Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Голямо Благодаря
Модератор: dantho.mihov
- Rapala_Team
- разбира нещата
Голямо Благодаря
Изкам да Благодаря на Всички който присъстваха на срещата за доброто посрещане и приятната компания !~ Най-вече искам да Благодаря на Баг Илия който ме докара и върна жив и здрав на Ивака и неговия приятел който ми направиха страхотен подарък На Бат Любо който Беше Много добър домакин и успя да калкато можеше да обърне внимание на всички и да бъде с нас ! На Сапуна който но ми дърпа ушите и беше добър секвартирант ! На Митив за Хубавата палатка ! На Бат Васко за най-хубавите захранки ! На Бат Неделчо който винаги като го погледна и ми става весело и на Всички колеги които присъстваха там ! Всички се държахте на Ниво и мъжки ~ Тези 5 дена бяха на страхотните които съм преживял ! БЛАГОДАРЯ МОМЧЕТА - СТРАХОТНИ СТЕ 

CARP FISHING 

- Николай Неделков
- учете се от него
Re: Голямо Благодаря
Пич си , кефиш мЪ
Само май още те държат алкохолните изпарения
- пишеш малко несвързано някои думи 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
то е от живата бира
)
Браво оцелял си !
На сила го накарах да опита после май не са могли да го спрат
)))

Браво оцелял си !
На сила го накарах да опита после май не са могли да го спрат

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Браво Рапалка,ша стане рибар от тебе.
И от сега нататък да се държиш като мъжете! 

Според мен бойното ти кръщене приключи напълно успешно - никога няма да забравиш този излет с толкова хубави моменти, прекарани в компанията на разбирачите и майсторите на негово величество шарана!
Тук е мястото и аз да благодаря (да не пускам нова тема) на Марко за акумулатора за сонара!
Тук е мястото и аз да благодаря (да не пускам нова тема) на Марко за акумулатора за сонара!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Хиляди благодарности и от мен и моето семейство
Невероятно приятна компания и много много лъчезарни, културни и добри хора
Хвала ВИ
Малко със труд и хитрости успях да убедя сина и съпругата ми да дойдат, но на тръгване синът ми каза: Хубаво беше, но малко беше
Мисля, че за следващата среща въобще няма да има нужда да ги моля - те сами ще дойдат
Ако случайно нещо сме сбъркали, то моля за прошка
П. С. В тел. указател съм столичанин, но всички знаят откъде съм и най-важен е номера
На всеки потърсил нещо помощ, аз съм насреща
ЧАО, ОБИЧАМЕ ВИ ВСИЧКИ

Невероятно приятна компания и много много лъчезарни, културни и добри хора

Хвала ВИ

Малко със труд и хитрости успях да убедя сина и съпругата ми да дойдат, но на тръгване синът ми каза: Хубаво беше, но малко беше

Мисля, че за следващата среща въобще няма да има нужда да ги моля - те сами ще дойдат

Ако случайно нещо сме сбъркали, то моля за прошка

П. С. В тел. указател съм столичанин, но всички знаят откъде съм и най-важен е номера

На всеки потърсил нещо помощ, аз съм насреща

ЧАО, ОБИЧАМЕ ВИ ВСИЧКИ

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Има ли как някой да ми прати указателя в интернет вариянт?Понеже мен ме има в него , а нещо не се видяхме с колегата , които го е правил и останах без такъв. 

TICA FAN
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Краси Поборников ми даде дискета с указателя.Ще допълвам списъка при желание от ваша страна.Пращайте ми ник,адрес и телефон и ще ви адвам към списъчето.Идеята е добра и ще има развитие!
По темата на Рапалчо-май аз трябва най много да благодаря!При такъв грандиозен купон просто нямаме реалната възможност да отделим време за всички присъстващи.В тази връзка,отправям искрените си благодарности към Alcora/Огнян/ за чудесния подарък-комплект пръчки Серт.На Камен за чудесната тениска с моята муцуна.На Пената за уредбата.На Любо за ...не е само за воблера-на него за всичко.На Божидар за услугата/човека ми услужи с акумулатор/,а Васко Хазарта/Питона го разкарва по проверки и зарядки...
Помня всичко,което обещах през изминалите пет дни и ще се постарая никого да не пренебрегна!
БЛАГОДАРЯ ВИ Nariba-РИ!!!
По темата на Рапалчо-май аз трябва най много да благодаря!При такъв грандиозен купон просто нямаме реалната възможност да отделим време за всички присъстващи.В тази връзка,отправям искрените си благодарности към Alcora/Огнян/ за чудесния подарък-комплект пръчки Серт.На Камен за чудесната тениска с моята муцуна.На Пената за уредбата.На Любо за ...не е само за воблера-на него за всичко.На Божидар за услугата/човека ми услужи с акумулатор/,а Васко Хазарта/Питона го разкарва по проверки и зарядки...
Помня всичко,което обещах през изминалите пет дни и ще се постарая никого да не пренебрегна!
БЛАГОДАРЯ ВИ Nariba-РИ!!!
-
- и господ не е толокова добър
Аз ще оставя на страна материалните неща
Искам да благодаря на всички колеги за приятното преживяване 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Rapala_Team
- разбира нещата
искам само да помола колегите който имат мой снмки ако могат да ми ги пратат по Скайп - mladen_007 ! Мерси много 

CARP FISHING 

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Рапалка..разглеждай снимките и като се видиш някъде си я дърпаш.Rapala_Team написа:искам само да помола колегите който имат мой снмки ако могат да ми ги пратат по Скайп - mladen_007 ! Мерси много

Щом сме почнали с благодарности да почвам и аз,
На Любо за невероятната организация и покана
На МИТЕВ за подарената шапка-няма да я сваля повече
На nikejo за невероятния сръбски диск
На Илийката и Сапуна за монтажите и дето се молеха за мен
На Гого-45шарана за дето ми стисна ръката
На Наско-2 за платнището за шатрата
На Поборников за скъпия аромат
На Сапуна за фенера който монтирах на кепа/не беше много удачен но затова ще пусна специална тема/
И най вече на Рапалката за услугете и невероятния му дух
И на всички вас дето дойдохте и изкарахме най,най,най-емоционалният момент в риболовния ми живот
Да сте живи и здрави всички и в най-скоро време да повторим това велико мероприятие!!!
п.п.моля да ме извините ако някой съм пропуснал,още съм в еофория!!!
На Любо за невероятната организация и покана
На МИТЕВ за подарената шапка-няма да я сваля повече
На nikejo за невероятния сръбски диск
На Илийката и Сапуна за монтажите и дето се молеха за мен
На Гого-45шарана за дето ми стисна ръката
На Наско-2 за платнището за шатрата
На Поборников за скъпия аромат
На Сапуна за фенера който монтирах на кепа/не беше много удачен но затова ще пусна специална тема/
И най вече на Рапалката за услугете и невероятния му дух
И на всички вас дето дойдохте и изкарахме най,най,най-емоционалният момент в риболовния ми живот
Да сте живи и здрави всички и в най-скоро време да повторим това велико мероприятие!!!
п.п.моля да ме извините ако някой съм пропуснал,още съм в еофория!!!
-
- разбира нещата
Благодарности най-напред за домакина – Krokibg, който не пожали сили, средства и хора, за да ни е на нас добре.
Големи благодарности за toshko и Пети океан за голямата почерпка с онова прекрасно пиво.
Благодарности към старите приятели: emo vasilev, Ivak и Емо, Кърцата, Сапуна, Nedeltcho Delev, Поборников, 5кила, велчев62, Al Kapone, nasco2, snegk, ivan_yo, saksi, dimitar_, bkd, val, m_nanchev, maznislav, сестрата, gogolisec, които винаги е приятно да срещнеш.
Благодаря на колегите с които тепърва се запознах: d_bozhkov, grandal_331, BOVSKIQ KORMORAN, kamen и Дидо, GODzilata, chapara, Rapala_Team, chirusa_bg, Paublo_Eskobar, Dedy, imitev72, Krokibg, spiner, nikejo и баща му, ivkata, edimi, BZI, Marco Polo, alcora, ХаиВаНкО, ceslav, Павел Иванов, rumci, zarganski, Stilian, Sony, Sampo, Батьо, veso, nick71, Диканаров, Shiko, Бат Ицо, toshko, xenohack, ivotatos, HAZART, които ще се радвам да срещна на някой водоем.(Защо не и на Езерово?)
Благодаря на всички знайни и незнайни, които допринесоха това невероятно събитие да стане факт.
Аплодисменти за всички вас
Пичове сте!
Големи благодарности за toshko и Пети океан за голямата почерпка с онова прекрасно пиво.
Благодарности към старите приятели: emo vasilev, Ivak и Емо, Кърцата, Сапуна, Nedeltcho Delev, Поборников, 5кила, велчев62, Al Kapone, nasco2, snegk, ivan_yo, saksi, dimitar_, bkd, val, m_nanchev, maznislav, сестрата, gogolisec, които винаги е приятно да срещнеш.
Благодаря на колегите с които тепърва се запознах: d_bozhkov, grandal_331, BOVSKIQ KORMORAN, kamen и Дидо, GODzilata, chapara, Rapala_Team, chirusa_bg, Paublo_Eskobar, Dedy, imitev72, Krokibg, spiner, nikejo и баща му, ivkata, edimi, BZI, Marco Polo, alcora, ХаиВаНкО, ceslav, Павел Иванов, rumci, zarganski, Stilian, Sony, Sampo, Батьо, veso, nick71, Диканаров, Shiko, Бат Ицо, toshko, xenohack, ivotatos, HAZART, които ще се радвам да срещна на някой водоем.(Защо не и на Езерово?)
Благодаря на всички знайни и незнайни, които допринесоха това невероятно събитие да стане факт.
Аплодисменти за всички вас

Пичове сте!
"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак
Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.
Знаещият не убеждава, убеждаващият не е знаещ."
Лао Цзи
IDA каза:
Нищо и никакъв човек, пък голям простак