Първите снимки от НС-3

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Първите снимки от НС-3

Мнение от GODzillata »

xenohаck написа:Леле ле ! Ужас !
Това беше малкият ужас. :lol:
Големият е, че за пореден път ще ме лишат за 1 месец без книжка, тъй като ми писаха акт за превишена скорост - 38км. над допустимото в населено място - ПАК във Враца!!! :evil:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Аз съм гузен, оставихме колегите днеска самички да се борят с две агнета, и още доста бира :oops:
А темата смятам че трябва да я разискваме като се върна всички, за да чуем по-вече мнения.Лично за мене остави незабравими спомени, организацията беше перфектна, и колегите на ниво :drinkers: :drinkers:
nikejo много ме изкефи анцунга ти , изскам и аз такъв :cry:
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
Аватар
Николай Неделков
учете се от него
учете се от него

Мнение от Николай Неделков »

nick71 написа: nikejo много ме изкефи анцунга ти , изскам и аз такъв :cry:

Има 2 варианта да имаш такъв :lol: Или идваш в Перник да тренираш ръгби или си поръчваш от Париж за 100 евро без разноските по доставката :lol:
http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от d_bozhkov »

xenohаck написа:Za zaiajdane ne razbrah Godzila ! Ina4e BZI naistina mnogo kreshtiq obache tova deto vdigna horata beshe zaradi BOZHKOV i EDIMI horata sediaha izvan shatrite niqma kak ne razbra li ta se sardish !?? Godzilla biah po4ti sreshtu tebe dva pati ti izvikah ama ne me 4u !!! Nemojahme da se zapoznaem !
:?: :?: :?:
Понеже 3-4 пъти се споменава моето име няма как да не се намеся.
Не можах да разбера какво Вие виновен Божков.Масата която сложихме беше притежание на колегата GRANDAL_331 ,който учтиво попита дали може да я поставим.
Божков нито за секунда не се е заял с никого ,защо трябва да местим масите,даже още в самото начало исахме да го направим ,но ни казаха ,че средната шатра е за преминаване и барбекюта (и точно при преключване с барбекютата се освободи място ,иначе не знам как щахме да се сместим всички и изпълним "Желанието " на колегата.
Че имаше колега ,който налиташе на бой след достатъчно поет алкохол,го прощавам,макар да направи лошо впечатление на всички присъстващи и жените доста се поуплашиха.
Колегата ,който беше извън шатрите не изяви никакви претенции ,заради това че е там.
От думите на колегата оставам обиден ,за това че съм го удостоил с присъствието си.
И на мен не ми харесаха много неща по организацията ,но все пак сме се събрали да се чуем ,видим и запознае,което за съжаление не можа да се осъществи както подобава.С много колеги се гледахме и се чудехме кои са.Отчасти че и от пъвопристгналите доста бяха на градус,за което разбира се не мга да се сърдя,но все пак срешата си беше определена още преди месеци за 3 срещу 4 май.Получи се така че по късно пристигналите ,като че ли малко бяхме малко по-изолирани.
Спирам да пиша ,че се ядосах и ще напиша някоя глупост.
Но като цяло за мен си остана незабравимо преживяване ,запознах се с доста от колегите (за съжаление не с всички) , но при положение че преброих 94 души вечерта на 3 срещу 4 изключвайки тия ,които си останаха по-палатките просто няма как да ги опозная всички.
Благодаря на всички , с които се ръкувах и опзознах,на останалите дано се ръкуваме на следващата среща.
Лека вечер на всички и риятно доизкараване на тия ,които останаха да празнуват още.
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

GODzillata написа:
xenohаck написа:Леле ле ! Ужас !
Това беше малкият ужас. :lol:
Големият е, че за пореден път ще ме лишат за 1 месец без книжка, тъй като ми писаха акт за превишена скорост - 38км. над допустимото в населено място - ПАК във Враца!!! :evil:
Един месец бързо ще мине, ама тая тръпка да минете през моста на Скобелево ще ви остане за цял живот, по-голям оффроуд от тва няма :D :wink:
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

Евала колеги страхотен купон сте заформили :smt023 .
Последно промяна от joroNH на Нед Май 04, 2008 11:35 pm, променено общо 1 път.
Никога на колене пред когото и да е.
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

d_bozhkov написа:
xenohаck написа:Za zaiajdane ne razbrah Godzila ! Ina4e BZI naistina mnogo kreshtiq obache tova deto vdigna horata beshe zaradi BOZHKOV i EDIMI horata sediaha izvan shatrite niqma kak ne razbra li ta se sardish !?? Godzilla biah po4ti sreshtu tebe dva pati ti izvikah ama ne me 4u !!! Nemojahme da se zapoznaem !
:?: :?: :?:
Понеже 3-4 пъти се споменава моето име няма как да не се намеся.
Не можах да разбера какво Вие виновен Божков.Масата която сложихме беше притежание на колегата GRANDAL_331 ,който учтиво попита дали може да я поставим.
Божков нито за секунда не се е заял с никого ,защо трябва да местим масите,даже още в самото начало исахме да го направим ,но ни казаха ,че средната шатра е за преминаване и барбекюта (и точно при преключване с барбекютата се освободи място ,иначе не знам как щахме да се сместим всички и изпълним "Желанието " на колегата.
Че имаше колега ,който налиташе на бой след достатъчно поет алкохол,го прощавам,макар да направи лошо впечатление на всички присъстващи и жените доста се поуплашиха.
Колегата ,който беше извън шатрите не изяви никакви претенции ,заради това че е там.
От думите на колегата оставам обиден ,за това че съм го удостоил с присъствието си.
И на мен не ми харесаха много неща по организацията ,но все пак сме се събрали да се чуем ,видим и запознае,което за съжаление не можа да се осъществи както подобава.С много колеги се гледахме и се чудехме кои са.Отчасти че и от пъвопристгналите доста бяха на градус,за което разбира се не мга да се сърдя,но все пак срешата си беше определена още преди месеци за 3 срещу 4 май.Получи се така че по късно пристигналите ,като че ли малко бяхме малко по-изолирани.
Спирам да пиша ,че се ядосах и ще напиша някоя глупост.
Но като цяло за мен си остана незабравимо преживяване ,запознах се с доста от колегите (за съжаление не с всички) , но при положение че преброих 94 души вечерта на 3 срещу 4 изключвайки тия ,които си останаха по-палатките просто няма как да ги опозная всички.
Благодаря на всички , с които се ръкувах и опзознах,на останалите дано се ръкуваме на следващата среща.
Лека вечер на всички и риятно доизкараване на тия ,които останаха да празнуват още.
Мите успокои се дръж се като войвода като те знам какъв свестен пич си,нещо маи бая те е ядосало да реагираш така.Но недеите така нали се събрахте да се веселите,забравете лошото,че ще се ядосам и ще почна да пуцам :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Е то не може без туй-онуй Българи сме все пак... :cry:
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Срещата мина сравнително добре.
Въпреки ,че обикалях като цветарка :D , пак не можах да се запозная със всички и да запомня всички имена на колегите.
А за изцепката на ВЗИ,какво да кажа.
За първи път на НС има някакъв конфликт.Не беше приятно.Ама му е простено ,щото го направи с добро чувство и желание да няма хора извън шатрите.
Иначе лично според мен ,си беше глупаво да местиш толкова хора, с тия претрупани маси.
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

saksi написа: Иначе лично според мен ,си беше глупаво да местиш толкова хора, с тия претрупани маси.
Прав си !
Имаше неразпънати шатри - трябваше да вдигнем още една шатра , а не да местиме толкова хора !!!
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Зарежете ги тие шатри.
И с шатри и без шатри, видяхме се, запознахме се и се посмяхме.
Най-ме е яд, че днес съм на работа и вчера вечерта я пропуснах :evil:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Малко снимки и от мен:
Изображение

Изображение

Изображение

Бат Ицооооо..... :?
Изображение

Имаше и комични моменти
Изображение

Изображение

Риболовът
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Язовира с цялата си прелест
Изображение

Изображение

Благодаря на Любо за възможността да се докоснем до това прекрасно кътче.
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Браво,колеги!Като гледам и ме хваща яд,че неможах да дойда. :lol: :lol: :lol:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

GODzillata написа:
xenohаck написа:Абе Годзила вие през къде доидохте към Езерово с тоя лош път бре майана и този мост ? ?
От Стара Загора, през Чирпан, някакви села - та право в Езерово.
Kamen знае маршрута...хем ме предупреди да не минавам оттам, ама аз колкото и да се опитвах да НЕ мина, взех, че право там се нахаках. :lol:

Маршрута на този ужасен път е: от Чирпан се завива за Зетьово и се почва един ужас!

Що се отнася до срещата имаше и съвсем леко нажежаване на страстите, но като цяло цареше мир,разбирателство и любов между хората,доказателство за това са снимките.Аз качих само една в галерията ми е и на нея се вижда че е така!!! :wink:
Много ги накъсвам... кордите!
grandal_331
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от grandal_331 »

xenohаck написа:
d_bozhkov написа:С много колеги се гледахме и се чудехме кои са.Отчасти че и от пъвопристгналите доста бяха на градус,за което разбира се не мга да се сърдя,но все пак срешата си беше определена още преди месеци за 3 срещу 4 май.Получи се така че по късно пристигналите ,като че ли малко бяхме малко по-изолирани.
Божков ей затова говоря ! Аз като те видях сам доидох и те се представих ловяхме един до друг ! Мисълта за масите ми беше ,че вие се чуваствахте все едно сте на чужда сватба това е най-тъпото в ситуацията ! Другото няма да го кометирам !
При толкова мн. народ и да искаш, не можеш нито да се запознаеш, нито да запомниш всички!Колегата дето ни раздигна, го направи с добрата мисъл да се съберем всички на завет под шатрите! Няма лошо -една две обърнати чаши-никой не остана нито гладен, нито жаден.Имало неуредици по организацията-Любо не е Господ да огрее навсякъде-евалла че ни посрещна на това райско кътче!Жената за пръв път от 15год. е с мен на риба с преспиване, и е във възторг.Ако след тоя купон е зарибена ще черпя :D
Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”