Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Спешно!За утре
Модератор: sapuna
-
- и господ не е толокова добър
Спешно!За утре
Колеги,кажете водоем в радиус от 250км.който да е разрешено и да има трофейни риби.Цената не ме интерсува,важни са рибите.Благодаря предварително.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- vodi77
- ще става разбирач
Re: Спешно!За утре
от ivotatos на Сря Апр 23, 2008 6:41 pm
Илйка там ще идем двамата брато като си по свододен обещавам ти го тогава ще има над 10кг.
Илйка там ще идем двамата брато като си по свододен обещавам ти го тогава ще има над 10кг.
Аз пак съм за риба;;;;
Платения на Гурково.
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ха ха
)
май не ти харесаха шараните на Любо ?
Илийка и аз идвам само кажи каде
)))

май не ти харесаха шараните на Любо ?
Илийка и аз идвам само кажи каде

- ЗАЕКА
- ще става разбирач
Какво има на гурково ????? че таман заминавам на някаде и си мисля за там аре като се прибера ще пиша.
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Платен на Гурково??? Да не би да става дума за водоема на спирка "конаре" вътре в боровата горичка които е преди години не беше частен но помня че 2003г. някои го беше вземал намира се за по точно след гурково посока твърдица...
Едри костури и шарани.Питаш в града за платения и ще те опътят,аз така го намерих.ЗАЕКА написа:Какво има на гурково ????? че таман заминавам на някаде и си мисля за там аре като се прибера ще пиша.
Одринци- сом и бяла стига да ловиш сомовеsnegk написа:Колеги,кажете водоем в радиус от 250км.който да е разрешено и да има трофейни риби.Цената не ме интерсува,важни са рибите.Благодаря предварително.

-
- новобранец
Някой би ли ми казал колко се плаща на Гурково и дали се заплаща отделно и рибата 

Скоро бях на платения над Павликени-по пътя за Карайсен.Шаран и амур.По левче на въдица,по 5лв е шарана и амура,хубавото е,че дават да ги пуснеш обратно или да ги дадеш на ресторанта.Има и плувен басейн за лятото.Върви добре на царевица.Наслука.