Слаковци

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
vodi77
ще става разбирач
ще става разбирач

Слаковци

Мнение от vodi77 »

Не съм много по писането,затова ще карам направо.
Става въпрос за шаран 6кг,късмета ме споходи в 7ч.на 3.05,на дъно на бял червей.
Стояхме 3 дена,резултата е 1 шаран,1сомче и един костур.
Ако не беше шарана излета щеше да е неуспешен.
Наслука :wink:
Изображение
Последно промяна от vodi77 на Пон Май 05, 2008 2:04 pm, променено общо 5 пъти.
Аз пак съм за риба;;;;
Аватар
ЗАЕКА
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Слаковци

Мнение от ЗАЕКА »

Браво колега голям красавец , ето и снимките
Изображение
Изображение
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

vodi77 написа:Ако не беше шарана излета щеше да е неуспешен.
Първо ,браво за улова има и такива риби там ,но се ловят рядко.За цитата си абсолютно прав,за тези пари дето събира ,трябва да има повече риба.Незнам с колко въдици сте били,но тази риба се е вързала доста дебело +другите разходи :wink:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
stocher
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stocher »

Браво, колега!
Не само, че излета ти е успешен, ами направо си зачел годината.
Само дето не си -много по писането и не разбрахме на какво, как и кога- твоя воля.
Успех и все такива да ги хващаш! :smt038 :smt038 :smt038
Познанието се добива лесно за разлика от мъдростта - Аристотел
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Браво колега.РАдвам се когато там излезе нещо по едро.Аз е сега влизам,извинявай че ползвам твойта тема,но аз бях там от сряда,много хванахме,и шаранчета и сомчета и накрая десетина амурчета ама все дребни,до към 2 кг.Но общото количество бе задоволяващо.Ако знаех че има човек от форума щях да мина до теб.Имам снимки но не ми се занимава сега защото съм поуморен.Дрого ме е яд и немога да не се изкажа,добре е че зарибяват всяка седмица,ама не може ли да не пускат толко дребни рибета,просто не е честно,аз обичам риба,но ми е много съвестно да я ловя толко дребна.
Аватар
vodi77
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vodi77 »

Наблягат на бройката,а не на килата.
Иначе аз бях и на велигден,и само дребни шаранчета,и дребни сомчета.
То да ти стане жал...
Ама кво да се прави сичко е бизнес. :wink:
Аз пак съм за риба;;;;
Gogata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Gogata »

Браво, браво! Успех и за напред!
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Браво колега,красавец е шарана :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Oхоо сериозен е рядко се срещат такива шарани там , аз мога да се похваля само с 2,500 като най-голям от там. Иначе поздравления :drinkers: за шаркото аз мисля събота след работа да изцепвам на там , до неделя ако някой от форума , ще идва можем да се запознаем , аз ще бъда с черен голф , мисля да ловя срещу исъхналото дърво (демек от другия бряг) който е ходил скоро да поразкаже малко за водоема , че аз несъм ходил от 6 месеца близо . Имам предвид да каже на какво сега кълве най-много шарана и къде са сега по добрите места. Аз преди наи-доволен бях на пуканка някой път и амур излизаше , я разкажете вие малко
Изображение
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

drebens написа:Браво колега.РАдвам се когато там излезе нещо по едро.Аз е сега влизам,извинявай че ползвам твойта тема,но аз бях там от сряда,много хванахме,и шаранчета и сомчета и накрая десетина амурчета ама все дребни,до към 2 кг.Но общото количество бе задоволяващо.Ако знаех че има човек от форума щях да мина до теб.Имам снимки но не ми се занимава сега защото съм поуморен.Дрого ме е яд и немога да не се изкажа,добре е че зарибяват всяка седмица,ама не може ли да не пускат толко дребни рибета,просто не е честно,аз обичам риба,но ми е много съвестно да я ловя толко дребна.
Колега ти като гледам ходиш доста често , разкажи малко на кой места ходиш и така :wink: ако имаш желание и не е тайна разбира се :D
Изображение
Аватар
vodi77
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vodi77 »

Митак ,начи аз бях точно под прожектора,той е почти срещу дървото дето разправяш.
Лови се предимно на бял,на друго не пипа.
Обаче е страшна гюронтия и простотия.
Аз пак съм за риба;;;;
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Значи аз винаги гледам да съм в един от краищата на язовира,или беседките или плиткото,ловя на бял и пуканки или стереопор,с мед(като това е сега,лятото на царевица).Сега хванахме и десетина амурчета по около 1-1.5,но след яка захранка с лодката.А иначе в пружините слагам кюспе и хляб.И не е проблем,ама като се видимн някога там по бира. :drinkers:
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

ее това за бирата няма да е никакъв проблем от сега съм си взел един стек , а за тия места където разправя колегата аз , съм ловил само на някой от бесетките , и не съм бил чак толкова доволен иначе бях лятото на бунгало , и там добре кълвеше . Иначе никога не съм ходил към края на язовира , а там винаги има хора . лятото емаше 2 3 палатки се там си седеха ,когато и да отида хах , сигорно там излиза повече амур-а
Изображение
drebens
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от drebens »

Винаги е различно.Аз стоя доста в плиткото през лятото.Просто не виждам друга алтернатива около Перник,освен тоя гьол.А на беседките вадят всички рекорди на Слаковци.Горе в плиткото излизат по дребни,въпреки че преди две години с брат ми изпуснахме едно животно(бял амур),може да ви се стори нескромно но не беше по малак от 15кг,просто на два пъти го видях на около 2 метра от кепа в цялата му големина,наистина уникална риба беше.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”