...добре, че не беше другия.

Шатрите наредени по конец:

90 пържоли от колегата Димитър по случай пенсионирането му. Да е жив и здрав още толкова и пак да ни събере на маса!

Все още сме на крака:

В резюме - срещата беше готина, с готини хора, които си е друго да видиш на живо!

Адмирации към Любо (домакина), колегата Тошко (живата бира, мммммм

Моите извинения към тези, с които не успях да си взема чао, но просто сърце не ми даде да ги будя. (Не че щях да успея

Всичко беше супер, НО!
За съжаление има "но" - визирам държанието на колегата от Карлово, който беше прекалил с чашките, провикваше се хайдушки, вдигна 100 човека от местата им, заяждаше се с жената на Милчо и за малко не се стигна до бой!!!

Мисля, че такива постъпки са недопустими на едно такова събиране и изпитият алкохол не може да е оправдание за тях.
Последно промяна от GODzillata на Нед Май 04, 2008 8:36 pm, променено общо 1 път.

Колегата BZI крещеше по цели нощи , и явно не бе помислил , че на водоема има и много малки деца , за които съня е изключително важен.Беше се почерпил доволно
Последно промяна от SONY на Нед Май 04, 2008 7:53 pm, променено общо 1 път.
TICA FAN
- GODzillata
1. Нека каже Nasco2, Емо Василев и другите, които бяха наоколо.xenohаck написа:1. Za zaiajdane ne razbrah Godzila ! 2. Ina4e BZI naistina mnogo kreshtiq obache tova deto vdigna horata beshe zaradi BOZHKOV i EDIMI horata sediaha izvan shatrite niqma kak ne razbra li ta se sardish !?? 3. Godzilla biah po4ti sreshtu tebe dva pati ti izvikah ama ne me 4u !!! Nemojahme da se zapoznaem !
2. Сори, ама там имаше жени и ДЕЦА!
3. Съжалявам за което, но по-добре късно, отколкото никога.

- Николай Неделков
- учете се от него
Абе xenohаck , баце , сигорно съм бил много пиян щом непомня кога си направил тия снимки дето сме с Рапалката около скарата 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- GODzillata
От Стара Загора, през Чирпан, някакви села - та право в Езерово.xenohаck написа:Абе Годзила вие през къде доидохте към Езерово с тоя лош път бре майана и този мост ? ?
Kamen знае маршрута...хем ме предупреди да не минавам оттам, ама аз колкото и да се опитвах да НЕ мина, взех, че право там се нахаках.