Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

Улов от миналият уикенд
Модератори: emo vasilev, alekst
- DOCTORA
- вече хвърля и на тежко
Улов от миналият уикенд
Миналият уикенд отидох до Тинмут, югозападна Англия.
Това е ризултата:

Това е ризултата:

BORN TO FISH, FORCED TO WORK!
- stoned
- научил се да хвърля
Ти ебем улова последните 5 пъти пълно капо. Отивам мятам и ........................... 5 часа даже и кучета няма.
Следващия път същото. На третия път времето супер обаче в таксито се чува на Златните Пясаци вали пригответе се слесд 15 мин. и във Варна тъкмо отивам и дойде, ебахти нещастието мокър като кокошка обаче пешо е неоязвим ахахахах,отивам и пак за 2 часа вече щототт о на омчетатат искаха да ловят обааааааааааааче не вълната щеше да мъ сабори от каманите и много лошо за 5 риболова равносметка= 4 чернокопа и 5 от шарените незнам как са казват............................................................................................................извинявам се за правописноте грешки
миналата година не беше така мамка му
Следващия път същото. На третия път времето супер обаче в таксито се чува на Златните Пясаци вали пригответе се слесд 15 мин. и във Варна тъкмо отивам и дойде, ебахти нещастието мокър като кокошка обаче пешо е неоязвим ахахахах,отивам и пак за 2 часа вече щототт о на омчетатат искаха да ловят обааааааааааааче не вълната щеше да мъ сабори от каманите и много лошо за 5 риболова равносметка= 4 чернокопа и 5 от шарените незнам как са казват............................................................................................................извинявам се за правописноте грешки
миналата година не беше така мамка му
ЗАРИБЕН
- stoned
- научил се да хвърля
Ебем ти и капризната риба. ВЕке ке я фанем от рибната борса на портфейл. На портфейл най много тегли. Отивам и за 1,20 направо маринована я хващам.Ташак си правя, не ходя заради рибата ама ебах му мамето работа ли е 5 пъти да отидеш и 10:0 за рибат ебахти ташака. Закво така незнам. Поне спасих към 500 1червея сигурно. нямашв кво да ги правя трябваше да ги ям и9 чернокопи нямаше
ЗАРИБЕН
- DOCTORA
- вече хвърля и на тежко
Мите, в БГ идвам на 1 Октомври. Във Варна, още не знам.
Местен, викторито кълве на £2 от международните шофьори
Надрусан, немой се кахъри че все си капо. Не остана много. Като дойда другият месец, гледай все до мен да стоиш, и кажи на жена ти да си вземе отпуска, че много чистене на риба я чака

калкан4о, Тинмут е на западният край на Ламанша.
Местен, викторито кълве на £2 от международните шофьори

Надрусан, немой се кахъри че все си капо. Не остана много. Като дойда другият месец, гледай все до мен да стоиш, и кажи на жена ти да си вземе отпуска, че много чистене на риба я чака

калкан4о, Тинмут е на западният край на Ламанша.
BORN TO FISH, FORCED TO WORK!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
01.10 - dobre si go izmislil. Tormozi me toq 4ernokop - i lefer sa obadi qko...pisah ti w maniq...za bezopa6atite zarganeta - te sa ot Petyk-02.09. - 19,30 sled rabota presko4ih.DOCTORA написа:Мите, в БГ идвам на 1 Октомври. Във Варна, още не знам.
Sutrinta do 11,00 - pylna 0 po 2 ilarii na sbiro sys sina mi/ne se broqt -drebni sa/
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
01.10 - добре си го измислил. Тормози ме тоя чернокоп - и лефер са обади яко...писах ти в мания...за безопашатите зарганета - те са от Петък-02.09. - 19,30 след работа прескочих.ДОКТОРА написа:Мите, в БГ идвам на 1 Октомври. Във Варна, още не знам.
Сутринта до 11,00 - пълна 0,... по 2 иларии на сбиро със сина ми/не се броят -дребни са/
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Здравей ДОК,да се обадиш като приистигнеш във Варна,на 8 може да бъда и аз там та да изпием по едно кафе...В бургаското пристанище за цяла седмица хванаха 2 сносни лефера по 400-500 грама,на еланкат... като имаш впредвид,че по 20-30 души ежедневно клечат край пръчките,е взима се по някой чернокопче , ама и то избяга след провезата...