Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Първите снимки от НС-3
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Първите снимки от НС-3
нека поясняstocher написа:И от мен евала ,колеги!!!Благодарим за снимките!
Имам един въпрос- какъв е този цилиндър зад камиона-казан за ракия ли е,бойлер ли е,некаква машина за захранване ли е...???Ще я подарявате ли на някой???Кажете ,че ми стана много интересно!!!![]()
![]()

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
трогнах се....
добре,че не ни набара с митев

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аз вас с Митев ви заснех любовта.Само дето не ти поиска ръката
Обичъш ли ма уе ... обичам та веее 

TICA FAN
- XauBaHkO
- ще става разбирач
5кила , е тчва не ми стана ясно как става , явно трява с теб да пообменим малко опит!

АНА НЕДЕЙ СЕ СЪРДИ , НЕМОЖАХ СЕ СДЪРЖА!

АНА НЕДЕЙ СЕ СЪРДИ , НЕМОЖАХ СЕ СДЪРЖА!
Четааааааааа,прибрах се и аз,ни жив ни умрял
Има толкова да ви разправям че не знам откъде ще почна.
Първо ще си почина,изкъпя,пия една ракия и почвам,ама утре,сега незнам на кой свят съм.Само да ви кажа,че останаха Наско-2 и Поборников за още два три дни.Блазе им.

Първо ще си почина,изкъпя,пия една ракия и почвам,ама утре,сега незнам на кой свят съм.Само да ви кажа,че останаха Наско-2 и Поборников за още два три дни.Блазе им.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
ЕеЕЕЕЕЕЕ Неделчо, къде си бе, хвана ли риба? 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Бат Неделчо днеска тупка рибки ама с новия монтаж на кепа

- XauBaHkO
- ще става разбирач
Бат Неделчо се отарва от жената , и .... ела да видиш какво правят мишките , като я няма котката! 

ето малко снимки и филми в соров вид да се видим че там не можахме
ftp://80.72.73.143/m_nanchev/
user: nariba
pass: nariba

ftp://80.72.73.143/m_nanchev/
user: nariba
pass: nariba
Само дето е малко досадно при всяко цъкане на отделна снимка и ми иска да ги пиша на ново 

TICA FAN
питай ме кво ми беше вчера докато ги кача
Ето ви и снимки с риби, за да не кажете, че сме седели само на масата:doko написа:айде качете некоя снимка с риба де само на маса сте се снимали:dri
nkers:
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Ето моите впечатления от НС3:
Това е язовира:

Колегата Людмил подготвя някои неща, от изкл. важност

След което миги предава, тук е момента да благодаря на Неделчо за барбекюто, както и за съкратения курс по разпалване на въглища

Това са момчетата от Пети океан, които въпреки почивните дни докараха бирата, благодарност

Ето софрата от към нашия край, шатрите са десет
Благодарности към Димитар от Разград, които почерпи с чудни пържолки

Както и тази прекрасна домашна мин. вода

Колегата Косьо си закача червей, нему се смейте, още е начинаещ
А това е женаму, питона избяга от нея, малиииииииии
Добрече имаше кой да ме отсрамва, че аз имах друга работа

Ето ни и нас от няколко ъгъла, че бяхме доста хора:

На 4-ти Любо, КрокиБг, реши да покаже как се хваща шаран и това беше резултата само за неколко минути:
И така до следващата НС4, в очакване на своята риба:
В заключение бих искал да изкажа огромно БЛАГОДАРЯ към всички присъстващи, особено към колегите от по-далече, защото, ясно е, че никой не беше дошъл на стотици км. за няколко шарана и каракуди.
Благодаря и за почерпката с най-различни вкусотии и напитки, без да изброявам имена, че да не обидя някого.
За организацията ще кажа, че според мен беше почти перфектна, ми тя е такава квато си я направим, така че моля без негативни мнения и вместо недостатъци, ще изброя няколко плюса:
още с пристигането ни едно момче ни ориентира къде е сбирката, имаше генератори, тоест ток, имаше ремарке с чиста вода за миене, имаше достатъчно място за палатките и тъй като ние бяхме компанията с най-много деца, бях доволен, че мога да разпъна палатките по-далече от шатрите. И като стана въпрос за шатри, първите дошли бяха разпънали така, че имаше предостатъчно място и за наште две шатри, пък имаше място и за още толкова. Имаше предвиден път за автомобили до шатрите, така, че доставянето на бирата не беше никакъв проблем и за тези неща се сещам, а можеби има и много други.
Единствения проблем за мен беше тоалетната, но това се е получило според мен защото са дошли доста хора. Това е напълно решим проблем и за НС4 ще си знаем, но до тогава има много време да мине, много ракия да изпием и много риба да хванем.
И така още веднъж радвам се, че бяхме заедно.
Това е язовира:
Колегата Людмил подготвя някои неща, от изкл. важност
След което миги предава, тук е момента да благодаря на Неделчо за барбекюто, както и за съкратения курс по разпалване на въглища

Това са момчетата от Пети океан, които въпреки почивните дни докараха бирата, благодарност

Ето софрата от към нашия край, шатрите са десет
Благодарности към Димитар от Разград, които почерпи с чудни пържолки

Както и тази прекрасна домашна мин. вода

Колегата Косьо си закача червей, нему се смейте, още е начинаещ
А това е женаму, питона избяга от нея, малиииииииии
Добрече имаше кой да ме отсрамва, че аз имах друга работа

Ето ни и нас от няколко ъгъла, че бяхме доста хора:
На 4-ти Любо, КрокиБг, реши да покаже как се хваща шаран и това беше резултата само за неколко минути:
И така до следващата НС4, в очакване на своята риба:
В заключение бих искал да изкажа огромно БЛАГОДАРЯ към всички присъстващи, особено към колегите от по-далече, защото, ясно е, че никой не беше дошъл на стотици км. за няколко шарана и каракуди.
Благодаря и за почерпката с най-различни вкусотии и напитки, без да изброявам имена, че да не обидя някого.
За организацията ще кажа, че според мен беше почти перфектна, ми тя е такава квато си я направим, така че моля без негативни мнения и вместо недостатъци, ще изброя няколко плюса:
още с пристигането ни едно момче ни ориентира къде е сбирката, имаше генератори, тоест ток, имаше ремарке с чиста вода за миене, имаше достатъчно място за палатките и тъй като ние бяхме компанията с най-много деца, бях доволен, че мога да разпъна палатките по-далече от шатрите. И като стана въпрос за шатри, първите дошли бяха разпънали така, че имаше предостатъчно място и за наште две шатри, пък имаше място и за още толкова. Имаше предвиден път за автомобили до шатрите, така, че доставянето на бирата не беше никакъв проблем и за тези неща се сещам, а можеби има и много други.
Единствения проблем за мен беше тоалетната, но това се е получило според мен защото са дошли доста хора. Това е напълно решим проблем и за НС4 ще си знаем, но до тогава има много време да мине, много ракия да изпием и много риба да хванем.
И така още веднъж радвам се, че бяхме заедно.
Акъл и да нямаш, може да дадеш !!!!!!!
- Николай Неделков
- учете се от него
Много ме е яд , че не останах за общата снимка 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;