яз.Шумен

Модератор: Кърцата

svsh
новобранец
новобранец

яз.Шумен

Мнение от svsh »

Колеги на 08.05 съм запланувал един спортен риболов на яз.Шумен
тъй като от два дена чувам от доста места, че шарана е тръгнал по стената ( дали от променливото време ) и ако някой е свободен и му се ходи за риба а няма с кого бих се радвал да се запозная с него и да направим един съвместен риболов
риболова който ще практикувам е на леко
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Re: яз.Шумен

Мнение от IVKOPIVKO »

Абе ти толкоз почивни дни намери баш на 8-ми. То вярно че и времето беше лошо де. Ако беше в неделя можеше да дойда с тебе само да зяпам щото тука ми ги няма такъмите, пък и не искам да ги нося само да се разсеивам от учебния процес, ама за компания можеше да ма земеш.
svsh
новобранец
новобранец

Мнение от svsh »

Ивко аз и в неделя съм там ... събираме се доста силна група ела няма никакъв проблем,
а за четвъртак просто ми е единствения почивен ден през седмицата и ще ходя пак там та за това :)
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Дай номер за Неделя ако мога ще ти се обадя да доида и аз. Кажи ми само какви са условията да знам колко пари да заделя че другото ще иде в Колизеума :lol: :lol: . След седмица тръгвам за САЩ и това може би ще ми е последния излет макар и без въдици понеже вече съм ги залетил (обратното на зазимил).Пиши на лична
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”