Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

язовир ЧЕРВЕН (след Асеновград)
Модератор: sapuna
-
- новобранец
язовир ЧЕРВЕН (след Асеновград)
Днес отидохме там с голямата кошница, очаквахме голям улов но уви ... За целия ден хванахме към 3 кг. червенопера,чаушан,каракуда и 1 хубав кустур около 400г. Ловяхме на всички видове стръв:бял червей,земен,торен,пинки,царевица и жито,дори и на вердивас.Рибата нещеше да взима биеше се по плиткото и не мислеше за ядене.Видяхме много големи екземпляри от шаран и кефал бяха дълги около 70см. Таксата за риболов е 5 лева, шарана се заплаща 3 лв. килограма а сома 6 лв. килограма (сомовете там са между 4 и 10 кг.)Има хубаво заведение и хотел и басейн.В на4алото на март хванах кефал 1 ,150 кг.
-
- новобранец
Re: язовир ЧЕРВЕН(след Асеновград)
Голям ли е този язовир?kstoimenov написа:Днес отидохме там с голямата кошница, очаквахме голям улов но уви ... За целия ден хванахме към 3 кг. червенопера,чаушан,каракуда и 1 хубав кустур около 400г. Ловяхме на всички видове стръв:бял червей,земен,торен,пинки,царевица и жито,дори и на вердивас.Рибата нещеше да взима биеше се по плиткото и не мислеше за ядене.Видяхме много големи екземпляри от шаран и кефал бяха дълги около 70см. Таксата за риболов е 5 лева, шарана се заплаща 3 лв. килограма а сома 6 лв. килограма (сомовете там са между 4 и 10 кг.)Има хубаво заведение и хотел и басейн.В на4алото на март хванах кефал 1 ,150 кг.
Имаш ли снимки от там?
- CrossFire
- разбира нещата
Яяяяя!Някой да се похвали от този гьол
Да не би да са ти платили за реклама 

-
- ще става разбирач
да не говорите за Вила Артемис
ЖИВОТА Е КРАТЪК, ИГРАЙ ТВЪРДО!!!
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Не живей за мечтите си, Живей заради делата си!!!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
Ако не знаеш - ще те научим, ако не можеш – ще ти покажем, ако не искаш - ще те принудим!
Помнете, че понякога когато не получавате това, което искате, това е голям късмет. - Далай Лама
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
хм? ? ? се го отлагам отиването там, незнам хвалат ли го или не.ама от любопитство ще се прежала някои ден да го пробвам, се пак ми е на 5 километра и собственика познавам .поне информациа достоверна ще изкопча. се си мисля че няма логика да не даде риба там?
се го подминаваме като малка гара този гьол,можи пак тази година там да ние късмета, знае ли се?

днес бях на тази вила Артемис и много зле,валат яко
то вярно че духаше много силен вятръ но и на дъно не ми пипна (бях с 3 пръчки и една на плувка)- ловях на кюспе,царевица,качамак и бял червей и отделно бях захранвах.иначе до мен доидоха една компания с 4-5 дънни и 6-7 плувки но те се отсрамиха и от 10 сутринта до към 3 следобед удариха 2 толстолоба по около 4 - 4,5кл. на тапа с пружина и царевица.незнам защо при мен така но определено си струва за 5лв вход ако удариш като тях няколко такиви риби.наслука на вкички

Незнанието не е извинение.
-
- ще става разбирач
ще издам една тайна за тоя язовир, дълго време собственикът е хранил рибата с незнам от къде му попаднали царевични пръчици, толстолоба затова взима на пружините с качамак.
има добри резултати на плувка и директно закъчена царевична пръчица, която за съжеление не издържа много и се разтваря във водата , но все пак миналата година отбелязах добри резултати там
има добри резултати на плувка и директно закъчена царевична пръчица, която за съжеление не издържа много и се разтваря във водата , но все пак миналата година отбелязах добри резултати там
-
- ще става разбирач
за съжаление не съм чул скоро да е добавил нови риби там, и разчита на това което е останало от предишни годиниkonty написа:ще издам една тайна за тоя язовир, дълго време собственикът е хранил рибата с незнам от къде му попаднали царевични пръчици, толстолоба затова взима на пружините с качамак.
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
миналата година половината риба е била преместена на яз.брягово. останали са малко маики шарани,талостолоб 4-5 киллограмови,а плевелната риба си е има попринцип.сомчетата дето ги ванаха на брягово са червенски,и толостолопа на брягово е от червенскиа. така че и на брягово маи маи ще хварлями тапи, за него.като се замисля хубави кефали искарах на брягово тази пролет по кило и кусур. сащите ги има и на червенскиа.пак и собственика е един и същ.

Само да попитам , този язовир да не е точно в началото на село , като идваш от Пловдив ? То язовир е силно казано де по скоро няква локва. 

TICA FAN
- XauBaHkO
- ще става разбирач
Удари десетката , дъждовна локва ми мяза намен , и немам намерение да ходя там !SONY написа:Само да попитам , този язовир да не е точно в началото на село , като идваш от Пловдив ? То язовир е силно казано де по скоро няква локва.
Последния път Ганчо (собственника) кати ми каза , че искам да му платя по 3лж. на човек , без значение жена , дете , ще хваща ли или ще се пече ....... му казах да се е**е в дебелия г*з! Там и 20 килограмови сомове на аплувка да излизат , няма да стъпя!
Вероятно ако отидеш с кучето си примерно и на него ще иска такса? 

TICA FAN
- Zako
- ще става разбирач
По въпроса за храненето да ви издам и аз една тайна - хранеха го и с кроасани, които изсипваха направо от чувала и те си плуваха отгоре.
Не замръквай там където си осъмнал. Не умирай там където си роден!
В събота(17.05) бях там отново, но този път доволно.Два толстолоба - първия 5кг втория малко по-голям.Ударите бяха както може да се досетите на тапа с пружина(дълбочината е около 60-70см) и кука на косъм с царевица.

Незнанието не е извинение.