И аз да се похваля
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
И аз да се похваля
Колеги от 1 час съм вече горд собственик на нов мач
Shimano Catana 4.2 Fast Action
с нетърпение чакам четвъртък да го тествам на езерото в Шумен, дай боже и някой по-едър шарко

с нетърпение чакам четвъртък да го тествам на езерото в Шумен, дай боже и някой по-едър шарко

-
- научил се да хвърля
Re: И аз да се похваля
Честито колега и само успешни излети с него ти пожелавам. И да почерпиш

Направи добро и го хварли на пътя, все някои ще го намери...
почерпката е най-лесната работа ...
така като гледам аз съм нов във Форум-а и ми се иска така шуменските риболовци да си направим една среща (
) трябва да пуснем една тема в подфорума
така като гледам аз съм нов във Форум-а и ми се иска така шуменските риболовци да си направим една среща (

-
- научил се да хвърля
Знам, че има достатъчно колеги от града, но за такава среща май досега не е ставало въпрос. Всичко е въпрос на желание и организация. Само не мога да те разбера, защо ще чакаш чак до четвъртък.... ходи още утре 

Направи добро и го хварли на пътя, все някои ще го намери...
на работа съм
няма как, във фирмата която работя не признават празници

- danail kacarov
- научил се да хвърля
честито колега,само яки риби
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колега, найнапред ДОБРЕ ДОШЪЛ в голямото семейство на добрите риболовциsvsh написа:Колеги от 1 час съм вече горд собственик на нов мач

Честито за новата придобивка и внимавай с големите шарковци, които ти пожелавам да хванеш, пък колкото до срещата, свиркайте ей, Шумен не е толкова далеч от Исперих

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Брат, Честита да ти е,големи риби и безавариен риболов с нея 

Колега след малко пускам една тема в подфорумапък колкото до срещата, свиркайте ей, Шумен не е толкова далеч от Исперих
-
- кандидат преподавател
Бат Ицо моите уважения ама добрите риболовци по въдиците ли се определят????????????Бат Ицо написа:Колега, найнапред ДОБРЕ ДОШЪЛ в голямото семейство на добрите риболовциsvsh написа:Колеги от 1 час съм вече горд собственик на нов мач
![]()
Честито за новата придобивка и внимавай с големите шарковци, които ти пожелавам да хванеш, пък колкото до срещата, свиркайте ей, Шумен не е толкова далеч от Исперих

- emo vasilev
- сериозен играч
Таа много арна бре - а честито много и все големи риби да ловиш ! 

малко офф
Бат Ицо миналата година ходих на едно язовирче в Завет частно беше дали ще можеш да ми дадеш малко по-нова информация за него
тъй като мисля да отскоча някоя събота или неделя до него да се сборя с някой от шарковците или амурчетата
Бат Ицо миналата година ходих на едно язовирче в Завет частно беше дали ще можеш да ми дадеш малко по-нова информация за него
тъй като мисля да отскоча някоя събота или неделя до него да се сборя с някой от шарковците или амурчетата