язовир ЧЕРВЕН (след Асеновград)

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

kstoimenov
новобранец
новобранец

язовир ЧЕРВЕН (след Асеновград)

Мнение от kstoimenov »

Днес отидохме там с голямата кошница, очаквахме голям улов но уви ... За целия ден хванахме към 3 кг. червенопера,чаушан,каракуда и 1 хубав кустур около 400г. Ловяхме на всички видове стръв:бял червей,земен,торен,пинки,царевица и жито,дори и на вердивас.Рибата нещеше да взима биеше се по плиткото и не мислеше за ядене.Видяхме много големи екземпляри от шаран и кефал бяха дълги около 70см. Таксата за риболов е 5 лева, шарана се заплаща 3 лв. килограма а сома 6 лв. килограма (сомовете там са между 4 и 10 кг.)Има хубаво заведение и хотел и басейн.В на4алото на март хванах кефал 1 ,150 кг.
Жоро Иванов
новобранец
новобранец

Re: язовир ЧЕРВЕН(след Асеновград)

Мнение от Жоро Иванов »

kstoimenov написа:Днес отидохме там с голямата кошница, очаквахме голям улов но уви ... За целия ден хванахме към 3 кг. червенопера,чаушан,каракуда и 1 хубав кустур около 400г. Ловяхме на всички видове стръв:бял червей,земен,торен,пинки,царевица и жито,дори и на вердивас.Рибата нещеше да взима биеше се по плиткото и не мислеше за ядене.Видяхме много големи екземпляри от шаран и кефал бяха дълги около 70см. Таксата за риболов е 5 лева, шарана се заплаща 3 лв. килограма а сома 6 лв. килограма (сомовете там са между 4 и 10 кг.)Има хубаво заведение и хотел и басейн.В на4алото на март хванах кефал 1 ,150 кг.
Голям ли е този язовир?
Имаш ли снимки от там?
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Яяяяя!Някой да се похвали от този гьол :mrgreen: Да не би да са ти платили за реклама :axe:
Изображение
konty
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от konty »

да не говорите за Вила Артемис
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

хм? ? ? се го отлагам отиването там, незнам хвалат ли го или не.ама от любопитство ще се прежала някои ден да го пробвам, се пак ми е на 5 километра и собственика познавам .поне информациа достоверна ще изкопча. се си мисля че няма логика да не даде риба там? :idea: :?: :arrow:се го подминаваме като малка гара този гьол,можи пак тази година там да ние късмета, знае ли се?
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

днес бях на тази вила Артемис и много зле,валат яко :) то вярно че духаше много силен вятръ но и на дъно не ми пипна (бях с 3 пръчки и една на плувка)- ловях на кюспе,царевица,качамак и бял червей и отделно бях захранвах.иначе до мен доидоха една компания с 4-5 дънни и 6-7 плувки но те се отсрамиха и от 10 сутринта до към 3 следобед удариха 2 толстолоба по около 4 - 4,5кл. на тапа с пружина и царевица.незнам защо при мен така но определено си струва за 5лв вход ако удариш като тях няколко такиви риби.наслука на вкички
Изображение
Незнанието не е извинение.
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

Някой с по стара регистрация ако го похвали ще взема да повярвам :finga: :mrgreen:
Изображение
konty
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от konty »

ще издам една тайна за тоя язовир, дълго време собственикът е хранил рибата с незнам от къде му попаднали царевични пръчици, толстолоба затова взима на пружините с качамак.
има добри резултати на плувка и директно закъчена царевична пръчица, която за съжеление не издържа много и се разтваря във водата , но все пак миналата година отбелязах добри резултати там
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
konty
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от konty »

konty написа:ще издам една тайна за тоя язовир, дълго време собственикът е хранил рибата с незнам от къде му попаднали царевични пръчици, толстолоба затова взима на пружините с качамак.
има добри резултати на плувка и директно закъчена царевична пръчица, която за съжеление не издържа много и се разтваря във водата , но все пак миналата година отбелязах добри резултати там
за съжаление не съм чул скоро да е добавил нови риби там, и разчита на това което е останало от предишни години
Аватар
chestarfield
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от chestarfield »

миналата година половината риба е била преместена на яз.брягово. останали са малко маики шарани,талостолоб 4-5 киллограмови,а плевелната риба си е има попринцип.сомчетата дето ги ванаха на брягово са червенски,и толостолопа на брягово е от червенскиа. така че и на брягово маи маи ще хварлями тапи, за него.като се замисля хубави кефали искарах на брягово тази пролет по кило и кусур. сащите ги има и на червенскиа.пак и собственика е един и същ. :mrgreen: :idea: :D
http://www.facebook.com/karakshans
Асен Йорданов Кацаров
Асеновград
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Само да попитам , този язовир да не е точно в началото на село , като идваш от Пловдив ? То язовир е силно казано де по скоро няква локва. :roll:
TICA FAN
Аватар
XauBaHkO
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от XauBaHkO »

SONY написа:Само да попитам , този язовир да не е точно в началото на село , като идваш от Пловдив ? То язовир е силно казано де по скоро няква локва. :roll:
Удари десетката , дъждовна локва ми мяза намен , и немам намерение да ходя там !
Последния път Ганчо (собственника) кати ми каза , че искам да му платя по 3лж. на човек , без значение жена , дете , ще хваща ли или ще се пече ....... му казах да се е**е в дебелия г*з! Там и 20 килограмови сомове на аплувка да излизат , няма да стъпя!
Изображение
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Вероятно ако отидеш с кучето си примерно и на него ще иска такса? :roll:
TICA FAN
Аватар
Zako
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Zako »

По въпроса за храненето да ви издам и аз една тайна - хранеха го и с кроасани, които изсипваха направо от чувала и те си плуваха отгоре.
Не замръквай там където си осъмнал. Не умирай там където си роден!
bisqo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bisqo »

В събота(17.05) бях там отново, но този път доволно.Два толстолоба - първия 5кг втория малко по-голям.Ударите бяха както може да се досетите на тапа с пружина(дълбочината е около 60-70см) и кука на косъм с царевица.
Изображение
Незнанието не е извинение.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”