Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

Fishfinder Humminbird- да си го купувам ли?
Модератори: emo vasilev, Кърцата
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Smart casta e много готина машинка. Ползвам го от ...вече май станаха 3 години и си въши работа.
Аз го ползвам основно за да прегледам дъното, когато съм на ново място. Показва и риби, но мен те не са ми интересни, въпреки че няма случай да ми е показал , че наоколо няма никой, пък аз да съм хванал.
Ползвам го и с гумена лодка, показва си дълбочината и релефа много добре.
ПП. Има два стандарта. Тези със зелена сонда работят на различна честота от другите с оранжевата. У нас се внася модела с оранжево.
Или с др. думи -трудно ще си намериш нова сонда ако тази се изтощи или затрие.
Мойта още си е читава!
Аз го ползвам основно за да прегледам дъното, когато съм на ново място. Показва и риби, но мен те не са ми интересни, въпреки че няма случай да ми е показал , че наоколо няма никой, пък аз да съм хванал.
Ползвам го и с гумена лодка, показва си дълбочината и релефа много добре.
ПП. Има два стандарта. Тези със зелена сонда работят на различна честота от другите с оранжевата. У нас се внася модела с оранжево.
Или с др. думи -трудно ще си намериш нова сонда ако тази се изтощи или затрие.
Мойта още си е читава!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Bob Nudd
- ще става разбирач
Re: Fishfinder Humminbird- да си го купувам ли?
Да не отварям нова тема, ще питам в тази.
Има ли някой наблюдения над това:
Humminbird PIRANHAMAX 230PT 600ft Range Smartcast

Идеята ми е че нямам лодка и със безжичната сонда мога да го ползвам от брега, пък ако си взема и лодка ще мога да му ползвам и стационарната сонда.
А и за кой характеристики да гледам, в смисъл кои неща е важно да има.
Предварително благодаря на отзовалите се.

П.П. Сега намерих бг линк:
http://www.gpsplovdiv.com/1026/
Има ли някой наблюдения над това:
Humminbird PIRANHAMAX 230PT 600ft Range Smartcast
Идеята ми е че нямам лодка и със безжичната сонда мога да го ползвам от брега, пък ако си взема и лодка ще мога да му ползвам и стационарната сонда.
А и за кой характеристики да гледам, в смисъл кои неща е важно да има.
Предварително благодаря на отзовалите се.

П.П. Сега намерих бг линк:
http://www.gpsplovdiv.com/1026/
Коце © написа:"Секс с манекенка" няма да донесе такъв кеф брат!![]()
![]()